mainos

Vihjeet & kertoimet : Suomi - Tshekki: 1

Ottelukeskus
24 toukokuu 2022 at 20:20 - Jääkiekko, World Championships
Päivitetty
29
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Leijonat lohkovoittoon puhtaalla kolmen pisteen voitolla

Todennäköisyys (1-X-2): 58-15-27%
Vedon arvo: 106,14%
Pelattavissa kertoimiin: 1,72
Bethard Lyö vetoa nyt: Bethard
Ruotsin menetettyä pisteitä USA:lle, pelin henki on selvä: Suomi ottaa lohkovoiton puhtaalla voitolla Tshekistä.

Suomi ja Tshekki kohtaavat tiistai-iltana jääkiekon MM-kisojen lohko B:n päätosottelussa. Tshekin osalta tilanne on monivivahteinen, sillä maanantain ottelu USA:ta vastaan määrittää tiistain panoksia suurilta osin. Jos Kari Jalosen Tshekki onnistuu ottamaan USA:lta täydet pisteet, ottelu Suomea vastaan muuttaa merkitystään. Tuolloin Tshekki ei voisi pudota enää kolmatta sijaa alemmaksi, mutta ottamalla Suomelta kolme pistettä se nousisi Leijonien ohi.

Tshekin joukkueen ympärillä on kuohunut kisojen alkuvaiheesta saakka. NHL-tasolla Pittsburgh Penguinsia ja Anaheim Ducksia tällä kaudella edustanut Dominik Simon jätti joukkueen jo lohkovaiheen alkupuolella henkilökohtaisten syiden takia. Huhut kiirivät, että kyseessä olisi ollut joukkueen harjoituksissa tapahtunut yhteenotto. Pelillisesti Tshekki on esittänyt ajoittain pirteitä otteita, mutta vastaavasti sillä on ollut myös valtavia ongelmia yllättävissä kohdissa. Sitkeä Itävalta piti Tshekin niin ahtaalla, että altavastaaja kaivoi itselleen lopulta voiton voittolaukauksilla. Kovista mittareista Tshekki on kohdannut toistaiseksi vasta Ruotsin ja tuossa ottelussa tuloksena oli tappio lukemin 3-5.

Tshekin kovin syömähammas on ollut viidessä ottelussa tehot 3+8 iskenyt Roman Cervenka, joka johtaa myös pistepörssiä. Omassa päässä on ollut hieman enemmän ongelmia, sillä joukkueen puolustus ei ole kisojen kovinta kaliiberia. Maalille on tarjolla kaksi NHL-vahtia sekä Ilveksen Marek Langhamer, mutta Tshekin taso mitataan ilman muuta vasta maanantaista alkaen. 

Suomen peli vaikuttaa sitä tasapainoisemmalta mitä pidemmälle kisat etenevät. Valmista se ei ole, mutta erinomainen maalivahtipeli ja kisojen kovin puolustus antavat loistavat eväät menestyksen rakentamiselle. Hyökkäyksen tehot ovat olleet nekin riittäviä ja viisikkopelaaminen totutun mainiolla tasolla. Tshekillä on eväät haastaa Leijonat tasaiseen vääntöön, mutta kisaisännän otteet vaikuttavat selkeästi Tshekkiä vahvemmilta ja Suomi ottaa kahden välipäivän jälkeen hallitun voiton Tampereen tiistai-illassa.

Perusteltu vetovihje otteluun Suomi vs Tshekki on Suomen voitto varsinaisella peliajalla. Panostaso on 6/10.

  • Huippuluokan veikkausbonus
  • Loistavat kertoimet ja kohdevalikoima
  • Upea sivustokokonaisuus

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute