" " " "" "

Suomi - Ukraina: Tuplamahdollisuus: 1x

Ottelukeskus
9 lokakuu 2021 at 19:00 - Jalkapallo, World Cup
Olympiastadion
7 loka 2021 at 17:23 (Päivitetty 9 loka 2021 at 20:55) 07/10
2
0

Suomi kohtaa Ukrainan huipputärkeässä MM-karsintaottelussa Olympiastadionilla. Isännillä on kaikki eväät ottaa ottelusta jotain.

Todennäköisyys (1-X-2): 62-0-38%
Vedon arvo: 104,16%
Pelattavissa kertoimiin: 1,61
Osuma/Ohi: 1-2
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet
Tasapeleihin erikoistunut Ukraina saapuu Helsinkiin väliaikaisen päävalmentajan alaisuudessa ja vieraiden riveistä puuttuu useampi avainpelaaja.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Suomi vuoden 2018 jälkeen kotiotteluissa joissa yleisöä 10-0-1
  • Ukrainan saldo viidestä ottelusta viisi tasapeliä
  • Suomen poissaolot vähemmän merkittäviä kuin Ukrainalla
Kertoimien markkinat kuvaus

Suomen ja Ukrainan kohtaamisesta on vaikea löytää ylivertaisia pelikohteita, mutta isäntien menestys kuuluu niihin. Ukrainalla on ollut vaikeuksia pitää maalinsa puhtaana ja nyt täyden Olympiastadionin edessä Suomen mahdollisuudet ovat hieman markkinan antamia paremmat.

Lauantai-ilta, täpötäysi Olympiastadion, Huuhkajilla huikea mahdollisuus nousta voitolla Ukrainan ohi kamppailemaan toden teolla paikasta MM-lopputurnauksessa. Pöytä on katettu upealle urheiluillalle ja kun Suomen esitykset EM-lopputurnauksessa ovat tuoreessa muistissa, tunnelma on taatusti huikea. Markku Kanervan ryhmä astelee viheriölle haalittuaan neljästä karsintaottelusta viisi pistettä. Edellisessä ottelussa Ranskaa vastaan koettu vierastappio lukemin 2-0 ei ollut pahinta mahdollista sorttia, sillä maaliero voi nousta lohkossa vielä ratkaisevaan rooliin.

Kokoonpanopuolella Kanervan valmennusryhmällä riittää mietittävää. Rasmus Schüller puuttuu pelikiellon vuoksi, Daniel O'Shaugnessy on sivussa loukkaantumisen vuoksi ja saman kohtalon koki myös Markus Forss. Laitapuolustajana EM-kisoissa erinomaisesti onnistuneen Jere Urosen nilkka ei vielä kestä pelaamista, eikä miestä nähdä lauantaina kentällä. Joona Toivio lienee selvä valinta palaamaan toppariksi, mutta keskikentän osalta Kanervalla on enemmän mietittävää. Glen Kamaran roolitus ja miehen vierellä avauksessa pelaavat pelaajat ovat enemmän tai vähemmän kysymysmerkin alaisina. Kapteeni Tim Sparv ei ole lauantaina myöskään pelikuntoinen.

Laitapuolustajien tason putoamisen vuoksi on mielenkiintoista nähdä, mihin muotoon Kanerva miehistönsä asettaa. Huuhkajat ovat esiintyneet sekä formaatioilla 3-5-2 että 4-4-2, joten vaihtoehtoja riittää. Kärjessä Teemu Pukki ja Joel Pohjanpalo muodostavat tutun kaksikon, vaikka Pukin vire onkin ollut todella hukassa viime aikoina. Pohjanpalo on vastannut Suomen harvoista onnistumisista, mutta Suomen onneksi Ukrainan alakerralla on ollut viime aikoina melko avoimet ovat.

Ukrainen väliaikaismanageri Oleksandr Petrakov on kovan tehtävän edessä, sillä kaikki viisi karsintaotteluaan tasan pelanneen ryhmän paineet alkavat kasvaa muiden ryhmien vaaniessa kakkospaikkaa aivan tuntumassa. Suomen haettua pisteen Ukrainan vieraana tappio lauantaina olisi valtava takaisku, mutta Petrakov joutuu operoimaan poissaolojen heikentämällä ryhmällä. Tähtipelaajista poissa ovat jopa ryhmän pelillisenä moottorina pidettävä Manchester Cityn Oleksandr Zinchenko sekä Atalantan hyökkäävä keskikenttämies Ruslan Malinovsky.

Vaikka Ukrainan pakka onkin yhä laadukas ja materiaaliltaan Suomen vastaavaa vahvempi, se ei ole onnistunut pitämään maaliaan puhtaana kahdeksassa edellisessä ottelussa. Tämä avaa Suomelle mahdollisuuksia olla lauantaina harvoissa paikoissaan tehokas ja saada hyökkäyspään ratkaisijat aktiivisiksi tilanteenvaihdoissa. Mikäli Suomen pallollinen pelaaminen on lauantaina riittävän korkeaa tasoa, Ukraina tulee olemaan todella ahtaalla. Suomen tuplamahdollisuutta eli 1X ostetaan 3/10 panostuksella.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute