mainos

Vihjeet & kertoimet : Turnauksen voittaja: Carlos Alcaraz

10 heinäkuu 2022 at 12:00 - Tennis, Englanti - ATP - Wimbledon
7 kesä 2022 at 12:05 (Päivitetty 9 elo 2022 at 12:11) 07/06
16
0

Wimbledon: Todennäköisyys on suurempi kuin kertoimet

Mahdollisuus: 20%
Vedon arvo: 110,00%
Pelattavissa kertoimiin: 5,00
Osuma/Ohi:
Wazamba Lyö vetoa nyt: Wazamba

Alcarazin pelaaminen nurmella herättää epäilyksiä, mutta yhtä kaikki 5,5-kertainen rahasumma yhdestä maailman parhaimmasta pelaajasta on hyvä.

Nyt kun hän on yksi maailman parhaimmista pelaajista, hänellä on hyvät mahdollisuudet voittaa. Sitä odotamme Alcarazilta tänä kesänä Wimbledonissa.

Häntä vastaan on lähinnä nurmella pelaaminen. Hän on pelannut nurmella vain pari ottelua, molemmat viime vuonna Wimbledonissa. Molemmissa hän oli surkea. Hän pelasi viisieräisen ottelun Uchiyamaa vastaan ja otti sitten ison selkäsaunan Struffia vastaan.

On kuitenkin otettava huomioon, että Alcaraz ei ollut tuolloin vielä kovin hyvä. Hän oli sitä ennen hävinnyt Struffille Ranskan avoimissa. Ja sitä ennen hän pelasi vielä haastajakiertueella. Kun hän pelasi Wimbledonissa viime vuonna, hän oli sijalla 50 jotain. Se, miten hän pelasi, ei ollut siis iso yllätys.

Sen jälkeen moni asia on kuitenkin muuttunut. Hän on kehittynyt tennispelaajana huimasti. Lisäksi hänen pelitapansa pitäisi sopia hänelle täydellisesti nurmella pelaamiseen. Hänellä on pari turnausta aikaa valmistautua. Ken tietää, parin kuukauden päästä hän saattaa olla jopa maailman paras?

Juuri nyt hän ei ole voittajasuosikki. Hänen alkuperäinen voittokertoimensa oli 9,00, ja se on sittemmin laskenut 5,50:een, mikä on edelleen melko hyvä.

  • Mukaansatempaava ulkoasu
  • Erittäin monipuolinen asiakaspalvelu
  • Selkeä vedonlyöntialusta

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute