mainos

Vihjeet & kertoimet : Suomi - Ranska: Alle 5,5 Maalia

Ottelukeskus
17 toukokuu 2023 at 20:20 - Jääkiekko, World Championships
Päivitetty
15
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Leijonille riittää avausvoitto ja viisikkopelin saaminen kasaan

Todennäköisyys (yli-alle): 48-52%
Vedon arvo: 107,12%
Pelattavissa kertoimiin: 1,92
Osuma/Ohi: 5-3
XLBet Lyö vetoa nyt: XLBet
Tasaisia pelejä pelannut Ranska ei ole tasollisesti Leijonien kovin mittari, mutta Suomella on silti urakkaa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Suomi on ollut tehoton
  • Ranskan ottelut ovat olleet vähämaalisia
  • Suomen puolustus pitää riittävän hyvin underia ajatellen
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina odottaa Suomen ottelusta Ranskaa vastaan maalijuhlaa. Sellainen siitä voi toki tullakin, mutta rajakerroin ylittyy komeasti underin kohdalla.

Kolmen ottelun jälkeen Ranskan takana taulukossa oleva Suomi jahtaa parempia asempia lohkovaiheen edetessä. Vastassa ovat olleet lohkon kovimmat tapaukset, joista Leijonat joutui taipumaan niin USA:lle kuin Ruotsillekin. Peli ei ole ollut uomissaan, supertähti Mikko Rantanen kaukana tasostaan eikä maalinteko ole onnistunut hyvistäkään paikoista. Ruotsia vastaan erittäin intensiivinen kamppailu kääntyi länsinaapurille voittolaukauskilpailun jälkeen varsinaisen peliajan mentyä tasan 1-1. Nähtäväksi jää, onko tehottomuus ongelma Leijonille, mutta Ranskaa vastaan voitto millä tahansa lukemilla kelpaa Jukka Jaloselle

Ranskan ottelut ovat olleet erittäin tasaisia ja vähämaalisia, sillä ratkaisua on haettu kaikissa joukkueen pelaamissa otteluissa varsinaisen peliajan jälkeen! Joukkue tulee otteluun pettymyksen kokeneena, sillä A-sarjaan noussut Unkari kaatoi Ranskan jatkoajalle lukemin 2-3. Ranska lähti otteluun ennakkosuosikkina ja tulee Suomi-otteluun päivän lyhyemmällä palautumisajalla. Suomen viisikkopuolustuksen rutistuksessa on helppo ennustaa Ranskan maalipaikkojen jäävän vähäisiksi ja lopuista huolehtinee maalivahtipeli. 

Underia puoltaa pelin kuva, jossa Ranska ei taatusti lähde maalintekokilpailuun ja ilman runsasta määrää erikoistilanteita 5,5 maalia on tähän asti nähdyn perusteella paljon. Suomi on hapuilustaan huolimatta erinomainen jäädyttämään peliä ja iskee taululle voittoon tarvittavat lukemat. Halukkaat voivat hakea lapulle yhdistelmää, jossa Suomen voitto ja matalat maalimäärät yhdistyvät, mutta parhaan arvon saa suora under.

Perusteltu pelivihje otteluun Suomi - Ranska on alle 5,5 maalia ja panostaso 7/10.

  • Maltan pelilisenssi
  • Runsaasti ilmaisvetoja tarjolla

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute