" " " "" "
mainos
13 huhtikuu 2019 at 17:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Craven Cottage    Lee Probert
11 huhti 2019 at 12:26 (Päivitetty 13 huhti 2019 at 18:58) 11/04
4
0
Todennäköisyys (1-X-2): 20-23-57%
Vedon arvo: 102,03%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Osuma/Ohi: 2-0
Expekt Lyö vetoa nyt: Expekt

Everton on äitynyt viime viikkoina erittäin vahvaan vireeseen, ja joukkue onkin kisaamassa sarjataulukossa seitsemännestä sijasta. Vieraissa ei The Toffees ole ollut toki parhaimmillaan tänä sesonkina, mutta jo putoamisensa varmistanutta Fulhamia vastaan sillä on motivoituneempana nippuna hyvän mahdollisuudet tämän vierastilaston paranteluun.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Everton on pelannut viime kierroksilla loistavasti, ja juuri nyt näyttää siltä, että joukkue ratsastaa todellisella aallonharjalla.
 • Everton on myös mukana taistelemassa Valioliigan 7. sijasta, ja täten europeli-paikoista tulevalle kaudelle. Tämä antanee joukkueelle isosti lisämotivaatiota kauden viimeisiin matseihin.
 • Fulham on taasen jo varmasti putoamassa Valioliigasta kauden päätteeksi. Panosta ei ole, ja motivoituminen otteluihin voi olla kiven takana. 
 • Fulhamin puolustus on ollut heikko läpi kauden, sekä yleiseltä tasoltaan että yksilötaidoiltaan, ja Evertonilta löytyy kaikki mahdolliset aseet näiden heikkouksien hyödyntämiseen.
 • Fulham on hävinnyt nyt jo 9 peräkkäistä otteluaan, joten mikään ei varsinaisesti vaikuta siltä, että joukkueen otteet olisivat paranemaan päin.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Everton ei ole ollut tällä kaudella millään tapaa vakuuttava vierasjoukkue, sillä 16:sta vierasottelustaan joukkue on voittanut vain viisi.
 • Fulham on taasen pelannut parhaat pelinsä kotonaan Craven Cottagella, kun sekin on ollut vaikeuksissa juuri vieraskentillä.
 • Putoamisen varmistumisen jälkeen Fulham voi pelata loput ottelunsa ilman paineita, ja tämä voikin tietty myös vapauttaa joukkueen pelaamista, ja parantaa suoritustasoa - mikäli vain motivaatio pysyy yllä.
 • Evertonin vierasvoiton kertoimet ovat joukkueen osalta matalimmalla tasolla tällä kaudella, ja markkinat ovat saattaneet reagoida tilanteeseen jo oikealla mitoituksella. Onko siis pelivalintaan oikeasti valueta tarjolla, vai onko kertoimet juurikin sillä tasolla, millä pitääkin?

Kertoimet:

Markkinatoppi vierasvoitolle löytyy peliyhtiöiden viidakosta Expektiltä, jolla 2-merkkiä voi pelata 1.79 -kerroinlukemilla.

Valueta löytyy vihjeen todennäköisyysjakaumaan ja kerroinrajaan verrattuna myös Coolbetilta, jolla kerroin on pykälää pienempi, 1.78. Bethardilla samaisen kohteen kerroin on taasen 1.77. 1.76 -kerrointa voi myös pelata useilla eri vedonlyöntiyhtiöillä, kuten esimerkiksi Unibetilla, Pinnaclella, 18Betillä, LeoVegasilla ja 888Sportilla.

Maaliskuun lopulla, ottelun pelikohteiden avautuessa Evertonin vierasvoittoa pystyi pelaamaan parhaimmillaan jopa yli 2.15 -kertoimilla. 2-merkin kertoimet ovatkin laskeneet huomattavasti, ja suurin lasku näihin lukemiin sattuikin juuri silloin, kun Fulhamin putoaminen Valioliigasta varmistui. En kuitenkaan usko, että markkinat ovat ylireagoineet tähän kilpailullisen panoksen - sekä täten myös motivaation - nollautumiseen, joka antaa vieraille ottelussa suurta etua.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Kumpikin joukkue pääsee lähtemään otteluun jotakuinkin parhailla mahdollisilla kokoonpanoillaan, sillä uusia poissaoloja ei kummallekaan osapuolelle ole sattunut.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Fulham: Rico - Christie, Chambers, Marchand, Ream, Bryan - Anguissa, Cairney - Sessegnon, Mitrovic, Babel

Everton: Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Gomes, Gueye - Richarlison, Sigurdsson, Bernard - Calvert-Lewin

 • Suomenkielinen ja verovapaa sivusto
 • Helppokäyttöinen alusta
 • Yksinkertainen vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute