Wolfsburg - Salzburg: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
2 marraskuu 2021 at 19:45 - Jalkapallo, Eurooppa - UEFA Champions League
Volkswagen Arena    Artur Soares Dias
1 marras 2021 at 17:15 (Päivitetty 2 marras 2021 at 21:40) 01/11
4
0

Saksalaisisännät ovat tiukassa lohkossa voitolla yhä kiinni jatkopaikassa

Todennäköisyys (yli-alle): 60-40%
Vedon arvo: 105,60%
Pelattavissa kertoimiin: 1,67
Osuma/Ohi: 2-1
Expekt Lyö vetoa nyt: Expekt
Florian Kohfeldtin komentoon siirtynyt Wolfsburg aloitti viikonloppuna uuden managerinsa alaisuudessa voitolla. Nyt edessä on Mestareiden liigan huippukamppailu RB Salzburgin vauhtikonetta vastaan.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Isäntien managerivaihdos piristää tekemistä
  • Salzburgin hyökkäyspään jälki on hurjaa
  • Molempien vahvuudet ovat hyökkäyskolmanneksella
Kertoimien markkinat kuvaus

G-lohkon kärjessä viilettävän RB Salzburgin vahvuus on armottomassa prässissä ja tempossa, joka tarjoaa yhdessä nuorien huippujen kanssa vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Manageria vaihtaneilla isännilläkään ei ole ongelmia hyökkäyskolmannekselle, joten rajakertoimen ylittävä 1,76 poimitaan overin osalta ilolla pelivalinnaksi.

Vaikka Wolfsburg onkin vielä Mestareiden liigan lohko G:n hännänhuippuna ilman voittoja, kaksi pistettä kolmesta ottelusta pitää isännät kuitenkin vain pisteen päässä lohkon kakkossijasta. Tasapelien sävyttämässä lohkossa voitto avaa ovia merkittävästi ja Wolfsburg on piristyessään ilman muuta ryhmä, joka kykenee ottamaan voittoja myös tällä tasolla.

Kauden pirteästi avanneen Wolfsburgin tulokset alkoivat hyytyä syystalven saavuttua ja vanha tuttu Mark van Bommel sai väistyä Kohfeldtin tieltä. Ensimmäisessä ottelussa otteet olivat kovin pirteitä, sillä Leverkusen kaatui lukemin 2-0 ja tiistain otteluun Volkswagen-arenalla Die Wölfe lähtee saalistamaan ilman muuta kolmea pistettä.

Siinä missä saksalaisisännät ovat jahtaamassa jatkopaikkaa takaa-ajajan asemasta, on RB Salzburgin asema huomattavasti vahvempi. Kolmen ottelun saldo on kaikkiaan seitsemän pistettä ja todella nuori itävaltalaisnippu jatkaa vahvaa kulkuaan kaikissa kilpailuissa. Tappioton putki on nyt kaikkiaan jo 21 ottelun mittainen, joista 18 on ollut voittoja. Matthias Jaisslen nuoret vauhtikoneet jaksavat painaa ja tilanteita syntyy ottelusta toiseen. Eräs kuriositeetti on se, ettei RB Salzburg ole epäonnistunut maalinteossa vierasottelussa vielä kertaakaan sitten joulukuun 2020. 

Mikäli Wolfsburg alkaa saada koneestaan irti niitä tehoja, joita nähtiin alkukauden aikana, vierailla on edessään hikinen alkuilta naapurimaassa. Salzburgin nälkäiset nuoret tähdet puolestaan pitävät huolen siitä, että vauhtia riittää ja peli pysyy avoimena. Kaikki eväät vähintäänkin kolmeen maaliin ovat olemassa ja kun rajakerroin ylittyy maistuvasti, yli 2,5 maalia päätyy lapulle panoskoolla 5,5/10.

  • Suomenkielinen ja verovapaa sivusto
  • Helppokäyttöinen alusta
  • Yksinkertainen vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute