mainos

Kanada - Tshekki: 1 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
28 toukokuu 2022 at 18:20 - Jääkiekko, World Championships
27 touko 2022 at 16:42 (Päivitetty 10 kesä 2022 at 13:24) 27/05
11
0

Huikean nousun tehnyt Kanada jatkaa finaaliin

Todennäköisyys (1-X-2): 47-20-33%
Vedon arvo: 105,75%
Pelattavissa kertoimiin: 2,13
Bethard Lyö vetoa nyt: Bethard
Kahden erityylisen joukkueen kohtaamisessa Kanada pakottaa Tshekin epämukavuusalueelle ja menee jatkoon.

Alkulohkojensa kolmosten kohtaamisessa Kanada on ennalta hienoinen ennakkosuosikki Kari Jalosen luotsaamaa Tshekkiä vastaan. Kanada on kaahannut pitkin kisoja pyrkien tekemään vastustajaansa enemmän maaleja riippumatta vastustajan lähestymisestä. Tshekki taas on hakenut huomattavasti rauhallisempaa ja selkeämpää rakennetta pelaamiseensa. Siinä missä Tshekiltä ja jopa sen NHL-tähdiltä nähdään tätä nykyä viivelähtöjä ja rauhallista pelaamista alaspäin, Kanadan nuoret ammattilaiset rymistelevät suoraviivaisesti hyökkäysalueelle ja kohti vastustajan maalia.

Lähtökohtaisesti ratkaisun avaimia on kaksi. Maalivahtipelissä Kanadan on saatava nostettua tasoaan, onpa maalilla sitten Chris Driedger tai joku muu. Tshekin Karel Vejmelka on ollut mainiossa lyönnissä mm. Saksan kaatuessa puolivälierissä lukemin 4-1. Kanada taas järjesti hurjan comebackin, kun se tuli kolmannessa erässä kolmen maalin takaa Ruotsia vastaan, tasoitti ottelun kahdella maalilla varsinaisen peliajan viimeisten kahden minuutin aikana ja iski voittomaalin kun jatkoaikaa oltiin pelattu 43 sekuntia. Kyseisen tempun tuoma itseluottamus on omiaan saamaan Kanadan erinomaiseen lentoon ja on varmaa, että Tshekki joutuu jossain vaiheessa ottelua huomattavasti aiempaa nopeampaan pelitempoon.

Kanada tekee takuuvarmasti myös kaikki lailliset liikkeet pysäyttääkseen Tshekin vaarallisen ykkösketjun. Yhtä keinoa tähän ei ole, siinä määrin vahvaa Tshekin kiekollinen osaaminen on. Päästessään Tshekin alueelle Kanada kykenee kuitenkin kylvämään paljon vaarallisia maalipaikkoja hyvin puolustavaa Tshekin ryyhmääkin vastaan. Kanadan ryhmällä ei ole minkäänlaisia paineita, kun taas Tshekin takaraivossa kummittelee kymmenen vuoden mitaliton putki. Mikäli Kanada pääsee maalinkin johtoon, Tshekin kärsivällisyyttä ja nöyryyttä mitataan jälleen toden teolla. Muun muassa Suomea vastaan Tshekin tekeminen jäi takaa-ajoasemassa kovin aneemiseksi, eikä huipputason paikkoja juuri syntynyt.

Kanada ei ole esittänyt kisoissa vielä parastaan, mutta myrskyvaroitus on jo annettu. Nyt panokset kasvavat, eikä se tiedä hyvää Jalosen ryhmän kannalta. Kanadan voitto varsinaisella peliajalla maistuu, joskin ottelun kokonaismaalimääräkin on lähes yhtä hyvä pelikohde. Perusteltu vetovihje otteluun Kanada vs Tshekki on Kanadan voitto varsinaisella peliajalla. Vihjeen panostaso on 6/10.

  • Huippuluokan veikkausbonus
  • Loistavat kertoimet ja kohdevalikoima
  • Upea sivustokokonaisuus

Kommentit

Palaute