Norja - Hollanti: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
1 syyskuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, World Cup
Ullevaal    Szymon Marciniak
31 elo 2021 at 20:17 (Päivitetty 1 syys 2021 at 23:40) 31/08
3
0

Louis van Gaal palaa Hollannin maajoukkueen peräsimeen Norjan haastaessa nimivahvat vieraansa

Mahdollisuus: 55%
Vedon arvo: 104,50%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Osuma/Ohi: 1-1
Expekt Lyö vetoa nyt: Expekt
Erling Braut Håland vs Virgil van Dijk. Siinä eräs keskiviikon kiinnostavimmista kaksinkamppailuista kihelmöivässä maaottelussa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Norjalla nuoria hyökkäyspään tähtiä kuten Håland ja Ødegaard
  • Hollannin pelitapa entisellään ja hyökkäyspäässä ratkaisijoita
  • Kummallakin alla yllätystappio
Kertoimien markkinat kuvaus

Norjan ja Hollannin kohtaamisessa keskiöön nousee Louis van Gaalin paluu Hollannin maajoukkueen peräsimeen. Maalijuhla olisi yllätys, mutta BTTS tarjoaa selkeän ylikertoimen.

Keskiviikkoiltana nähdään Louis van Gaalin kolmannen päävalmentajakauden alku Hollannin maajoukkueen käskijänä. Van Gaalin kaksi edellistä kertaa "Oranjen" peräsimessä ovat olleet värikkäitä. Vuosituhannen vaihteen tienoilla ensimmäinen pesti päättyi Hollanin karsiutumiseen MM-kisoista, mutta kesän 2014 kisojen suhteen ääni kellossa oli jotain aivan muuta. Tuolloin van Gaal johti joukkonsa aina välierien rangaistuspotkukilpailuun, jossa Argentiina veti pidemmän korren ja Hollannin kaulaan ripustettiin turnauksen päätteeksi pronssiset mitalit.

Van Gaal on valinnut ensimmäiseksi ryhmäkseen käytännössä täysin saman ryhmän kuin se, millä Frank de Boer johti joukkojaan kesän EM-kisoissa. Kolmen topparin alakertaan tulee kuitenkin eräs varsin merkittävä lisä, kun viime vuosien maailman ehdottomiin kärkikorin pelaajiin pelipaikallaan kuuluva Virgil van Dijk palaa vaikean polvivammansa jälkeen maajoukkueeseen. Van Dijk saanee välittömästi hihaansa kapteenin nauhan ja muilta osin Hollanti ryhmittyy samaan asetelmaan, jolla se eteni EM-kisoissa varsin viihdyttävästi aina Tsekki-otteluun asti. Tuossa kamppailussa Hollanin kuti jäi pahasti piippuun ja de Boer jätti eroilmoituksensa välittömästi joukkueen pudottua.

Norjan EM-karsinnat päättyivät pettymykseen ja paikka lopputurnauksessa jäi haaveeksi. Joulukuusta 2020 asti Norjan päävalmentajana toimineella Ståle Solbakkenilla on ollut edessä uuden rakentamisen prosessi, mutta tuo rakennusvaihe saa norjalaisen jalkapallokansan odottamaan vesi kielellä. Erling Braut Hålandin ja Martin Ødegaardin kaltaisia kultakimpaleita ei osu usein sukupolven kohdalle yhtään ja nyt Norjalla on niitä kaksi. Kapteenina operoiva Ødegaard pyrkii pitämään palloa ja jopa kolmen topparin linjaa vastaan Håland on sen luokan panssarivaunu, että Oranjen maali on kaikkea muuta kuin turvattu.

Ottelun alku lienee tunnusteleva ja kamppailu voi hyvinkin edetä maalittomana pitkiäkin ajanjaksoja. Hollannilta löytyy kuitenkin ratkaisijoita laajalla rintamalla ja Norja tarvitsee kotiyleisönsä edessä osoituksen siitä, että se kykenee haastamaan maailman kärkikastiin kuuluvan joukkueen. Kumpikin joukkue on jo kärsinyt karsintojen alkuvaiheissa tappion Turkille, joten voitto olisi mannaa eikä vaikkapa tasapeli lukemin 1-1 totaalinen katastrofi sekään. Hollanti on ehdoton ennakkosuosikki ja voi saada suurenkin piristysruiskeen valmentajavaihdoksesta, mutta BTTS kertoimella 1,90 maistuu peräti panostasolla 6/10.

  • Suomenkielinen ja verovapaa sivusto
  • Helppokäyttöinen alusta
  • Yksinkertainen vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute