Kansas City Chiefs - Green Bay Packers: (AH: -6,5) 1

7 marraskuu 2021 at 23:25 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
GEHA Field at Arrowhead Stadium
5 marras 2021 at 16:45 (Päivitetty 9 marras 2021 at 12:47) 05/11
6
0

Näytönhaluinen Chiefs iskee sekasortoisessa tilassa olevan Packersin kimppuun.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 58-0-42%
Vedon arvo: 106,14%
Pelattavissa kertoimiin: 1,72
Osuma/Ohi: 6,5 - 7
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet
Packersin loukkaantumislista olisi huolenaihe jo itsessään, mutta liigan viime kauden MVP:n, Aaron Rodgersin, puuttuminen koronan vuoksi asettaa vieraat erittäin sekavaan tilaan vaikeassa vierasottelussa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Ensimmäisen NFL-starttinsa eräällä liigan äänekkäimmistä stadioneista tekevä pelinrakentaja Jordan Love kovan paikan edessä
  • Chiefsin hyökkäys on nukkuva jättiläinen, joka odottelee heräämistään
  • Puolustustaan siirtorajalla vahvistanut Chiefs pyrkii Loven kimppuun aktiivisesti
Kertoimien markkinat kuvaus

Kansas City Chiefsin kausi on ollut kaikkea muuta kuin joukkue odotti, mutta potentiaali on sarjan ehdotonta kärkeä. Vieraaksi saapuvan Packersin tilanne on hyökkäyksen suhteen todella vaikea, joten Chiefs saanee hallita palloa paljon. Tätä taustaa vasten runsas tasoitus tarjotulla kertoimella 1,83 maistuu.

Kahdesta NFL:n eliittijoukkueesta vierasjoukkue Green Bay Packers on aloittanut kautensa selkeästi isäntiään terävämmin. Seitsemän kierroksen jälkeen lukemissa 6-1 olevat vieraat tulevat kuitenkin äärimmäisen äänekkäälle Arrowheadille erittäin sekavassa tilassa. Viime kauden MVP Aaron Rodgers sai positiivisen koronadiagnoosin ja on sivussa sunnuntain ottelusta. Täten vielä ilman täyttä ottelua oleva toissakevään ykköskierroksen varaus Jordan Love saa nyt mahdollisuutensa hurjassa paikassa. Chiefsin puolustus ei ole ollut tällä kaudella missään nimessä parhaassa iskussaan, mutta erityisesti pelinrakentajaan kiinni pääsemistä pyrittiin vahvistamaan hankkimalla siirtorajalla Steelersistä kokenut Melvin Ingram.

Packersilla on ollut alkukauden aikana loukkaantumisia hyökkäyksen linjassaan. Tuota taustaa vasten joukkue on selviytynyt ohjelmastaan erinomaisesti ja tulee Chiefsin vieraaksi kuuden ottelun voittoputkessa. Nyt tilanne on kuitenkin ratkaisevasti toinen, sillä Rodgers on kuin kotonaan sunnuntain kaltaisissa olosuhteissa kun taas Love tarvitsee paljon apua ympärilleen. Nyt poissaolijoita on sekä hyökkäyksen linjassa, kulmapuolustajissa kuin myös ulompien sekä sisempien laitahyökkääjien osastolla. 

Vieraiden osalta sunnuntain ottelu on kiistatta mielenkiintoinen katsaus siihen, kuinka valmis ykköskierroksen varaus Love on NFL-tasolle tutustuttuaan joukkueen pelikirjaan. Joukkueen otteluohjelma on myös tulevina viikkoina erittäin kova, sillä seuraavat vastukset ovat Seahawks, Vikings sekä Rams. Mikäli Rodgers on pelikuntoinen noissa otteluissa, Packers voi palata arkeen mutta toistaiseksi tämän sunnuntain kamppailu vaikuttaa ohipeliltä, jossa alisuorittanut isäntä on erittäin vahvoilla. Chiefsin terveystilanne on pääosin erittäin hyvä ja vaikka Patrick Mahomes ja koko ryhmä ovat hakeneetkin itseään, sunnuntaina isännät iskevät tiskiin tylyt numerot. Chiefs -6,5 kelpaa lapulla panoskoolla 5/10.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute