" " " "" "
12 kesäkuu 2021 at 16:00 - Jalkapallo, Eurooppa - European Championship
Baku Olimpiya Stadionu (neutraali)    Clément Turpin
8 kesä 2021 at 12:58 (Päivitetty 12 kesä 2021 at 17:56) 08/06
18
0
Todennäköisyys (1-X-2): 25-28-47%
Vedon arvo: 105,75%
Pelattavissa kertoimiin: 2,13
Osuma/Ohi: 1-1
ComeOn Lyö vetoa nyt: ComeOn
Sveitsi on suosikki, ja jos he aikovat edetä lohkovaiheesta jatkoon, se edellyttää voittoa muun muassa tästä pelistä. Wales saattaa satuttaa sveitsiläisiä fyysisessä pelissä, mutta nämä Alppien pojat ovat kuitenkin teknisesti parempia.

WALES: Wales teki varmasti vaikutuksen kaikkiin vuonna 2016 pelatuissa EM-kisoissa Ranskassa, mutta nyt, viisi vuotta myöhemmin, he näyttävät olevan enemmän kuin pihalla, sillä he aloittavat lohkovaiheen altavastaajina Italian, Sveitsin ja Turkin kanssa.

Wales on tänä vuonna suurimmaksi osaksi käyttänyt 3-4-3-muodostelmaa. Tässä ottelussa 4-4-2-muodostelma on kuitenkin odotettavissa, jossa James Bale on hyökkääjänä ja Ramsey sekä Allen keskikentällä, kun taas puolustuksessa pelaavat Mepham ja Rodon.

Tässä pelissä saatamme nähdä sellaisen walesilaisjoukkueen, joka yrittää tiiviisti pelata puolustuspäässä ja näin hallita peliä.

Joukkueuutiset: Walesilla ei ole merkittäviä poissaoloja tässä Bakussa pelattavassa kohtaamisessa.

Walesin odotettu aloituskokoonpano: 4-4-2: Hennessey-Davies, Rodon, Mepham, Roberts-Morrell, Ramsey, Allen, Wilson-Bale, James.

Älä missaa suurta katsaustamme Euro 2021 -joukkueiden kertoimista!

SVEITSI: Sveitsi on suosikki tässä Bakussa lauantaina pelattavassa ottelussa, ja lohkovaiheesta etenemisen kannalta olisi eduksi, jos ottelu voitettaisiin. Jos Sveitsi tulee häviämään tämän ottelun, tulisi tilanne olemaan hyvin vaikea, sillä sveitsiläiset tarvitsevat pisteitä Italiaa ja voiton Turkkia vastaan.

Tästä pelistä tulee harvojen maalien ja mahdollisuuksien ottelu, ja tappion pelko tuntuu varmasti molemmissa joukkueissa. On kuitenkin odotettavissa, että sveitsiläisjoukkue yrittää ratkaista ottelun edukseen ja tekee sen eteen kaikkensa. Shaqirin ja Embolon takaama nopeus hyökkäyksessä pitäisi pystyä luomaan tarvittavat mahdollisuudet voittoon. Seferovic on jo pelkällä fysiikallaan vaarallinen näky rangaistusalueella sekä maalin edessä.

Joukkueuutisia: Sveitsillä saattaa toistaiseksi olla vahvin kokoonpano, joka tullaan näkemään tässä Bakussa pelattavassa kohtaamisessa.

Sveitsin odotettu aloituskokoonpano: 3-4-1-2: Sommar- Elvedi, Schar, Akanji- Fernandes- Xhaka, Zuber, Freuler- Shaqiri- Embolo, Seferovic.

  • Suomalaiset pelaajat huomioitu hyvin
  • Iso vedonlyöntibonus
  • Tarjoaa rekisteröintivapaan vedonlyönnin

Kommentit

Palaute