Liverpool - Arsenal: Tuplamahdollisuus: x2

Ottelukeskus
20 marraskuu 2021 at 19:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Anfield    Michael Oliver
18 marras 2021 at 16:05 (Päivitetty 20 marras 2021 at 21:21) 18/11
7
0

Kovaan vireeseen noussut Arsenal haastaa loukkaantumisista kärsivän Liverpoolin toden teolla.

Todennäköisyys (1-X-2): 61-0-39%
Vedon arvo: 109,20%
Pelattavissa kertoimiin: 2,56
Osuma/Ohi: 4-0
Expekt Lyö vetoa nyt: Expekt
Arsenalin saldo Anfieldin nurmella ei ole ollut viime vuosina mairitteleva, mutta nyt Gunnersilla on erinomainen sauma horjuttaa isäntien haaveita mestaruustaistelusta.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Arsenal vailla tappioita kaikissa kilpailuissa syyskuun alusta alkaen
  • Liverpoolilla loukkaantumishuolia ottelun alla
  • Isäntien puolustus haparoinut kahdessa edellisessä Valioliigaottelussa
Kertoimien markkinat kuvaus

Selkeänä altavastaajana lauantai-illan huippuotteluun lähtevä vierasjoukkue Arsenal saa double chance -osastolla niin upean kertoimen, että panostuksena on max bet.

Lauantain Valioliigakattauksen päättää huippuottelu Liverpoolissa. Anfieldin nurmelle astelevat perinteikkäät suurseurat Liverpool FC ja Arsenal. Jürgen Klopp on luotsannut joukkonsa mainioon kauden aloitukseen, mutta viimeinen askel liigan kärkisijoista kamppailemiseksi on jäänyt ottamatta puolustuspään epävarmuuden vuoksi. Reds on ollut hyökkäyssuuntaan maanosan ehdotonta kärkeä, mutta omissa on soinut turhan tiheään tahtiin. Brighton otti pisteen samaiselta stadionilta tultuaan kahden maalin takamatkalta tasoihin ja ennen maaottelutaukoa West Ham kuritti kotonaan Liverpoolin alakertaan voittaessaan lukemin 3-2.

Oman osansa Liverpoolin haasteisiin tuovat myös lauantaina loukkaantumishuolet. Joukkueen avainpelaajista eri puolilla kenttää useampi oli joko loukkaantuneena ennen maaottelutaukoa tai sai maataan edustaessaan osakseen kolhuja. Sadio Mané, Jordan Henderson sekä Andy Robertson kuuluivat kaikki kyseiseen ryhmään ja viimeisimpänä mainittua tuskin nähdään puolustuksen vasemmalla laidalla lauantaina. Kostas Tsimikas on esittänyt tämän kauden aikana mainioita otteita skottia paikatessaan, mutta yhdessä keskikentän vielä pelikuntoa hakevan kombinaation sekä hyökkäyksen kapellimestari Roberto Firminon puuttumisen kanssa Klopp saa pohdiskella lauantain voittavaa kokoonpanoa pitkän aikaa.

Arsenalin katastrofimainen alkukausi on enää muisto vain ja Mikel Artetan ryhmä on pelannut viime aikoina upeaa jalkapalloa. Tekemisen balanssi on löytynyt ja hyökkäyssuuntaan Arsenal on juuri nyt huippuvaarallinen. Englannin maajoukkueeseenkin valitti Emile Smith Rowe on noussut täydentämään täynnä erilaisia kombinaatioita olevaa hyökkäyspelaamista. On varmaa, että isäntien alakerralla pitää lauantaina kiirettä, joskin samaa voidaan sanoa vieraiden puolustuspäästä. Kymmenen ottelua tappioitta pelanneiden vieraiden itseluottamus on juuri nyt korkealla ja se näkyy perustekemisessä.

Kamppailusta voi odottaa vauhdikasta. Arsenalin saldo vierasotteluista Liverpoolia vastaan on synkkä, mutta lauantain kerroin X2 -optiosta on niin huippumaukas, että siihen lyödään sumeilematta max bet eli panostaso 10/10.

  • Suomenkielinen ja verovapaa sivusto
  • Helppokäyttöinen alusta
  • Yksinkertainen vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute