mainos

Vihjeet & kertoimet : Los Angeles Chargers - Kansas City Chiefs: Yli 28,5 Kansas City Chiefs maalia

21 marraskuu 2022 at 03:20 - Am. Jalkapallo, USA - NFL
SoFi Stadium
Päivitetty
7
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Chiefsin hyökkäys takoo isäntiä

Todennäköisyys (yli-alle): 57-43%
Vedon arvo: 107,73%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Los Angeles Chargers vs Kansas City Chiefs!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Chiefs on löytänyt monipuolisen, toimivan konseptin hyökkäykseensä
  • Chargers kärsii yhä loukkaantumisista puolustuksessa
  • Pistejuhlan mahdollisuus on suuri ja se laittaisi Chiefsin hyökkäämään loppuun saakka
Kertoimien markkinat kuvaus

Chiefsin hyökkäyksen parantunut rakenne ja isäntien puolustuksen poissaolot eivät näy riittävästi vieraiden kertoimissa. 

Sunday Night Football tarjoaa amerikkalaisen jalkapallon ystäville herkkua koko rahalla, kun hyökkäyspäähän laatupelaajia hoitohuoneelta saava LA Chargers saa vastaansa vauhtiin päässeen Kansas City Chiefsin. Huomio kiinnittyy luonnollisesti pelinrakentajiin, etenkin kun Justin Herbert saa heittojensa kohteeksi Chargersin riveistä loukkaantuneina sivussa olleita pelaajia. Kotiyleisö janoaa divisioonavihollisen ja sarjan ehdottomaan eliittiin kuuluvan vierailijan päänahkaa, eikä ole millään lailla mahdotonta etteikö Chargers myöskin onnistuisi takomaan taululle mukavan määrän pisteitä.

Kansas City Chiefsin hyökkäys uusiutui tälle kaudelle ja vastuun jakautuminen entistä tasaisemmin vei oman aikansa. Nyt kuvio on löytynyt ja Patrick Mahomes jakaa palloa laajalle rintamalle vastaanottajia. Keskeltä kenttää löytyy edelleen kovin usein luottomies Travis Kelce, mutta tämän lisäksi joukkueella on liigan laajin osasto vastuunkantoon kykeneviä ulompia laitahyökkääjiä. Rytmin löytäminen vei aikansa, mutta nyt punainen mylly jauhaa jälleen väkevällä tahdilla. Liigan kovimpiin kuuluva yksikkö on laittanut taululle viidessä edellisottelussa 28,2 pistettä ottelua kohden, vaikka vastassa on ollut ajoittain aivan liigan eliittiin kuuluvia puolustuksia. 

Chargers teki tälle kaudella mittavia satsauksia puolustukseensa. Paperilla kaikki näytti huomattavasti viime kautta paremmalta, mutta loukkaantumiset ovat ajaneet joukkueen jälleen samaan jamaan. Lähtökohtaisesti ongelma on se, ettei ryhmä saa pysäytettyä juoksupelejä ja mikäli huomio kiinnitetään kyseiselle puolelle korostetusti, Mahomes tekee todella ilkeää jälkeä heitoillaan. Tällä hetkellä Chiefsin hyökkäys on erittäin vaikea pysäytettävä ja vaikka Chargers on onnistunut roikkumaan Chiefsin kannoilla keskinäisissä otteluissa viime kausilla, se tekisi joukkuetotalille pelkkää hyvää.

Perusteltu vetovihje otteluun Los Angeles Chargers - Kansas City Chiefs on Chiefs yli 28,5 pistettä ja panostaso 8/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute