mainos

Vihjeet & kertoimet : Suomi - USA: (AH: -1,5) 1

Ottelukeskus
12 toukokuu 2023 at 16:20 - Jääkiekko, World Championships
Päivitetty
21
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Leijonat nappaavat avausvoiton vähintään kahdella maalilla

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 51-0-49%
Vedon arvo: 107,61%
Pelattavissa kertoimiin: 1,96
Osuma/Ohi: 1-4
XLBet Lyö vetoa nyt: XLBet
Suomen urakka MM-kisoissa alkaa uusiin olosuhteisiin ja aikavyöhykkeeseen totuttelevaa USA:ta vastaan.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Suomen kotietu
  • Isäntien tiiviimpi ryhmäytyminen
  • Leijonien pelaaminen joukkueena isossa kaukalossa
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina on lähtenyt liikkeelle Suomen suosikkiasemalla, mutta vähämaaliseksi arvioidussa kamppailussa Suomen vähintään kahden maalin voitto saa mukavasti odotusarvoa.

Jääkiekon MM-kisat vuosimallia 2023 alkavat perjantaina 12.5. Suomen kisaurakka alkaa samana päivänä, kun vastaan asettuu USA. Kaikki vanhat kliseet USA:n pelaamisen ja urheilullisuuden tasosta Eurooppaan siirryttäessä eivät pidä enää tätä nykyä paikkaansa, mutta joukkueella tulee kestämään aikansa totuttautuakseen suurempaan kaukaloon. Maan jääkiekkoon on syntynyt myös akatemiaohjelman avulla uusia, nuoria tähtiä ja kokonaisuus voi olla näissäkin kisoissa puutteista huolimatta lopulta vaarallinen.

Suomen paketti hakee sekin varmasti kisojen alkuvaiheissa itseään, mutta luottamus prosessiin on niin korkealla kuin se voi koskaan jääkiekkojoukkueella olla. Alla on pelkkää menestystä, vaikkei Jukka Jalosen johtama leijonalauma olekaan jäänyt lepäämään laakereillaan. Kisavalintojen joukossa oli jälleen monta rohkeaa nimitystä, mikä kertoo vahvasta roolituksesta sekä siitä, ettei ryhmään pääse vain vanhoilla meriiteillä. Tuoreus ja kilpailu siivittävät Suomea tässäkin turnauksessa.

Perjantain ottelu pelataan USA:n kannalta hankalaan aikaan, sillä vaikkei aikaero enää jaloissa painaisikaan, Suomi pääsee iskemään tuoreena iltapäiväkoitokseen. Molempien joukkueiden tavoitteet ovat totta kai myöhemmässä vaiheessa kisoja, mutta kaikilla mittareilla Suomen on oltava suuri ennakkosuosikki. On täysin perusteltua sanoa, että markkinan asetelma suosii vähämaalisuutta ja tätä kautta tasoitusvedot Suomen vähintään kahden maalin voittojen kautta saavat hyvää arvoa. Lapulle poimitaankin Suomi -1,5 ja panostasona on 7,5/10.

  • Maltan pelilisenssi
  • Runsaasti ilmaisvetoja tarjolla

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute