mainos

Vihjeet & kertoimet : Suomi U20 - Slovakia: (AH: -3,5) 1

Ottelukeskus
14 elokuu 2022 at 21:00 - Jääkiekko, World Cup U-20
13 elo 2022 at 22:28 (Päivitetty 14 elo 2022 at 23:32) 13/08
5
0

Suomen U20-urakka jatkuu jääkiekossa vakuuttavalla voitolla

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 53-0-47%
Vedon arvo: 104,41%
Pelattavissa kertoimiin: 1,89
Osuma/Ohi: 9-3
LeoVegas Lyö vetoa nyt: LeoVegas
Mainioon vetoon päässyt Suomen ykkösketju on pysäyttämätön Slovakiaa vastaan ja tukea tullee muistakin ketjuista.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Joukkueiden neljä edellistä kohtaamista ovat kaikki päättyneet Suomelle vähintään neljän maalin erolla
  • Slovakian verkkoon on tehty kolmessa ottelussa jo 18 osumaa
  • Suomi on löytämässä kenttätasapainon oikeaan aikaan
Kertoimien markkinat kuvaus

Suomen vähintään neljän maalin voitto voi kuulostaa paljolta, mutta todellisuudessa jopa noin massiivinen tasoitus pitää sisällään ilmaa. 

Suomen U20-joukkueen urakka ikäluokan jääkiekon MM-kisoissa Edmontonissa on alkanut mukiinmenevästi. 6-1 -voitto Latviasta sai jatkoa 4-3 -voitosta Tsekkiä vastaan voittolaukausten jälkeen. Suomen joukkueen pelaajisto antoi itselleen sapiskaa Tsekki-ottelun ajoittain löysistä otteista, mutta totuuden nimissä Pikkuleijonia ei voi piiskata määräänsä enempää. Suomen puolustuspelaaminen näyttää asettuvan varsin mukaviin uomiin, joskin todellinen testi asian tiimoilta tulee vasta Kanadan kohtaamisen muodossa.

Hyökkäyspäässä Suomen ykkösketju on asettunut heti alusta asti erittäin lupaavasti uomiinsa. Päävalmentaja Antti Pennanen antoi aiheesta kiitosta sekä Aatu Rädyn johtamalle ykkösketjulle että joukkueen toiselle tulosyksikölle, Joel Määtän kakkosketjulle. Suomen ykkösellä sekä ylivoimakoostumuksilla on kaikki mahdollisuudet nousta täysin ratkaiseviksi jopa koko kisojen mittakaavassa. Edes Kanadan nuorten supertähtien haastaminen kapeassa kaukalossa Kanadan maaperällä ei ole mahdoton ajatus, mikäli peli asettuu kunnolla raiteilleen. Slovakian kohtaamisen jälkeen vuorossa on nimenomaan Kanada, mutta joukkue vaikuttaa riittävän kypsältä etenemään ottelu kerrallaan.

Slovakian taival on ollut värikäs. Joukkue haastoi avausottelussaan naapurimaa Tsekin häviten 5-4, mutta seuraavassa ottelussa lunta tuli tupaan ovista, ikkunoista sekä katon läpi. Kanada nuiji taululle lukemat 11-1. Perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa Slovakia sai kuitenkin piste- sekä voittotilinsä auki Latvian kaatuessa voittolaukauksilla lukemin 3-2. Käytännön tasolla ottelu Latviaa vastaan oli Slovakian tärkein ja paras mahdollisuus, eikä ole poissuljettua että Suomea vastaan edessä on pienimuotoinen ulospuhallus.

Perusteltu vetovihje otteluun Suomi U20 vs Slovakia U20 on Suomi -3,5 maalia eli Suomen vähintään neljän maalin voitto. Vihjeen panostasoksi määritellään 4,5/10.

  • Huippuluokan yksinkertainen alusta
  • Toimivin mobiilisivusto
  • Tarjolla vedonlyöntibonuksia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute