Genoa - Milan: Alle 2,5 Maalit

Ottelukeskus
21 tammikuu 2019 at 16:00 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Daniele Orsato
7 tammi 2019 at 13:17 (Päivitetty 21 tammi 2019 at 17:55) 07/01
7
0

Todennäköisyys (yli-alle): 44-56%
Vedon arvo: 103,60%
Pelattavissa kertoimiin: 1,79
Osuma/Ohi: 0-2
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet

Pahoja poissaoloja hyökkäysosastoilla

Sekä Milan että Genoa joutuvat lähtemään otteluun ilman monia tärkeitä hyökkäyspään pelaajiaan, ja etenkin Genoan yllättäjä-maalipyssyn Krzysztof Piatekin puuttuminen vaikuttaa varmasti joukkueen otteisiin.

Milan onnistui kaivamaan vuoden 2018 viimeisestä ottelustaan 2-1-kotivoiton Spalin kustannuksella, mutta mikään ei vielä viittaa siihen, että tämä joukkue olisi yht'äkkisesti oppinut iskemään maaleja parempaan tahtiin.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Genoa joutuu lähtemään otteluun ilman ylivoimasesti parasta maalintekijäänsä Krzysztof Piatekia, joka sai varoitustilinsä täyteen edellisessä ottelussa.
 • AC Milanilta puuttuu taasen joukkueen syöttöpörssin ykkönen Suso samaisesta syystä. Espanjalaislaituri on syöttänyt kaudella jopa 8 maalia, ja hän onkin joukkueen hyökkäyspelaamisen ehdottomia dynamoita.
 • Milan on ollut varsin vahva puolustuksellisesti Gennaro Gattuson alaisuudessa, mutta maalipaikkojen luonti sekä maalinteko ylipäätään ovat olleet joukkueelle melkoista tervanjuontia. Samat ongelmat ovatkin seuranneet Gattusoa hyvin pitkälti läpi hänen valmentajanuransa.
 • Genoa on profiloitunut niinikään puolustavaksi joukkueeksi, ja joukkueen hyökkäyksessä maalipaikkojen luontivastuu onkin jätetty Piatekin ja Christian Kouamén varaan. Ja nyt Kouamé jäänee näissä karkeloissa aika yksin, kun puolalaishyökkääjä on sivussa.
 • Etenkin kotikentällään Genoa on ollut puolustuksellisesti vahva, ja 10 pelatussa kotiottelussa joukkue on päästänyt omiin 11 maalia. AC Milan on taasen tehnyt 9 vierasottelussaan vain 10 maalia.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Meno on ollut Genoa-leirissä parempaan päin, kun Cesare Prandelli hyppäsi joukkueen peräsimeen joulukuussa 2018.
 • Milanin hankala loukkaantumistilanne alkaa hiljalleen helpottaa, ja hyökkäysosastoon on saatavilla pikkuhiljaa kaivattua laajuutta.
 • Milan hankki vastikään hyökkäysosastolleen vahvistusta brassipelaaja Lucas Paquetán muodossa 35 miljoonalla eurolla. Hyökkäävän keskikenttäpelaajan roolissa viihtyvä 21-vuotias brassi ehti iskeä maansa pääsarjassa tällä kaudella 11 maalia, ja hänestä voi olla nopeaakin apua AC Milanin hyökkäyspelaamiseen.
 • Milan nousi heikon alun jälkeen 2-1-voittoon viime ottelussaan Spalia vastaan.

Kerroin-markkinat:

Unibet, 888 Sport, LeoVegas ja Mr. Green takovat kyseiseen kohteeseen tuttuun tapaan samaisen 1.85 -kertoimen, joka onkin toistaiseksi selvästi suurin lukema tähän pelivalintaan. 

NordicBet, Betsafe ja Betsson tarjoilee kohteeseen 1.79 -kertoimet, kun taasen Bethardilla ja Fastbetilla samaisen kohteen kertoimet ovat 1.77 -tasoa.

Pinnaclelta löytyy kohteeseen myös hyvinkin pelattava 1.84 -kerroin.

Joukkueet ja kokoonpanot:

Genoa:

Genoa pääsee lähtemään kamppailuun ilman loukkaantumispeikon tuottamia ongelmia, mutta ykköshyökkääjä Piatek on kuitenkin sivussa korttitilin täytyttyä. Piatek onkin iskenyt joukkueelle tällä kaudella Serie A:ssa jo 13 täysosumaa, kun taasen seuraavaksi ahkerimmalla maalipyssyllä, Kouamélla, on kasassa taasen vain kolme maalia.

Milan:

Milanilla on sivussa tästä ottelusta syöttökunkku Suso pelikieltonsa vuoksi. Puolustajat Mattia Caldara ja Ivan Strinic sekä keskikenttäpelurit Lucas Biglia ja Giacomo Bonaventura ovat taasen edelleen poissa joukkueen kokoonpanosta loukkaantumistensa vuoksi.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Genoa (3-5-2):

Radu - Biraschi, Romero, Criscito - Romulo, Hiljemark, Sandro, Bessa, Lazovic - Pandev, Kouame

AC Milan (4-1-2-3/4-3-3):

Donnarumma - Abate, Zapata, Romagnoli, Rodriguez - Bakayoko - Kessi, Calhanoglu - Castillejo, Higuain, Cutrone

 • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto
 • UnibetTV
 • Todella laaja kohdevalikoima

Kommentit

Palaute