mainos

Tšekki - Latvia: (AH: -2,5) 2

Ottelukeskus
16 toukokuu 2019 at 21:15 - Jääkiekko, World Championship
15 touko 2019 at 16:49 (Päivitetty 16 touko 2019 at 23:43) 15/05
16
0
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 40-0-60%
Vedon arvo: 105,60%
Pelattavissa kertoimiin: 1,67
Osuma/Ohi: 6-3
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet

Samaan aikaan, kun Suomi kamppailee omassa ottelussaan Tanskaa vastaan A-lohkossa, niin B-lohkon iltaottelussa iskevät yhteen Tsekki ja Latvia. Tsekki on ottelussa tottakai iso suosikki, mutta pirteästi läpi MM-kisojen esiintynyt Latvia pystyy kiusaamaan suursuosikkia.

Tsekin kisat saivat loistavan lähdön, kun joukkue onnistui kisojen avausottelussaan kaatamaan B-lohkon suurimman ennakkosuosikin, Ruotsin lukemin 5-2. Toisessa ottelussa Tsekki murjoi Norjan peräti 7-2 lukemin, mutta voittoputki katkesi lopulta kolmannessa ottelussa, kun Venäjä kaatoi Tsekin puhtaasti 3-0. Tsekki on tällä hetkellä B-lohkon kolmannella sijalla kuudella pisteellä ja se on loistavasti vielä mukana taistelemassa pääsystä neljän parhaan joukkoon. B-lohkoa johtavat Sveitsi ja Venäjä yhdeksällä pisteellä.

Latvia on turnauksessa mukana todella nuorella joukkueella, joka on osoittanut avausotteluissa, että sitä ei kannata aliarvioida. Joukkueen turnaus alkoi solidilla 5-2 voitolla Itävallasta, mutta ensimmäinen tappio tuli vastaan jo toisessa ottelussa, kun Sveitsi onnistui kaatamaan violettipaidat tiukan kamppailun päätteeksi lukemin 1-3. Latvia oli ajoittain potkun perässä Sveitsiä, mutta se pystyi silti luomaan tukun vaarallisia maalipaikkoja punavalkoisten päähän ottelun aikana. 

Turnauksen kolmannessa ottelussaan Latvia kohtasi ennalta lohkon heittopussiksi tiedetyn Italian, joka jäi latvialaisten jalkoihin ”vain” 3-0 lukemin. Latvialla oli ottelussa kuitenkin kymmeniä todella laadukkaita maalipaikkoja, mutta Italian maalilla pelannut Andreas Bernard piti unelmapelastuksillaan lukemat pieninä. Bernardille kirjattiin ottelussa huimat 62 torjuntaa ja torjuntaprosentti 96,88%. Italia saakin kiittää maalivahtiaan siitä, että ottelun loppulukemat eivät repsahtaneet kaksinumeroisiksi.

Tsekki on joukkueista laadukkaampi kokonaisuus hieman terävämmän ja ennenkaikkea leveämmän materiaalinsa turvin, mutta jälleen kerran markkinat ovat asettaneet tsekkiläiset aivan liian suureksi suosikiksi otteluun ja Latvian menestyskertoimissa on tarjolla hyvää etua pelaajille. 

Latvian markkinatoppi 8,70 Coolbetilta on selvä ylikerroin, mutta käytetään vihjeissä osuvampaa, Latvia +2,5 maalia, joka kattaa violettipaitojen kahden maalin tappionkin ja osuu silti.

Pelisuositus:

Tšekki - Latvia: (AH: +2,5) 2
1,76 @ Unibet.
Todennäköisyysarvio (1-2): 40-60%
OA: 1,06.
Kerroinraja: 1,67.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute