Sassuolo - Empoli: Yli 3,5 Maalia

Ottelukeskus
31 lokakuu 2021 at 16:00 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Stadio Citta del Tricolore    Luca Massimi
29 loka 2021 at 14:53 (Päivitetty 31 loka 2021 at 17:51) 29/10
6
0

Sassuolon ja Empolin kohtaaminen voi hyvinkin yltyä avoimeksi hyökkäämiseksi.

Todennäköisyys (yli-alle): 47-53%
Vedon arvo: 105,75%
Pelattavissa kertoimiin: 2,13
Osuma/Ohi: 1-2
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet
Pelistä jälleen kiinni saanut Sassuolo lähtee ennakkosuosikkina sunnuntain kamppailuun Empolia vastaan. Vierailla on kuitenkin ehdottomasti omat mahdollisuutensa haavoittaa isäntien alakertaa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Sassuolo 6 edellistä over 5/6
  • Empolin Serie A -otteluissa keskimäärin 3,4 maalia ottelua kohden
  • Viisi edellistä keskinäistä liigaottelua over 5/5
Kertoimien markkinat kuvaus

Sassuolon ja Empolin kohtaaminen tarjoaa oivan mahdollisuuden ottaa kiinni tarjous overista. Joukkueiden vire tarjoaa mahdollisuuden avoimeen jalkapallonäytökseen ja tarjottu kerroin ylittää rajakertoimen komeasti.

Sassuolo jysäytti erään alkukauden paukuista, kun se kävi hakemassa vierasvoiton itsensä Vanhan rouvan kotistadionilta. Juventus kaatui Maxime Lopezin 90+5 minuutilla iskemällä osumalla lukemin 1-2 ja syöttäjänä oli Sassuolon hyökkäyspelaamisen sydän, Domenico Berardi. Vaikean alkukauden jälkeen Alessio Dionisin ryhmä on saanut kurssin käännettyä ja Neroverdi on kerännyt kymmenen pistettä viidestä edellisestä ottelustaan. Samalla on löytynyt myös maalijyvä, sillä Sassuolo on osunut vähintään kertaalleen kuudessa edellisessä ottelussaan. Näistä otteluista 5/6 on ollut myös BTTS+overeita, joten viihdyttävä jalkapallo on tehnyt näyttävän paluun Modenan maakuntaan.

Empoli on pelannut varsin mukiinmenevän alkukauden, jonka seurauksena Aurelio Andreazzolin poppoo on sarjassa sijalla 11. Sunnuntain kamppailuun Empoli lähtee ehdottomasti altavastaajana, mutta vieraat ovat osoittaneet jo tähän mennessä ettei täysien pisteiden nappaaminen ole läpihuutojuttu kenellekään. Myös Empoli on näet voittanut Juventuksen vieraissa ja vierasvoittoja on kertynyt neljästä vierasottelusta kolme. Maaliero on myös varsin mehevä 7-4, eli Empolin vierasotteluissa verkko on soinut 2,75 kertaa ottelua kohden.

Sassuolon kamppailuissa on iskettu kymmenen kierroksen aikana 2,7 maalia ottelua kohden ja tahti on ollut kiihtymään päin. Empolin kohdalla keskiarvo on mehukas 3,4, joten overia voidaan kopaista hyvällä omallatunnolla ja sitä napataankin panoskoolla 5,5/10.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute