Ruotsi - Espanja: Alle 2,5 Maalia

Ottelukeskus
2 syyskuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, World Cup
Friends Arena    Anthony Taylor
1 syys 2021 at 12:48 (Päivitetty 2 syys 2021 at 23:38) 01/09
6
0

EURO2020-alkulohkossa kohdanneet Ruotsi ja Espanja mittelevät tällä kertaa MM-karsinnoissa

Todennäköisyys (yli-alle): 42-58%
Vedon arvo: 102,08%
Pelattavissa kertoimiin: 1,72
Osuma/Ohi: 2-1
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet
Ruotsin kilpikonnapuolustus toi EM-lopputurnauksessa pisteen Espanjaa vastaan, eikä maalijuhlaa liene tulossa nytkään.
Vihjeen puolesta puhuu
  • EM-lopputurnauksen keskinäinen ottelu 0-0
  • Espanja lepuuttaa Pedriä ja uudistaa ryhmäänsä hieman
  • Tasapeli ei olisi katastrofi kummallekaan
Kertoimien markkinat kuvaus

Ruotsin ja Espanjan kohdatessa torstaina MM-karsintojen merkeissä isännät lähtevät tuskin edelleenkään iskemään Espanjan kurkkuun kiinni. Kahdella voitolla karsinnat avannut Ruotsi lähestynee kamppailua vähämaalisuutta tukevalla tavalla.

Kun Janne Andersonin luotsaama Ruotsi kohtasi EM-lopputurnauksessa Luis Enriquen Espanjan, tehtiin yksittäisen lopputurnausottelun historiaa. Yhdelläkään joukkueella ei mm. ollut historian saatossa kirjattuna niin vähäistä määrää pallokosketuksia vastustajan alueella kuin mitä Ruotsille kyseisessä ottelussa kirjattiin. Karrikoiden Espanja pyöritti peliä 90 minuuttia ja Ruotsi makasi omalla alueellaan ottaen vastaan kaiken. Aivan supervaarallisiin paikkoihin Espanja pääsi kuitenkin lopulta vain hyvin harvoin ja lopulta kamppailu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Ruotsin laatua ei voi tuon ottelun kuvasta huolimatta millään lailla vähätellä. Neljä maalia neljässä ottelussa EM-lopputurnauksessa iskenyt Emil Forsberg ja saippuanliukas Alexander Isak kontraavat komeasti isäntien saadessa pallon. EM-kisojen pudotuspelivaiheessa vasta jatkoajalla Ukrainalle taipunut Ruotsi sai uskoa omaan systeemiinsä ja sillä on kaikki avaimet kehittää tekemistä edelleen. Kotiyleisön edessä ote voi olla aktiivisempi, mutta materiaaliylivoima on silti vierailla.

Espanjan ryhmä on hieman uudistunut kisojen jälkeen ja tiettyjä, myös olympialaisissa pelanneita pelaajia lepuutetaan vielä. Näiden pelaajien joukossa ovat jo nyt Espanjan keskikentän avainhahmoihin noussut 18-vuotias Pedri, Dani Olmo, Mikel Oyarzabal sekä Pau Torres. Espanjan riveistä löytyy tietenkin leveyttä, sillä keskikentälle saadaan trio Busquets-Rodri-Koke ja mainiosti Valioliigassa avannut Ferran Torres saanee saumansa kärjessä.

Aina EM-lopputurnauksen välieriin asti selvinnyt ryhmä on avannut MM-karsinnat tasapelillä Kreikkaa vastaan sekä voitoilla Georgian sekä Kosovon kustannuksella. Huomionarvoista on, että Espanja on päästänyt maalin jokaisessa noista kolmesta ottelusta. Tukholman illassa lieneekin luvassa paluu kontrolloidumpaan jalkapalloon, missä eräänä apuna on myös tätä nykyä Espanjan maajoukkueen käytössä olevan toppari Aymeric Laporten esiintyminen alakerrassa. Under tarjoaa etua, mutta panostaso pidetään maltillisena, vain 2/10.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute