" " " "" "

Italia - Espanja: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Ei

Ottelukeskus
6 heinäkuu 2021 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - European Championship
Wembley (neutraali)    Felix Brych
6 heinä 2021 at 10:04 (Päivitetty 7 heinä 2021 at 00:41) 06/07
8
0
Mahdollisuus: 60%
Vedon arvo: 109,80%
Pelattavissa kertoimiin: 1,67
Osuma/Ohi: 1-1
ComeOn Lyö vetoa nyt: ComeOn

Jalkapallon EM-kisat 6.7.2021: Italia - Espanja

Tiistai-iltana katseet kääntyvät Wembleyn suuntaan, kun kisojen aikana useaan otteeseen hurmannut Italia ja rimaa hipoen jatkoon edennyt Espanja mittelevät paikasta loppuottelussa.

Mancinin mainiot miehet

Italia on muodostunut Roberto Mancinin alaisuudessa pääosin erittäin proaktiivista, viihdyttävää, vastaprässiä viljelevää ja tiukkaa oman pään puolustamista esittäväksi ryhmäksi. Azzurri iskee kiinni vastustajiinsa korkealta ja pallonriistojen jälkeen suunta on selkeä. Italia on kyennyt luomaan maaliodottamaa runsaasti läpi turnauksen, mutta tehtyjen maalien kokonaismäärä voisi olla vieläkin korkeampi. Yhtä kaikki, ryhmästä on löytynyt riittävästi ratkaisijoita ja kisojen edetessä esiin on noussut myös uusia vastuunkantajia.

Eräs hyvinkin olennainen kysymys tiistain osalta liittyy siihen, kuinka tasapainoista Italian hyökkäyspelaaminen on vasemman laidan puolelta. Italia on luonut tilanteita todella paljon kisojen tähän mennessä parhaan laitapakin, Leonardo Spinazzolan kautta mutta miehen akillesjänteen revettyä tilanne on mietittävä uusiksi. Samalla puolella hyökkäystä viihtyvä Lorenzo Insigne on hyötynyt boksin reunalla operoidessaan suuresti siitä, että Spinazzolan kautta on syntynyt jatkuvat uhka laidalle tai usein myös syvyyteen josta palloa on toimitettu maalin eteen.

Italia on parhaimmillaan erinomainen, joskin muistissa on myös ottelu Itävaltaa vastaan, jossa Italia onnistuttiin riisumaan aseista ja venyttämään ottelu aina jatkoajalle saakka. Espanjalle vastaavan kaltainen viivytystaistelu sopisi lopulta jopa erinomaisesti.

Enrique elementissään?

Luis Enriquen Espanjasta ei ole vielä näiden kisojen aikana ottanut selvää sen suhteen, onko kyseessä lintu vai kala. Ryhmän taito on kiistaton, sen pelaaminen usein upeaa ja viimeistely turhauttavan luokatonta. Enriquelle on nostettava ehdottomasti hattua siitä, että hän on tehnyt ryhmästä näköisensä ja muokannut ryhmän sekä valinnoillaan että peluutuksellaan yhtenäiseksi nipuksi. Espanjalla ei ole enää kisojen paras materiaali, mutta joukkueena pelatessaan se on todella kova kanto kaskessa.

Eräs Espanjan mittareista tulee olemaan prässin alta pois pelaaminen. Ryhmästä löytyy tähän vähintään riittävästi taitoa ja pallo liikkuu tarvittaessa rivakasti myös pystysuuntaan. Espanja kykenee myös pitämään palloa ja syömään Italialta niitä elementtejä, joiden avulla se on kyennyt dominoimaan otteluita. Edellisellä kierroksella Italia haastoi Belgian avoimeen peliin ja voitti. Espanja voi voittaa myös sellaisen ottelun, mutta kamppailu jossa Italia turhautettaisiin pitämällä Azzurri pois pallosta ja puolustamalla tiiviisti olisi Enriquen miesten etu.

Maalit kortilla?

Italia on suosikki, ehdottomasti ansaitusti. Joukkueesta huokuu juuri nyt se nälkä, kovuus ja sen viimeisen askeleen ottamisen valmius joka vaikkapa Italian MM-kisaryhmällä oli 2006. Italian boksin lähelle ei tulla ilman että siitä maksetaan mustelmilla, mutta myöskään Espanjan kovissa liemissä keitetyt ratkaisijat eivät ota taka-askeleita.

Näin valtavien panosten ottelussa maaliodottama painuu alas. Espanja tuskin antaa Italialle tilaa linjojensa taakse, joten pelin viihdearvo voi hyvinkin olla selkeästi Italian edellisiä otteluita matalampi. Espanja ei vakuuttanut millään lailla Sveitsiä vastaan, mutta meni jatkoon ja nyt se voi lähteä altavastaajana poltetun maan jalkapallolla hakemaan voittoa yksittäisellä maalilla. Vetovalinnoissa otetaan kantaa tähän, sillä vaikka oletetuimmat tulokset ovat Italian voittoja pääosin matalilla maalilukemilla, Espanjan onnistuessa omassa taktiikassaan Italia joutuisi kovin ahtaalle. Valinta napataankin osiosta ”Molemmat joukkueet tekevät maalin” ja tällä kertaa valintana on BTTS No.

Pelivalinta: Italia – Espanja, Molemmat joukkueet tekevät maalin: Ei.

Ottelu pelataan 6.7. klo 22.00

  • Suomalaiset pelaajat huomioitu hyvin
  • Iso vedonlyöntibonus
  • Tarjoaa rekisteröintivapaan vedonlyönnin

Kommentit

Palaute