Venäjä - Ruotsi (2018-10-12 22:45): Yli 2,5 Maalit

11 loka 2018 at 13:07 (Päivitetty 12 loka 2018 at 09:58) 11/10
24
0

Kansojen liigaan tarjolla todella maistuva pelikohde!

UEFA Nations League eli tutummin Kansojen liiga jatkuu tänään seitsemän ottelun kierroksella. Torstai-illan futisvihjeemme pusketaan B-liigan otteluun jossa kohtaavat kaksi kesällä jalkapallon MM-kisoissakin esiintynyttä joukkuetta, Venäjä ja Ruotsi. 

Kummankin joukkueen kisat päätyivät ennalta  odotettua korkeampaan sijoitukseen, sillä kummankin onnistui raivata tiensä MM-kisojen pudotuspeleihin ja edetä jopa ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta jatkoon. Puolivälierissä kummankin joukkueen matka kuitenkin tyssäsi, kun aina finaaliin asti edennyt Kroatia kaatoi rangaistuspotkujen jälkeen Venäjän ja Ruotsi taipui Englannille.

Joukkueet kuuluvat UEFA Nations Leaguen B-liigan kakkoslohkoon yhdessä Turkin kanssa. Joukkueet kohtaavat toisensa kaksi kertaa, joten kaikille lohkon joukkueille tulee yhteensä neljä ottelua. Kolmen joukkueen lohkon voittaja jatkaa A-liigan peleihin ja viimeiseksi jäänyt putoaa C-liigaan. 

A-liigan neljän lohkon voittajat pääsevät Final Four -turnaukseen taistelemaan koko Kansojen liigan voitosta. Lohkovaihe käydään syys-marraskuussa. Final Four -turnaus, johon pääsevät A-liigan neljän lohkon voittajat, käydään kesäkuussa. Kansojen liigan karsinta- sekä turnauskaaviot ovat monelle varmasti varsin sekavat, mutta toivottavasti pysyitte silti vielä kyydissä. Tärkeintä tässä on se, että B-liigan joukkueilla on hyvät mahdollisuudet edetä A-liigaan ja sitä kautta ensi kesänä järjestettävään lopputurnaukseen, jossa tikulla on koko Kansojen Liigan voitto. 

Venäjän pelit Kansojen liigassa alkoivat syyskuussa voitokkaasti, kun joukkue kävi hakemassa 1-2 vierasvoiton Turkin vieraana. Samalla maajoukkuetauolla Venäjä pelasi harjoitusottelun myös Tshekkiä vastaan ja ottelu päättyi Venäjän 5-1 murskavoittoon. Joukkue onkin MM-kisoista asti osoittanut, että se on todella laadukas kokonaisuus ja sillä on käytössään muutamia todella ahneita maalipyssyjä Denis Cheryshevin ja Artem Dzyuban muodossa. 

Ruotsi esiintyi MM-kisoissa pääosin puolustusvoittoisesti, mutta tehokkaiden erikoistilanteiden ja hienojen yksilösuoritusten turvin joukkue onnistui iskemään MM-turnauksessa yhteensä kuusi maalia. Aiemmin hyvin formissa ollut puolustuspeli on sen sijaan takkuillut viime aikoina pahemman kerran ja syksyn kahdessa ottelussa omissa on pölissyt yhteensä viisi kertaa. Syyskuun alussa Itävalta kuritti harjoitusottelussa sinikeltaisia lukemin 2-0 ja samalla maajoukkuetauolla Turkki kävi hakemassa 2-3 vierasvoiton Friends Arenalla pelatusta Kansojen liigan ottelusta. 

Turkki on lohkon ainoana joukkueena pelannut kaksi ottelua ja on sarjan kakkospaikalla kolmen pisteen turvin. Venäjä johtaa lohkoa yhden pelin pelanneena kolmella pisteellä ja Ruotsi löytyy lohkon hänniltä nollalla pisteellä. Ruotsi tarvitseekin ottelusta ehdottomasti kolmen pisteen voiton mikäli se mielii olla mukana tavoittelemassa paikkaa A-liigaan. Jäljellä on kolme ottelua, mutta Venäjän voitto tästä ottelusta tietäisi kuuden pisteen eroa ja jatkopaikka valuisi käytännössä pois ruotsalaisten ulottuvilta. 

Venäjä on todella vaarallinen joukkue ja se pelaa tällä hetkellä todella hyvällä itseluottamuksella ottelusta toiseen. Ruotsi taitaa isäntien tapaan myös maalinteon ja se iskenee omista paikoistaan väkevästi vastaan. Venäjä tuskin haluaa lähteä tavoittelemaan ottelusta tasapeliä kotiyleisönsä edessä ja Ruotsi on käytännössä pakkovoiton edessä, joten uskomme että Kaliningrad Stadiumilla pelattavasta ottelusta tulee maalirikas ja viihdyttävä näytös! 

Arviomme mukaan ottelussa nähdään vähintään 3 maalia tai enemmän hieman yli kerran kahdesta, joten Coolbetin tarjoama kerroin yli 2,5 maalista on todella maistuva pelikohde. 

Pelisuositus: Yli 2,5 maalia 2,28 @ Coolbet.
Todennäköisyysarvio 51%.
OA: 1,16.
Kerroinraja 1,96.

  • Innovatiivinen vedonlyöntialusta
  • Loistavat kertoimet
  • Hulppeat vedonlyöntibonukset ja -kampanjat
Palaute