" " " "" "
mainos

Los Angeles Rams - New England Patriots: 2

4 helmikuu 2019 at 01:30 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
Mercedes-Benz Stadium
31 tammi 2019 at 13:40 (Päivitetty 4 helmi 2019 at 12:41) 31/01
38
+1

Super Bowliin tarjolla todellinen viiden tähden pelikohde!

Todennäköisyys (1-2): 45-55%
Vedon arvo: 1 650,00%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Osuma/Ohi:
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet

VIHJE: Super Bowl LIII (2019) - Los Angeles Rams vs. New England Patriots

Super Bowl LIII lähestyy kovaa vauhtia ja NFL-fanien tarvitsee jännittää enää muutama päivä ennen kuin Los Angeles Rams ja New England Patriots kohtaavat järjestyksessään 53. Super Bowlissa Atlantan Mercedes Benz Stadiumilla. Otteluun on tarjolla huima ekslusiivinen tarjous, jonka turvin meidän kautta Unibetille rekisteröityneet uudet asiakkaat pääsevät iskemään Patriotsin voittoa huimalla 30.00 superkertoimella!

Lähtökohdat otteluun ovat varsin mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet selvittivät tiensä Super Bowliin hankalinta mahdollista reittiä, kun molemmissa konferenssifinaaleissa tarvittiin lopulta jatkoaika ennen kuin lopulliset Super Bowl -finalistit olivat selvillä.

Los Angeles Ramsin finaalipaikkaa kyseenalaistettiin rajusti AFC-finaalin jälkeen, sillä monien urheilutietäjien mielestä ottelussa nähtiin useampia kyseenalaisia tuomaripäätöksiä, joista räikeimpänä voidaan mainita Nickell Robey-Colemanin taklaus Saintsin Tommylee Lewisiin, kun pelikellossa oli aikaa jäljellä enää 1:49. Ilman tuota taklausta Saints olisi pystynyt kuluttamaan kellosta ajan loppuun ja päässyt yrittämään viime hetkillä potkumaalia, joka olisi onnistuessaan tuonut Saintsille paikan Super Bowliin.

Draamaa riitti myös NFC:n finaalissa, sillä viimeisellä neljänneksellä hurjasteltiin peräti viisi touchdownia. Patriots oli kolmen pisteen johdossa vielä 39 sekuntia ennen loppua, mutta Chiefs onnistui viimeisellä hyökkäysvuorollaan iskemään potkumaalin, jolla se tasoitti ottelun. Jatkoajan alkajaisiksi Patriotsilla oli onni puolellaan ja he voittivat kolikonheiton, jonka turvin he onnistuivat tekemään voiton ratkaisseen touchdownin.

Kotijoukkueen virkaa tämän vuoden Super Bowlissa toimittava Rams on voitanut vanhan ajan NFL-mestaruuden kahdesti, vuosina 1945 ja 1951 sekä Super Bowlin kertaalleen vuonna 1999, jolloin sen kotipaikka oli vielä St. Louis. Super Bowlista joukkue on pelannu tähän mennessä kahdesti, mestaruusvuonna 1999 sekä kaksi vuotta myöhemmin, jolloin se hävisi finaalissa juuri tänäkin vuonna vastassa olevalle Patriotsille lukemin 17-20. Rams-leirissä revanssia on odotettu lähes 20 vuotta, joten odotettavissa on varmasti huima kamppailu.

Patriots niukka ennakkosuosikki voittamaan Super Bowlin!

Vierasjoukkue New England Patriots on 2000-luvun kestomenestyjä ja se esiintyy Super Bowlissa jo neljättä kertaa putkeen. Kaikenkaikkiaan tämän vuoden finaalipaikka on Patriotsille peräti yhdeksäs 2000-luvulla. Super Bowlin voittoa Patriots on julhinut yhteensä viidesti ja kaikki mestaruudet ovat tulleet pelinrakentaja Tom Bradyn johdolla. 

Ottelun ennakkoasetelmat ovat luonnollisesti varsin tasaiset, sillä esimerkiksi kotiedulla ei ole tässä ottelussa virkaa, sillä Super Bowl pelataan Atlantassa. Rams toimii ottelussa kotijoukkueena ja se pääsee valitsemaan haluamansa pelipaidan kamppailuun, mutta muuta konkreettista hyötyä kotiedusta ei Jared Goffin johtamalle Ramsille ole.

Patriots on viime kausien aikana osoittanut Tom Bradyn johdolla olevansa isojen otteluiden joukkue ja viisi mestaruutta 20 vuoden sisään ei todellakaan ole sattumaa. Joukkueen materiaali on rakennettu erinomaisesti ja jokaiselle pelipaikalle on tarjolla laadukasta pelaajaa. Patriots on ottelussa n. 55% suosikki.

Urheiluveikkaus.comin laajemman Super Bowl LIII -ennakkopaketin kerroinvertailuineen pääset lukemaan kokonaisuudessaan tästä painamalla.

Unibet tarjoaa uusille asiakkaille 30,00 kertoimen Patriotsin Super Bowl-voitosta!

Ottelun kerrointarjonta on asettunut kohdalleen pelikohteiden avaamisen jälkeen, mutta Unibetin tarjoaman ekslusiivisen kampanjan johdosta tähän Super Bowliin löytyy todella maistuva pelikohde, jonka kaikki uudet Unibet-asiakkaat pääsevät hyödyntämään!

Unibet nimittäin tarjoaa yhteistyössä Urheiluveikkaus.comin kanssa uusille liittyville asikkaille todellisen Superkerroin -kampanja, jonka ansiosta uudet asiakkaat pääsevät betsaamaan Tom Bradyn johtaman New England Patriotsin voittoa huimalla 30,00 kertoimella!

Tarjous on voimassa vain tämän linkin kautta Unibetille liittyville uusille asiakkaille ja maksimipanos kohteeseen on yksi (1) euro. Vaikka panos on rajoitettu yhteen euroon, niin kyseessä on silti todella hyvä pelikohde, sillä normaalisti Unibet tarjoaa Patriotsin voitosta kerrointa 1,73! Jos Patriots voittaan, niin saat 30 euron suuruisen voittosi pelitilillesi täysin kierrätysvapaasti, joten voit halutessasi kotiuttaa voittosi vaikka heti!

Huom! Tämä Unibetin ekslusiivinen tarjous on voimassa vain meidän kautta Unibetille liittyville uusille asiakkaille. Jos sinulla on jo pelitili luotuna Unibetille, niin valitettavasti et pääse hyödyntämään tätä tarjousta. Jos hyödynnät tämän superkertoimen Unibetin uutena asiakkaana, niin et pääse hyödyntämään muita uuden asiakkaan etuja kuten Unibetin vedonlyöntibonusta.

Vanhana Unibet-asiakkaana pääset kuitenkin hyödyntämään 5 euron arvoisen, täysin riskittömän ilmaisvedon sekä osallistumaan Super Bowl -jättipottiarvontaan, josta 10 onnekasta pelaajaa voittaa kukin tuhat euroa! Pääset lukemaan lisää näistä Unibetin kampanjoista painamalla tästä.

Betsaa Patriotsin voittoa 30.00 superkertoimella!

Pelisuositus:

Los Angeles Rams - New England Patriots: 2
30,00 @ Unibet.
Todennäköisyysarvio: 45-55%.
OA: 1 650.
Kerroinraja: 1,82.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute