Sittenkin jännitystä NBA:n loppuotteluihin!

NBA:n itäisen lohkon kolmas loppuottelu käytiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Ottelussaan vastaan Boston Celticsiä, Cleveland Cavaliers tyri 21 pisteen etumatkansa. Samalla joukkueen käsistä lipui historiallinen mahdollisuus rikkoa pudotuspelien ennätykset peräkkäisten voittojen määrässä. Jos Cavs olisi voittanut Boston Celticsin, olisi se ollut joukkueen 14:s peräkkäinen voitto. Edellisen kerran Cavaliers hävisi nimittäin viime keväänä finaalipeleissä.

Celticisin Avery Bradley heitti kolmen pisteen korin, kun peliaikaa oli jäljellä enää alle sekunti. Tämä ratkaisi tiukan ottelun ja voitto heltisi Celticisille pistein 111-108. Täten NBAn itälohkon kolmannen loppuottelun jälkeen tilanne on 1-2. Voiton tekee Celticseille vielä makoisammaksi se, että joukkueen tähtipelijohtaja, Isaiah Thomas, joutuu lonkkavammansa takia olla sivussa koko loppukauden. Tässäkään pelissä häntä ei siis nähty, mikä tarkoitti että joukkuueen jokaisen pelaajan tuli nostaa tasoaan, ja voitto viimein irtosi – joskaan ei helposti.

Cavaliersin LeBron James pelasi yhden uransa heikoimmista otteluistaan. Hänelle kirjattiin ainoastaan 11 pistettä ja 6 menetystä. Osa kriitikoista onkin jo ennättänyt laukoa, että tämä peli osoitti LeBron Jamesin olevan koko joukkueen kannatteleva voima – heti kun LeBron ei ollut parhaimmillaan, kärsi koko joukkueen peli. Toisaalta voidaan sanoa, että kaiken kaikkiaan Celticsin pelissä oli erilainen ote verrattuna aikaisempiin otteluihin, joten Cavaliersin häviö ei sinänsä selity LeBronin huonolla päivällä.

Joukkueiden välinen seuraava ottelu pelataan keskiviikkona 24. toukokuuta klo 01:30 Suomen aikaa. Lisäjännitystä tähän jo valmiiksi hermoja raastavaan otteluun saa lyömällä vetoa lopputuloksesta. Sen voi tehdä esimerksiksi Bethardilla.

Bethardilla hyviä etuja uusille vedonlyöjille

Jotta tulevan NBA-ottelun seuraamisesta tulee vieläkin jännittävämpää, kannattaa käydä tutustumassa Bethardin tarjouksiin. Bethardin nettikasino tarjoilee etuja, joista todellakin kannattaa ottaa koppi. Uudet asiakkaat saavat ensitalletukseensa jopa 125 euroa ekstraa. Tallettaessaan 125 euroa uusi pelaaja on oikeutettu 125 euron arvoiseen bonukseen. Sen voi käyttää Bethardin Vedonlyöntiosiossa. Bonuksen lunastaminen on tehty helpoksi: asiakkaan tarvitsee vain avata pelitili, ja sen jälkeen valita VEDONLYÖNTIBONUS ensitalletuksensa yhteydessä. Tämän jälkeen bonus on pelattavissa Vedonlyönnissä, sillä talletusbonus aktivoituu välittömästi sen jälkeen, kun talletus on tehty.

Lyömään vetoa pääset tästä!