mainos

Vihjeet & kertoimet : Suomi - Ruotsi: 1

Ottelukeskus
18 toukokuu 2022 at 20:20 - Jääkiekko, World Championships
17 touko 2022 at 19:52 (Päivitetty 18 touko 2022 at 22:53) 17/05
14
0

Kisaisäntien taso mitataan keskiviikkona ja se riittää.

Todennäköisyys (1-X-2): 51-22-27%
Vedon arvo: 104,55%
Pelattavissa kertoimiin: 1,96
Osuma/Ohi: 2-2
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Erinomaisesti kisat aloittanut Suomi saa vastaansa laadukkaan, muttei välttämättä yhtenäisen Ruotsin.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Leijonien startti on ollut hyökkäyspään tehojen osalta harvinaisen vahva
  • Ruotsi koki paljon NHL-kieltäytymisiä, joiden johdosta moraali on laskemaan päin
  • Kummastakin ryhmästä löytyy laatua, mutta Suomen pelitapa on selkeämpi
Kertoimien markkinat kuvaus

Suomen ja Ruotsin väliset MM-kisakamppailut ovat useimmiten varsin tasaisia mittelöitä. Nyt Suomi on kuitenkin vielä markkinan asettamaa kerrointa selkeämpi suosikki. Pelitapa, yksilöt, kaikki ei ole valmista mutta Leijonien tekemisessä vallitsee harmonia. Samaa ei voi sanoa länsinaapurista.

Suomen urakka MM-kisoissa on alkanut väkevästi. Norja kaatui selkeästi, Latviaa vastaan Mikael Granlundille saatiin heti tärkeiden hetkien voittomaali ja USA jäähyili itsensä ulos pelistä Leijonien leipoessa taululle lukemat 4-1. Pelissä on erinomaisia elementtejä ja erityisen ilahduttavaa on ollut huomata hyökkäyspään tehojen löytyminen näin nopealla aikataululla. Kun Suomi saa Ruotsi-ottelun jälkeen vielä riveihinsä Miro Heiskasen, puolustus paranee käytännössä jokaisella osa-alueella. Jo nyt erittäin hyvin roolitettu Leijona-ryhmä on löytämässä jälleen omaa kaavaansa kohti potentiaalista menestystä. Ensimmäisen kotiarvokisojen mitalin metsästys jatkuu, eikä Suomessa kelpaa enää muu kuin kirkkain.

Ruotsi on kaatanut kahdessa pelaamassaan ottelussa Itävallan luvuin 3-1 sekä Tshekin maalein 5-3. Tiistai-iltana Tre Kronor kohtaa vielä Iso-Britannian, mutta tuon pelin rasitus ei tule painamaan Ruotsin joukkueen jänteissä keskiviikkoiltana kiekon tippuessa jäähän. Johan Garpenlövin joukkue on jäänyt odottamaan NHL-vahvistuksia kisoihin jo nimetyn seitsemän tällä kaudella taalajäillä pelanneen pelimiehen lisäksi. Käteen on kuitenkin jäämässä tyhjä arpa, sillä suuri osa potentiaalisista vahvistuksista eteni joukkueineen seuraavalla pudotuspelikierrokselle ja Washington Capitalsin tähtipelaaja Nicklas Bäckström kieltäytyi kisoista loukkaantumisen vuoksi. Katsomossa kisapassin leimaamista odottavat SHL-pelaajat saanevatkin nyt mahdollisuutensa. 

Kiehuva Nokia Areena ei ole ainakaan toistaiseksi luonut Suomelle ylimääräisiä paineita. Jos Ruotsi pääsee kamppailussa niskan päälle, on mielenkiintoista nähdä kuin Jukka Jalosen miehistö reagoi. Kaikesta kuitenkin huokuu, että Suomi luottaa itseensä, pelitapaansa ja valmentajaansa. Samaan aikaan Garpenlöv on jatkuvasti median hampaissa ja miehen johtamistavoista käydään viime kevään tavoin erittäinkin suoraviivaista keskustelua. Kisojen suurimmat ratkaisuottelut pelataan vasta ensi viikolla, mutta Suomi osoittaa keskiviikkoiltana että sen prosessi on pidemmällä kuin länsinaapurin vastaava. 

Perusteltu vetovihje otteluun Suomi vs Ruotsi on kotivoitto varsinaisella peliajalla ja panostasoksi asetetaan 4,5/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute