" " " "" "

Kroatia - Espanja: Alle 2,5 Maalia

Ottelukeskus
28 kesäkuu 2021 at 19:00 - Jalkapallo, Eurooppa - European Championship
Parken (neutraali)    Cuneyt Cakir
27 kesä 2021 at 15:38 (Päivitetty 28 kesä 2021 at 21:35) 27/06
9
0
Todennäköisyys (yli-alle): 42-58%
Vedon arvo: 104,40%
Pelattavissa kertoimiin: 1,72
Osuma/Ohi: 3-3
ComeOn Lyö vetoa nyt: ComeOn
Espanja on suosikki, mutta ei ole vakuuttanut hyökkäyksellisesti, kuten ei myöskään Kroatia. Espanja laukoi viime ottelussa viisi maalia, mutta kroatialaisilta löytyy rutkasti ammattitaitoa. Luvassa on siis taktinen ja ehkäpä jopa maaliton ottelu.

Kroatian odotettu aloituskokoonpano: 4-3-3: Livakovic- Juranovic, Vida, Caleta Car, Barisic- Modric, Brozovic, Kovacic- Vlasic, Petkovic, Perisic.

Joukkueuutisia: Lovren on poissa aloituskokoonpanosta keskuspuolustuksessa, mikä tarkoittaa sitä, että Caleta Car aloittaa. Edelleen näyttää myös siltä, että puolustaja Gvardiol siirtyisi penkille ja Rangers-puolustaja Barisic aloittaa. Muuten ei ole odotettavissa suuria muutoksia edelliseen otteluun verrattuna.

Espanjan odotettu aloituskokoonpano: 4-3-3: Unai Simon- Azpilicueta, Pau Torres, Laporte, Jordi Alba- Koke, Busquets, Pedri- Sarabia, Morata, Moreno.

Joukkueuutiset: Näyttää siltä, että Garcia on poissa ja Pau Torres aloittavat puolutuksessa, mutta muuten valmentaja Luis Enrique ei luultavasti vaihda mitään 5-0-voittoon päätyneestä Slovakia-ottelusta.

  • Suomalaiset pelaajat huomioitu hyvin
  • Iso vedonlyöntibonus
  • Tarjoaa rekisteröintivapaan vedonlyönnin

Kommentit

Palaute