Washington Football Team - Tampa Bay Buccaneers: (AH: +9,5) 1

14 marraskuu 2021 at 20:00 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
FedEx Field
12 marras 2021 at 14:42 12/11
3
0

Tampa Bay Buccaneers lähtee sunnuntain otteluun Washingtonissa ehdottomana ennakkosuosikkina, mutta saa liikaa pisteitä eteen

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 56-0-44%
Vedon arvo: 108,08%
Pelattavissa kertoimiin: 1,79
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet
Hyökkäyspään avainpelaajien kolhuista kärsivä hallitseva mestari Buccaneers käy ilman suuria yllätyksiä hakemassa voiton Washingtonista, mutta lähes kymmenen pisteen etumatka on oletettavasti vähäpisteisessä ottelussa suuri.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Bucsin hyökkäyspäässä loukkaantumishuolia
  • WFT petrannut katastrofialun jälkeen puolustuspäässä
  • Pelin kuva voi hyvinkin olla palloa maata pitkin liikuttava, mikä puolestaan lisää vetovalinnan arvoa
Kertoimien markkinat kuvaus

Buccaneersin kuuluu olla sunnuntain ottelussa ennakkosuosikki, mutta Washington Football Team kykenee pitämään kamppailun alle kymmenen pisteen erotuksessa. 9,5 pisteen tasoitus kertoimella 1,93 on erinomainen tarjous.

Washington Football Team selvisi viime kaudella pudotuspeleihin rimaa hipoen historiallisen heikosta divisioonasta. Tuolloin Ron Riveran ryhmä sai vastaansa divisioonavoittajana kotiottelun, jossa vastaan asettui Tampa Bay Buccaneers. Mainion pelin pelannut WFT:n pelinrakentaja Taylor Heinicke oli lähtenyt kauteen varamiehen roolissa, mutta piti joukkueensa mukana pelissä vaikka Buccaneers ja Tom Brady lopulta etenivätkin jatkoon lukemin 31-23. Tälläkään kaudella Heinicken ei pitänyt olla aloittava pelinrakentaja, mutta Ryan Fitzpatrickin loukkaantuminen jo alkukaudesta on antanut Heinickelle mahdollisuuden eikä WFT ole useimmiten pelinrakentajaansa kaatunut.

Isäntien vahvuus viime kaudella oli ehdottomasti puolustus, mutta tällä kaudella kyseinen yksikkö on ollut vain varjo entisestään. Edellisillä kierroksilla puolustuksen tekemisessä on kuitenkin ollut nähtävissä merkkejä paremmasta ja kun hyökkäyksen nuoret avainpelaajat ovat samanaikaisesti tervehtymään päin, WFT on joukkue jonka piristymistä on syytä odotella. Neljän ottelun tappioputkessa oleva ryhmä ei tule tällä kaudella pudotuspeleihin osallistumaan, mutta sillä on ehdottomasti tähän asti nähtyä paremmat edellytykset suoriutua liigassa.

Tampa Bay Buccaneers nappasi viime kaudella Super Bowlin ja Bruce Ariansin miehistö on eräs suurimmista ennakkosuosikeista myös tällä kaudella. Juuri nyt Bucs painii kuitenkin vähintäänkin kohtalaisten kokoonpano-ongelmien kanssa. Hyökkäyspään avainmiehistä Rob Gronkowski, Antonio Brown sekä Chris Godwin ovat sunnuntain ottelun suhteen pelikuntonsa osalta epävarmoja, mikä puolestaan vaikuttaisi joiltain osin erityisesti heittopelin mahdollisuuksiin. Buccaneers kykenee etenemään myös maata pitkin ja Tom Bradya parempaa game manageria ei olla lajin historiassa nähty. On oletettavaa, että Buccaneers hallitsee palloa ja hallitsee kelloa, mutta murskajaiset tulisivat joka tapauksessa tasoerosta huolimatta vähintäänkin jonkinlaisena yllätyksenä näistä lähtökohdista. 

Washingtonin saama 9,5 pisteen tasoitus kertoimella 1,93 maistuu niin mainiosti, että sitä ostetaan peräti 7,5/10 verran.

  • Parhaat veikkausbonukset
  • UnibetTV
  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto

Kommentit

Palaute