Leicester City - Chelsea: 2

Ottelukeskus
20 marraskuu 2021 at 14:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
King Power Stadium    Paul Tierney
18 marras 2021 at 14:59 (Päivitetty 20 marras 2021 at 16:22) 18/11
7
0

Leicesterissä soi Blues

Todennäköisyys (1-X-2): 19-24-57%
Vedon arvo: 104,31%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Osuma/Ohi: 0-3
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet
Yllättävään pistemenetykseen edelliskierroksella päätynyt Chelsea palaa voittojen tielle Leicesterin vieraana.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Leicesterin alavire jatkuu kaikissa sarjoissa
  • Chelsealla vain yksi päästetty maali vierasotteluissa tällä kaudella
  • Romelu Lukaku lienee vieraiden käytettävissä jo lauantaina
Kertoimien markkinat kuvaus

Chelsean taannoinen pistemenetys ja epävarmuustekijät loukkaantuneiden osalta ovat vaikuttaneet osaltaan lauantain päiväottelun kertoimiin. Vierasvoitosta tarjottava 1,83 ylittää rajakertoimen heilahtamalla.

Valioliiga palaa maaottelutauolta mainiolla kamppailulla, kun Leicester saa vieraakseen sarjaa johtavan Chelsean. Isäntien otteet ovat olleet alkukauden aikana mollivoittoisia, sillä viime kaudella loppuun saakka paikkaa Mestareiden liigassa metsästänyt Brendan Rodgersin poppoo kamppailee nyt Valioliigassa sijalla 12. Myöskään Eurooppa-liigassa pelit eivät ole menneet täysin odotusten mukaan ja kapeahkolla materiaalilla operoiva Foxes joutuu pinnistelemään kahdessa kilpailussa kaikin voimin.

Vaikka isännillä onkin riveissään kiistatta paljon laatua, painii lauantain vieras vielä täysin eri sarjassa. Thomas Tuchelin saapumisen jälkeen upeaksi puolustuspään yksiköksi muodostunut Chelsea on huippuvaarallinen myös hyökkäyssuuntaan ja Blues kamppailee jälleen suurimmista pokaaleista. Lauantaina Tuchel saanee takaisin miehistöönsä myös useamman viikon sivussa olleen tähtihyökkääjä Romelu Lukakun. Vaikka Chelsean materiaalista löytyy laaja määrä erilaisia variaatioita, on Lukakun kokonaisvaltainen uhka maailmanluokkaa ja luo paikkoja myös ympärillä oleville.

Isäntien kannalta Chelsean tykistön tervehtyminen ei toden totta tiedä hyvää, sillä Leicesterillä on ollut merkittäviä ongelmia oman pään puhtaana pitämisessä kevyempienkin vastusten kanssa. Kaiken kaikkiaan Leicester on joutunut antautumaan vähintään kertaalleen nyt jo kymmenessä ottelussa peräjälkeen ja Chelsean saapuessa kylään olisi yllätys nähdä tämän putken katkeavan. Kun Chelsealla on samanaikaisesti allaan pitkä tappiottomien otteluiden sarja ja viidestä vierasottelusta saldona on hulppeat 13 pistettä, kamppailun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. 

Vaikkei Lukaku ottelussa oletettavasti 90 minuuttia pelaakaan, löytyy vieraiden vesitiiviistä puolustuksesta avain kolmeen pisteeseen. Kun vielä isäntien avainmiehiin kuuluva Youri Tielemans sai maaottelutauolla osakseen loukkaantumisen joka tekee miehen pelikunnosta lauantaille hyvinkin epävarman, hallittu vierasvoitto on lähtökohta. Sitä ostetaan panostasolla 5,5/10.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute