mainos

Suomi - USA: 1 (0-1) - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
28 toukokuu 2022 at 14:20 - Jääkiekko, World Championships
27 touko 2022 at 16:06 (Päivitetty 10 kesä 2022 at 13:34) 27/05
10
0

Leijonien matka käy kohti loppuottelua

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 45-27-28%
Vedon arvo: 105,75%
Pelattavissa kertoimiin: 2,22
Bethard Lyö vetoa nyt: Bethard
Otteitaan parantaneelle USA:lle tulee lauantaina seinä vastaan. Suomi luistelee vastustajaltaan jalat alta.

Suomen ja USA:n välinen välieräottelu on lähtökohtaisesti todella fyysinen vääntö. USA on pelannut läpi kisojen tyylilleen uskollisesti rikkonaista, vastustajan rytmiä hajottavaa ja ajoittain harmaalla alueella liikkuvaa jääkiekkoa. Joukkueelta löytyy yksittäisiä syömähampaita ja erikoistilanteet ovat sen mahdollisuus. Kaataessaan lähes sensaatiomaisesti Sveitsin puolivälierissä lukemin 3-0 USA sai avausmaalina pomppuna luistimesta, toisen Sveitsin puolustuksen ja maalivahdin seikkailun jälkeen ja tämän jälkeen joukkue jäädytti peliä fiksusti. Sveitsi yritti painaa peliä kaikin keinoin vastustajan päätyyn ja maalin edustalle, mutta ykkössektorin maalintekopaikoille ei ollut mitään asiaa. Johtoon päästessään USA on vaarallinen kenelle tahansa.

Suomi selvitti katastrofin noustuaan Slovakiaa vastaan kahden maalin tappioasemasta voittoon lukemin 4-2. Leijonat oppivat ottelusta varmasti läksynsä, sillä pelin pakottaminen pelasi ottelun alkuvaiheissa voimakkaasti Slovakian pussiin. Slovakia tuli päälle todella aktiivisesti luistellen, eikä Suomi päässyt kiekottelemaan kunnolla paineen alta pois. Ottelun edetessä Leijonien luisteluvoima ja neljän ketjun aktiivinen pelaaminen nousi oikeuksiinsa. Nelosketju ja kulttihahmo Marko Anttila nousivatkin lopulta ratkaisijoiksi. Välierissä asia pääsee entistä paremmin oikeuksiinsa, sillä USA on pelannut käytännössä koko kisojen ajan viiden puolustajan rotaatiolla, eikä sen syvyys riitä myöskään hyökkäyspäässä. Suomella on alkulohkon ottelun tavoin kaikki edellytykset aiheuttaa USA:lle ongelmia jalalla ja saada aikaan erikoistilanteita, joissa Jukka Jalosen luotsaaman yhdistelmän taito riittää luomaan riittävän määrän maalipaikkoja voittoa ajatellen.

Välierävaiheeseen asti päästyään USA on eri joukkue kuin vielä alkulohkon alkuvaiheissa. Tästäkin huolimatta on vaikea uskoa, että se kestäisi Suomen vauhdissa 60 minuutin ajan. Mikäli Suomi pääsee kamppailussa niskan päälle, ero voi revetä hyvinkin pian alkulohkon kamppailun tyyppisiin lukemiin. Perusteltu vetovihje otteluun Suomi vs USA on Suomi EH -1,0, mikä tarkoittaa Suomen vähintään kahden maalin voittoa ja Suomen voittaessa ottelun yhdellä maalilla vedonlyöjä saa oman panoksensa takaisin. Panostaso vihjeelle on 6/10.

  • Huippuluokan veikkausbonus
  • Loistavat kertoimet ja kohdevalikoima
  • Upea sivustokokonaisuus

Kommentit

Palaute