Miami Dolphins - Cleveland Browns: (AH: -3,5 Pisteet) 1 - Vihjeet & kertoimet

13 marraskuu 2022 at 20:00 - Am. Jalkapallo, USA - NFL
Hard Rock Stadium
12 marras 2022 at 15:25 12/11
4
0

Väkevässä vireessä oleva Dolphins kyykyttää Brownsia.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 57-0-43%
Vedon arvo: 107,16%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Betinia Lyö vetoa nyt: Betinia
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Miami Dolphins vs Cleveland Browns!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Dolphinsin hyökkäys on tulikuumassa vireessä
  • Bengals sai tappioputkensa katki poikkeuksellisilla tapahtumilla
  • Miamin kotietu on merkittävä
Kertoimien markkinat kuvaus

Brownsin voitto Bengalsista pienentää tasoitusta ja nostaa sen helposti pelattavaksi.

Miami Dolphinsin peli on alkanut löytää uomansa erityisesti hyökkäyspelin osalta viime viikkoina. Viime viikon mittelö Bearsin vieraana oli erikoinen tapaus, sillä joukkueen puolustusta vietiin erityisesti pelinrakentajan juoksuilla kuin litran mittaa. Dolphinsin plakkariin tarttui voitto, mutta on selvää että Mike McDanielin ryhmän täytyy olla huomattavasti tiiviimpi juoksupuolustuksessa sunnuntain ottelussa. Hyökkäys sen sijaan näyttää erinomaiselta, sillä salamannopeat laitahyökkääjät Tyreek Hill ja Jaylen Waddle ovat löytäneet jatkuvasti tiloja pelinrakentaja Tua Tagovailoan heitoille. 

Vaikka Cleveland Browns onnistui viime viikolla pimentämään Cincinnati Bengalsin väkevän heittopelin ja tekemään Joe Mixonin viiden (!) touchdownin johdolla itselleen hulppean voiton, joukkueen perusongelmat eivät ole hävinneet. Pääsääntöisesti joukkue etenee heikosti eteenpäin heittämällä, kun taas Dolphins puolustaa juoksua selkeästi paremmin. Kaiken kaikkiaan Brownsin alkukausi on ollut urheilullisesti vaikea ja mediamylläkän keskellä pyörivä. Kolme voittoa kahdeksasta ottelusta ei tiedä hyvää jatkoa ajatellen, sillä pudotuspeleihin noustakseen Brownsin täytyisi saada aikaan pitkä voittoputki. Miamista sellaisen aloittaminen on vaikeaa, koska kyseisellä stadionilla on kaatunut jo mm. Buffalo Bills.

Dolphinsin kotistadionin eräs erikoisuus on tunnetusti vaihtopenkkien sijoittelu. Vierasjoukkueen vaihtopenkit sijaitsevat auringossa, kun taas kotijoukkueen tauot vietetään varjon puolella. Lämpötilaero on valtava ja sunnuntaille on luvassa jälleen lähes 30 Celsius-asteen lukemia. Dolphins on saanut koneensa käyntiin ja Browns olisi isäntien kanssa ongelmissa myös kotonaan. Vaikka kyseessä alkavat olla jo pakkovoittoihin kuuluvat ottelut vieraiden osalta, Dolphins jahtaa jopa divisioonansa voittoa ja niputtaa Brownsin sunnuntaina pistemarginaalin ylittävällä tavalla.

Perusteltu vetovihje otteluun Miami Dolphins - Cleveland Browns on Aasialainen tasoitusveto Dolphins -3,5 ja panostaso 7/10.

  • Verovapaat voitot
  • Suomenkielinen sivusto
  • Vedonlyönti ja nettikasino yhdessä

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute