mainos

Saksa - Slovakia: Yli 5,5 Maalia

Ottelukeskus
15 toukokuu 2019 at 21:15 - Jääkiekko, World Championship
15 touko 2019 at 15:14 (Päivitetty 15 touko 2019 at 23:40) 15/05
12
0
Todennäköisyys (yli-alle): 48-52%
Vedon arvo: 117,60%
Pelattavissa kertoimiin: 2,08
Osuma/Ohi: 3-2
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet

Jääkiekon MM-kisat rullaavat täydellä höyryllä parhaillaan Slovakiassa ja keskiviikkona on tuttuun tapaan ohjelmassa neljä ottelua. Yksi keskiviikon herkkupaloista on Saksan ja Slovakian välinen iltaottelu, jossa germaanit joutuvat fanaattisen kotiyleisön sekä A-lohkon viimeisistä jatkopaikoista kynsin ja hampain taistelevan Slovakian eteen.

Saksa on aloittanut MM-turnauksen todella vahvasti, sillä joukkue on voittanut kaikki kolme otteluaan puhtaasti ja johtaa A-lohkoa kolmen pelatun kierroksen jälkeen yhdeksällä pisteellä. Toki on syytä ottaa huomioon, että Saksan otteluohjelma on ollut turnauksen ensimmäisellä puoliskolla kohtalaisen helppo ja joukkue on toistaiseksi kohdannut Iso-Britannian, Tanskan ja Ranskan. Britit kaatui helposti lukemin 3-1 ja Tanskaa vastaan joukkue pelasi hyvin ja raapi 2-1 voiton vaikka oli ottelussa lähes koko ajan selvästi alakynnessä. Kolmannessa ottelussa Saksa kaatoi heikon Ranskan selvin 4-1 numeroin.

Slovakian turnaus ei ole alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, sillä joukkue on onnistunut voittamaan kolmesta ottelustaan vain yhden, kun USA kaatui avausottelussa 4-1. Toisessa ottelussa joukkue taipui Leijonille 4-2 ja maanantaina tuli Kanadalta kuokkaan tiukan taistelun jälkeen lukemin 5-6. Kanada-ottelussa joukkue oli jo kahden maalin johdossa, mutta puolustuspäässä tehdyt virheet, huono alivoima ja hieman heikko maalivahtipeli avittivat Kanadan voittoa. 

Isäntämaa Slovakia on tällä hetkellä A-lohkon kuudentena kolmella pisteellä, mutta sen otteluohjelma loppupeleihin on selvästi alkuturnausta helpompi, joten mahdollisuudet neljän joukkoon ovat vielä hyvät, mutta tiukat pelit pitää jatkossa pystyä kääntämään voitoksi.

Slovakia on ollut yksi kisojen viihdyttävimmistä joukkueista, sillä joukkueen pelityyli on todella kaunista katseltavaa. Joukkue ei perusta pelaamistaan trapille tai oman maalin takana seisoskeluun vaan kiekkoa pyritään jatkuvasti pelaamaan ylöspäin vastustajan maalia kohden. Joukkueesta löytyy runsaasti taitoa ja vaikka kisat on tuottanut toistaiseksi vain yhden voiton, niin sinipunavalkoiset ovat olleet ehdottomasti yksi kisojen positiivisista yllätyksistä.

Slovakia on ottelussa hieman yli kerran kahdesti voittava suosikki, mutta ottelun 1X2-kerroinasetelmat ovat asettuneet aika hyvin kohdalleen ja niistä tai aasialaisista tasoituskohteista ei pelattavaa löydy. 

Total-linjat ovat sen sijaan reagoineet hieman liikaa Saksan vähämaalisiin avausotteluihin ja Slovakian Hawaiji-kiekon vaikutusta ei olla mielestäni huomioitu kertoimissa tarpeeksi, joten over-kohteissa on tarjolla hyvää etua pelaajille. Illan paras pelikohde on Unibetin, SportingBetin ja 888sportin tarjoama kerroin 2,45 yli 5,5 maalista.

Pelisuositus:

Saksa - Slovakia: Yli 5,5 maalia.
2,45 @ Unibet / SportingBet / 888sport.
Todennäköisyysarvio (yli-alle): 48-52%
OA: 1,18.
Kerroinraja: 2,08.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute