" " " "" "

Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals: (AH: -3,0) 1

26 syyskuu 2021 at 20:00 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
Heinz Field
24 syys 2021 at 14:13 24/09
2
0

Loukkaantumisista kärsivä isäntäjoukkue jyrää Bengalsin kokemuksellaan

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 54-1-45%
Vedon arvo: 103,60%
Pelattavissa kertoimiin: 1,83
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet
Uusia tähtiä liigaan sisään ajamassa oleva Cincinnati Bengals pelaa toisen vierasottelunsa peräjälkeen. Kuten viimekin viikolla, myös nyt nuorelle ryhmälle nousee seinä vastaan.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Steelers poissaoloista huolimatta materiaaliltaan selkeästi parempi
  • Kotietu tuntuu ja kuuluu nuorta pelinrakentajaa vastaan fanien palattua katsomoon
  • Steelersin hyökkäys on aiempaa moniulotteisempi
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina on reagoinut erittäin vahvasti Steelersin tähtipelaajien poissaoloihin. Kaikessa merkittävyydessäänkin ne ovat kuitenkin vain osa muuten potentiaaliltaan huippuluokkaa olevan isäntäjoukkueen kokonaisuutta.

Pittsburgh Steelers lähtee sunnuntain AFC North -divisioonakamppailuun epäsuotuisista lähtökohdista. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat sekä pelinrakentaja Ben Roethlisberger sekä potentiaalisena Vuoden puolustaja -kandidaattina pidetty T.J. Watt. Mike Tomlinin joukkueen perusrakenne on kuitenkin kiveen hakattu, eikä hyökkäyskään ole enää niin yksiulotteinen kuin miltä se viime kauden loppupuolen romahduksessa näytti. Keskushyökkääjä Najee Harris luo omalta osaltaan lisää juoksu-uhkaa, mikä puolestaan avaa tilaa ulompien laitahyökkääjien käytölle erilaisissa pelikutsuissa. Tomlin koordinaattoreineen on näyttänyt tämän erinomaisesti jo tähän mennessä.

Cincinnati Bengalsin huippuvuodet ovat tulossa. Pelinrakentaja Joe Burrow ja tämän kanssa collegessa tuhoisaa jälkeä tehnyt Ja'Marr Chase, Tee Higgins sekä keskushyökkääjä Joe Mixon ovat erinomainen runko tulevaisuuteen. Myös Bengalsin puolustus on parantamaan päin, joskin epätasaisuus vaivaa edelleen ryhmän tekemistä eikä rutiinitaso tahdo riittää etenkään vieraskentillä. Burrow on nyt ensimmäistä kauttaan tilanteessa, jossa tekemistä häiritsee konkreettisesti yleisön pitämä meteli eikä pelikutsuja saa välitettyä perille yhtä helposti kuin poikkeuskauden aikana. Suurin miinus on kuitenkin hyökkäyksen linja, jonka kyky suojata Burrow'n pelaamista on vielä toistaiseksi melko olematon. Vaikka Watt puuttuukin isäntien riveistä, nälkäinen Steelersin puolustus on syvä ja tulee pääsemään kiinni Bengalsin nuoreen tähteen.

Steelers maistuu kolmen pisteen tasoituksella erinomaisesti myös näillä poissaoloilla. Ottelusta voi tulla tasainen, mutta poissaoloja on korostettu liikaa ja lopulta Steelersin voittoa kolmen pisteen tasoituksella voi ostaa jopa 5/10 panoksella.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute