Sampdoria - AC Milan: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
23 elokuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Marco Guida
23 elo 2021 at 14:40 (Päivitetty 23 elo 2021 at 23:44) 23/08
6
0

Aktiivinen Sampdoria haastaa viime kauden parhaan vierasjoukkueen vauhdikkaaseen kamppailuun.

Todennäköisyys (yli-alle): 57-43%
Vedon arvo: 102,60%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Osuma/Ohi: 0-1
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet
Pelaajistoltaan uusiutunut AC Milan matkaa Genovaan kohtaamaan uuden managerin alaisuudessa varsin vauhdikasta jalkapalloa pelaavan Sampdorian.
Vihjeen puolesta puhuu
  • AC Milan 16 voittoa 19 vierasottelusta viime kaudella
  • Sampdorian hyökkäyskalusto tulivoimainen
  • Milanilla muutoksia, kotijoukkueella mahdollisuus haavoittaa alakertaa
Kertoimien markkinat kuvaus

Maanantai-illan kamppailu Sampdorian ja AC Milanin välillä päättää Serie A:n ensimmäisen ottelukierroksen. Kotijoukkueen iskukyky hyökkäyspäässä ja Milanin huikea vierasputki antavat odottaa runsasmaalista iltaa, jossa o2,5 on mukiinmenevä pelivalinta.

Sampdorian kauden mielenkiintoisimpiin asioihin kuuluu managerivaihdoksen aiheuttama muutos. Claudio Ranieri poistui genovalaisten peräsimestä ja puikkoihin astui Roberto D'Aversa. Miehen edelliset pestit Parmassa ovat olleet kaksijakoisia, sillä ensimmäisellä kerralla nousu keskikastiin oli upeaa seurattavaa mutta viime kaudella D'Aversa oli tekemättömän paikan edessä tullessaan kesken kauden Parman luotsiksi. Nyt D'Aversalla on käsissään eri kaliiberin tekijöitä, kuten vaikkapa ikinuori kärkimies Fabio Quagliarella ja suurseurojen kiikarissa pitkin kesään olleet Mikkel Damsgaard ja Morten Thorsby

AC Milan lähtee kamppailuun ennakkosuosikkina, onhan sillä allaan edelliskaudelta upeat 16 voittoa 19 vierasottelusta ja materiaaliltaan Stefano Piolin ryhmä on ehdottomasti eri tasoa isäntien kanssa. Läpihuutojutuksi vierasvoittoa on kuitenkaan turha julistaa, etenkin kun vieraiden sairaslistalta löytyy kaksi todella tärkeää tekijää: keskikentän luottomies Franck Kessie sekä ikoninen Zlatan Ibrahimovic. Vieraiden miehistö on kokenut joitakin keskeisiä muutoksia kesän aikana, joista merkittävimpinä olivat Gianluigi Donnarumman ja Hakan Calhanoglun lähdöt. Tilalle tulivat Ranskan mestaruuden torjunut Mike Maignan sekä kaiken kokenut Olivier Giroud

Sampdoria ei ole voittanut AC Milania sitten kauden 2019 ja olisi yllätys, mikäli isännät eivät pyrkisi iskemään vieraiden muuttuneeseen kokoonpanoon kiinni täydellä voimalla. Kummankin riveistä löytyy laadukkaita elementtejä hyökkäyspäähän, joten overin ostaminen panoskoolla 2,5/10 on paikallaan.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute