mainos

Suomi - Tanska: (AH: -1,5) 2

Ottelukeskus
16 toukokuu 2019 at 21:15 - Jääkiekko, World Championship
15 touko 2019 at 13:47 (Päivitetty 16 touko 2019 at 23:29) 15/05
6
0
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 55-0-45%
Vedon arvo: 118,35%
Pelattavissa kertoimiin: 2,22
Osuma/Ohi: 3-1
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport

Suomen jääkiekkomaajoukkueen urakka Slovakian MM-jäillä jatkuu torstaina, kun joukkue kohtaa A-lohkon iltaottelussa Tanskan. Suomi on aloittanut kisat pirteästi kahdella voitolla ja yhdellä jatkoaikavoitolla, mutta Tanska on yllätysvalmis kokoonpano, joka taistelee tiukasti lohkon viimeisestä jatkopaikasta, sillä joukkue on Suomen tapaan voittanut kaksi ottelua kolmesta pelaamastaan pelistä.

Leijonat aloittivat kisat kahdella komealla voitolla, kun avausottelussa kaatui Kanada lukemin 3-1 ja toisessa ottelussa Suomi kaatoi isäntämaa Slovakian tiukan taistelun jälkeen lukemin 4-2. Kolmannessa ottelussa Suomi oli USA:ta vastaan ajoittain pulassa ja Veini Vehviläisen ensimmäisen erän kaksi helppoa päästettyä maalia antoivat yhdysvaltalaisille kahden maalin etumatkan. Suomi onnistui tulemaan lopulta tasoihin, kun Harri Pesonen ja Niko Ojamäki iskivät maalin mieheen. Lopulta USA kaatoi Dylan Larkinin jatkoaikaosumalla Leijonat lukemin 3-2.

Tanskan aloitus MM-jäillä on ollut Suomen tapaan varsin pirteä, sillä kolmesta ottelusta on saldona yksi suora voitto, yksi tappio ja jatkoaikavoitto. Avausottelussa Ranskaa vastaan juutit olivat hieman kohmeessa ja lopulta patonkimaa kaatui vasta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen. Toisessa ottelussaan Saksaa vastaan Tanska hallitsi ottelua ja laukoi selvästi vastustajaa enemmän, mutta Saksan maalilla pelannut Mathias Niederberger pelasi unelmapelin (torjuntaprosentti 97,4%) ja Saksa onnistui voittamaan ottelun lopulta 2-1. Tiistaina pelatussa kolmannessa ottelussaan Tanska sai vihdoin hanat kunnolla auki, kun vastassa oli ennalta turnauksen heittopusseihin kuuluva Iso-Britannia ja loppulukemat kirjattiin peräti 0-9 juuttien hyväksi.

Tanska ja Suomi kohtasivat kahdesti huhtikuussa MM-turnaukseen valmistavissa kamppailuissa ja vaikka Suomi onnistui voittamaan nuo molemmat pelit, niin mistään valtavasta ylivoimasta ei voida puhua, sillä ottelut kirjattiin Suomen hyväksi lukemin 1-2 ja 0-1. Etenkin Tanskan kokoonpano on vahvistunut merkittävästi noista harjoitusotteluista, kun sen sijaan Suomen kokoonpano ei ole paljon muuttunut noiden otteluiden jälkeen.

Suomi on ottelussa suosikki, mutta kuten koko MM-turnauksessa on ollut tapana, niin kerroinmarkkinat ovat jälleen kerran aivan liikaa kallellaa suosikille. 888sportin tarjoama kerroin 8,50 Tanskan voitosta on selvä ylikerroin, mutta käytetään peleissä osuvampaa Tanska +1,5 pelikohdetta kertoimella 2,63, joka kattaa myös Tanskan yhden maalin tappion.

Pelisuositus:

Suomi - Tanska: (AH: +1,5) 2
2,36 @ 888Sport.
Todennäköisyysarvio (1-2): 55-45%
OA: 1,18.
Kerroinraja: 2,22.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Kommentit

Palaute