" " " "" "

Salernitana - Atalanta: Yli 3,5 Maalia

Ottelukeskus
18 syyskuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Stadio Arechi    Paolo Valeri
17 syys 2021 at 13:08 (Päivitetty 18 syys 2021 at 23:42) 17/09
3
0

Sarjanousija Salernon ja alakanttiin kautensa avanneen Atalantan kohtaamisesta tulee ilotulitus

Todennäköisyys (yli-alle): 43-57%
Vedon arvo: 102,34%
Pelattavissa kertoimiin: 2,33
Osuma/Ohi: 0-1
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet
Kolmessa ottelussa jo peräti 11 kertaa pallon verkostaan poiminut sarjanousija on kovilla, kun vieraaksi saapuu tuloksia janoava Atalanta.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Salernitalla 11 päästettyä maalia kolmessa ottelussa
  • Atalantan alakerta ollut epävarma
  • Vieraat kävivät viikolla Mestareiden Liigan vierasottelussa Espanjassa
  • Avainhyökkääjä Zapatan paluu selkeyttää hyökkäystä
Kertoimien markkinat kuvaus

Salernitana isännöi lauantain viimeistä Serie A -ottelua. Vieraaksi etelään saapuu eräs sarjan nykyisistä suurista, Atalanta BC. Luvassa on potentiaalinen maalijuhja, vaikkei vieraiden kauden aloitus ole suurin mahdollinen menestystarina ollutkaan. 

Serie A:han tälle kaudella noussut Salernitana on saanut huomata, että pääsarjassa elämä on kovaa. Takana on kolme ottelua, joissa maaliero on 2-11. Tiedossa oli, että Salernitana pyrkii pelaamaan pallolla aktiivisesti ja hyödyntämään hyökkäyspäästään löytyviä taitavia yksilöitä. Vanha kunnon Franck Ribery jäi vielä 38-vuotiaana Italiaan Fiorentinasta lähdettyään ja pyrkii antamaan laidalta oman panoksensa sarjanousijalle. Kärjessä maaleja pyrkii iskemään tuore nigerialaishankinta Simy. Kaiken kaikkiaan Salernitanan eväät ovat kevyet, mutta maalintekoon sillä on kuitenkin omat mahdollisuutensa. Merkit viittaavat siihen, että puolustamalla sarjanousija ei tule saamaan ottelusta juuri mitään, joten on oletettavaa nähdä isäntien iskevän kiinni parasta virettään hakevaan vastustajaan.

Euroopan huipulle itsensä nostaneen ja erittäin proaktiivista jalkapalloa pelaavan Atalantan alkukausi on ollut vaikea. Kolmesta sarjaottelusta kasassa on vasta neljä pistettä. Viimeisimmässä liigaottelussaan Gian Piero Gasperinin miehistö kärsi kotitappion Fiorentinalle ja tarvitsee nyt pikaisen paluun takaisin voittojen tielle. Viikolla Mestareiden liigassa tuloksena oli 2-2 -tasapeli Villarrealin vieraana ja vaikka isännät kyseisessä ottelussa punaisen kortin saivatkin, Atalanta sai lopulta kiittää maalivahti Juan Mussoa edes yhdestä pisteestä.

Tähtihyökkääjä Luis Muriel puuttuu yhä vieraiden kokoonpanosta, mutta kolumbialaisen maanmies Duvan Zapata on käytettävissä. La Dealla on yhä omat kokoonpanohuolensa, mutta kokoonpano on normalisoitumaan päin ja on syytä olettaa, että tämä johtaa myös positiivisiin muutoksiin maalisarakkeessa. Salernitana ei kuulu Atalantan kanssa samaan painoluokkaan ja erityisesti varhainen maali avaisi pelin täysin. Maalijuhlan mahdollisuus on aito ja yli 3,5 maalin rajakerroin ylittyy mukavasti. Ostamme yli 3,5 maalia kaikkiaan 4/10 panoksella.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute