mainos
Päivitetty
0
R Rasmus G
Rasmus G on tanskalaisella yhteistyösivustollamme operoiva vedonlyönti-asiantuntija, jonka leipälajeihin lukeutuu muun muassa saksalainen ja tanskalainen jalkapallo Bundesliigan ja Superliigan (Superligaen) muodossa.
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Bundesliiga-kierros 1.-3.3. - Ennakko ja pelivinkit

Bundesliiga 2018-19, 24. kierros:

Perjantai, 1.3.
21:30: Augsburg - Dortmund
Lauantai, 2.3.
16:30: Frankfurt - Hoffenheim 
16:30: Hertha - Mainz
16:30: Leverkusen - Freiburg
16:30: Nürnberg - Leipzig 
16:30: Schalke - Düsseldorf
19:30: Mönchengladbach - Bayern
Sunnuntai, 3.3.
16:30 Stuttgart - Hannover
19:00: Wolfsburg - Bremen

Tanskalaisen yhteistyösivumme
jalkapallo- ja vedonlyöntiasiantuntija
Rasmus G kokoaa oman ennakko-
pakettinsa jokaiselle Bundesliiga-
kierrokselle. Lue ennakko, vihjeet 
ja peli-ideat nyt käännettynä 
suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

Viime ottelukierros toi miinusmerkkistä tulosta Bundesliiga-asiantuntija Rasmus G:n ennakkopakettien kokonaislukuihin, ja kurssihan on tietty muutettava hetimiten seuraavan kierroksen myötä. Viime kierroksen suurimpia yllätyksiä oli eittämättä vahvana kotijoukkueena profiloitunut Gladbach, joka hävisi kotonaan nyt jo toista kertaa peräkkäin - tälläkin kertaa isoin 0-3-lukemin.

Ennen tuo viime kierrosta sarjakärki Dortmundin meno näytti varsin nihkeältä, kun sillä oli käynnissä viiden ottelun mittainen, voitoton putki, mutta viime viikko nosti sen takaisin voittokantaan. Leverkusenista irronnut, viihdyttävä 3-2-voitto antoikin Dortmundille elintärkeät kolme pistettä mestaruuskamppailua katsottaessa. Mutta onko Dortmund saanut käännettyä heikon pätkänsä jo uudeksi nousukaudeksi?

Tällä 24. kierroksella tuon nousujohteen virittely voikin olla Dortmundille hivenen helpompaa kuin viime viikolla, sillä se saa nyt vastaansa Augsburgin, joka sai viime kierroksella melkoisen selkäsaunan Freiburgilta. Bayernilla on taasen edessään vierasottelu juurikin Gladbachissa, joka haluaa varmasti palata takaisin voittokantaan kahden heikon kotipelinsä jälkeen.

Futisfaneja odottaakin jälleen kerrassaan herkullinen Bundesliiga-kierros, jota tanskalaisen yhteistyösivumme vedonlyönti-asiantuntija Rasmus G perkaa tuttuun tapaan läpi tiivistettyjen ennakoiden, vedonlyöntivihjeiden sekä hajanaisten peli-ideoiden muodossa.

TUOREIMMAT VEDONLYÖNTISIVUT URHEILUVEIKKAUS.COMISSA:
PELIYHTIÖ BONUS LUNASTA BONUS:
18Bet 100% bonus 100€ asti
fastbet 50€ bonukset
librabet 100% bonus 150€ asti
kto 100% bonus 100€ asti
operaattori poistettu 10% bonus
betclic 55€ ilmaisveto

FC Augsburg – Borussia Dortmund

Viime kierroksella Freiburg löylytti Augsburgia peräti maalein 5-1, ja Augsburgin otteet etenkin puolustuksen osalta olivat kamppailussa täysin ala-arvoista luokkaa. Yleisen uneliaisuuden ohella puolustusosastolta nähtiin ottelussa myös lukuisia henkilökohtaisia virheitä, joista Freiburg pääsi rokottamaan suhteellisen vaivatta.

Etenkin Rani Khedira ja Jonathan Schmid sekä keskikenttämies Daniel Baier olivat ottelussa pahimmin tuuliajoille. Keskuspakki Reece Oxfordin punainen kortti lisäajalla ei myöskään ollut tietty positiivinen seikka jatkon kannalta.

Puolustusosasto onkin Augsburgin ongelmakohta myös tässä ottelussa - etenkin topparien osalta, kun Oxford on sivussa pelikieltonsa vuoksi. Tämän lisäksi Martin Hinteregger taasen matkasi tammikuun siirtoikkunassa Frankfurt-leiriin, ja taasen Jeffrey Gouweleeuw jatkaa loukkaantuneiden listoilla. Nämä poissaolot tarkoittaneekin sitä, että keskuspakin paikalla nähdään jälleen Khedira sekä vaihtopakki Kevin Danso, joista kumpikaan ei ole tällä tontilla vakuuttanut.

Ja nyt vastassa on sitten vielä aiempaakin kovempi testi Dortmund-tähtisikermän muodossa. Sarjakärki pelasikin viime kierroksella erittäin viihdyttävän väännön Leverkusenia vastaan voittaen matsin lopulta maalein 3-2. Kokonaiskuvan kannalta voitto ei kuitenkaan irronnut sille täysin oikeutetusti, sillä omasta mielestäni Leverkusen oli se tämän kamppailun parempi osapuoli. Dortmund oli ottelussa kuitenkin simppelisti vain tehokkaampi, ja kolme kliinistä maalia riitti sille elintärkeään voittoon mestaruuskamppailun kannalta.

Dortmundin kannalta extra-positiivista nykyisessä tilanteessa on se, että tähtipeluri Marco Reus alkaa olla takaisin pelikunnossa, ja hän ottaneekin paikkansa joukkueen vaihtopenkiltä tähän otteluun. Manuel Akanji ja Dan-Axel Zagadou olivat myös yhdessä Leverkusen-ottelussa joukkueen avauksessa toppareina pitkästä aikaa, joten joukkue on siis hyvin lähellä sitä hetkeä, kun se saa parhaan kokoonpanoonsa jalkeille.

Eintracht Frankfurt – TSG Hoffenheim 

Tiivis ottelutahti ei ollut viime viikolla lopulta isokaan ongelma Frankfurtille, kun joukkue nappasi ensin torstaina Eurooppa-liigassa vakuuttavan 4-1-kotivoiton Shaktarista, jota seurasikin sitten yhtä näyttävä 0-3-vierasvoitto Hannoverin kustannuksella. Molemmat kamppailut olivatkin Frankfurtilta silkkaa hyökkäysjuhlaa, ja se saikin luotua otteluissa lukuisia hyviä maalipaikkoja.

Ja kun viime kierroksella sekä Leipzig että Gladbach jäivät ilman voittoja, on Frankfurt nyt vain viiden pisteen päässä hamutusta nelossijasta sekä sen mukana tulevasta, viimeisestä UCL-paikasta. Frankfurt pääsee lähtemään myös tähän otteluun ilman uusia poissaoloja, ja esimerkiksi keskuspakki David Abraham onkin palautunut takaisin pelikuntoon. Joukkueen uusi topparihankinta Almamy Touré pelasi myös erittäin vakuuttavan debyytin viime kierroksella.

Hoffenheimilla oli viime kierroksella hyvinkin vaikea keikka Leipzigin vieraana, jossa se oli hyvin lähellä täydellistä tulosta. Hyvän suoritus vesittyi kuitenkin puolittain ottelun viimeisillä minuuteilla, kun Leipzig onnistui tasoittamaan ottelun loppulukemiksi 1-1. Hoffenheim olikin etenkin avauspuolikkaalla todella hyvä, mutta se rukkasi pelitapaansa puolustavammaksi toiselle puolikkaalle, ja ottelun kuva keikahti tuolloin kokonaan ympäri. Sinällään tulos oli siis ihan oikeutettu.

Hoffenheim joutunee jatkamaan ottelussa ilman toppareitaan Kevin Vogtia, Lukas Ruppia ja Benjamin Hübner, ja nyt myös laitapuolustaja Pavel Kaderábek on sivussa pelikiellon vuoksi. Keskuspakit Kasim Adams ja Stefan Posch onnistuivat toki hyvin viime kierroksella, mutta kokonaiskuvassa joukkueen takalinjat ovat nyt kaukana parhaasta mahdollisesta tilanteesta.

PELI-IDEA: Frankfurt +0 - kerroin 1.74 (Bethard

Hoffenheim kaivautui puolustusasemiin viime kierroksen ottelussa Leipzigia vastaan käytännössä koko toiseksi puolikkaaksi, mutta Julian Nagelsmannin suojatit eivät lopulta kestäneet isäntien painostusta. Nyt Hoffenheim lähteneekin todennäköisesti otteluun jälleen hyökkäävämmällä otteella, kuten se aloitti myös Leipzigia vastaan.

Tämän luulisi avaavan omat paikkansa myös hyvässä vireessä olevalle Frankfurtille - etenkin kun Hoffenheimin puolustus on heikentynyt poissaolojen myötä.

Hertha Berlin – Mainz 05

Hertha pelasi erittäin hyvän ottelun viime kiepillä Bayern Münchenin vieraana, eikä se ollut kovinkaan kaukana pisteryöstön suorittamisesta. Bayern-peluri Javi Martínez nousi kuitenkin yhdessä kulmatilanteessa muita korkeammalle, ja viimeisteli toisella puolikkaalla ottelun ainokaisen. Tälläkään kertaa onni ei siis ollut Herthalle myötä. Hertha-pakki Karim Rekik ajettiin myös vielä ottelun lopussa suoralla punaisella suihkuun, ja hän on siis tästä ottelussa sivussa pelikiellon myötä.

Mainzilla on takanaan vieläkin positiivissävytteisempi viime kierros, kun se saalistettua kolmen äärimmäisen heikon ottelun jälkeen voiton tililleen Schalkesta. Vieraskentälle saapunut Schalke oli ottelussa hyvin passiivinen ja Mainz voittikin ottelun ihan ansaitusti 3-0 luomalla ottelussa paljon enemmän hyviä maalipaikkoja.

Schalke seilaa kuitenkin juuri nyt aivan hukassa, joten hienosta voitosta huolimatta on vaikea uskoa siihen, että tämä yksittäinen voitto kääntäisi Mainzin kurssia paljoa parempaan suuntaa. Nyt joukkueella onkin edessä aivan eritasoinen haaste kuin edellisellä kierroksella.

VIHJE: Hertha Berlin - Mainz: 1.87 (Bethard

Hertha on esiintynyt viimeisillä kierroksilla pätevästi, mutta silkka epäonni on pitänyt monta pistettä poissa sen plakkarista. Mainz taasen voitti viime kierroksella Schalken kotonaan 3-0, mutta puolustuksellisesti joukkue ei ole viime aikoina vakuuttanut.

Lue kattava ennakko ja vedonlyöntivihje Hertha Berlin - Mainz -otteluun tästä.

Bayer Leverkusen – SC Freiburg

Leverkusen kärsi viime kierroksella epäonnisen tappion sarjakärki Dortmundille. Esitys olikin joukkueelta häviöstä huolimatta ihan positiivinen, joten mitään isoja muutoksia sen ei tarvitse lähteä kierrosten välillä sapluunaansa tekemään. Ainoa muutos kohdistuneekin Leverkusenin keskikentälle, kun Julian Baumgartlinger oli avauksessa Dortmundia vastaan, eikä joukkueen pelaaminen rullannut keskustan kautta aivan parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Freiburg otti taasen viime kierroksella kauden suurilukuisimman voittonsa, kun se kaatoi Augsburgin kotonaan peräti 5-1. Joukkue käytti Augsburgin hölmöilyt ja virheet tehokkaasti hyväkseen, ja voitto olikin sille enemmän kuin ansaittu. Freiburgin puolustuksessa oli kuitenkin myös huomattavasti kaistaa tarjolla, ja mikäli Augsburgin hyökkäys olisi operoinut yhtä tehokkaasti, olisi myös se saanut merkattua helpostikin tulostaululle kaksi tai kolmikin osumaa.

Keskikenttäpelaaja Robin Koch puuttuu Freiburg-vahvuudesta edelleen, kun taasen samaisen pelipaikan Nicolas Höfler on palannut joukkueen harjoituksiin, mutta on tuskin vielä täydessä pelikunnossa. Ja kun myös neljänneksi eniten peliminuutteja kerryttänyt toppari Manuel Gulde on loukkaantumisen vuoksi sivussa, voi Freiburgin takalinjat olla nyt liiankin kovan koetuksen edessä.

PELI-IDEA: Yli 3 maalia - kerroin 1.79 (Pinnacle

Leverkusen-manageri Peter Boszin suojatit esiintyivät Dortmund-ottelussa hivenen normaalia enemmän puolustuksen kautta, johon saattoi toki vaikuttaa myös muun muassa tärkeän Karim Bellarabin poissaolo. Freiburgia vastaan tämä pelisuunnitelma tulee kuitenkin muuttumaan taas hyökkäysvoittoisemmaksi, kun vastuskin on aivan eri tasoa kuin edellisellä kierroksella.

Toki myös Freiburgin hyökkäysosasto on vahvistunut alkuvuoden siirtoikkunassa muun muassa Vincenzo Grifon saapumisen myötä, joten myös sillä on tietty kaikki edellytyksen tulostaululle pääsemiseen.

FC Nürnberg – RB Leipzig

Viime ottelukierros alkoi Nürnbergin kannalta äärimmäisen huonossa valossa, kun Matheus Pereira ajettiin Düsseldorfia vastaan kentältä suoralla punaisella jo neljännellä peliminuutilla. Tästä takaiskusta huolimatta joukkue onnistui kuitenkin iskemään pallon kertaalleen vastapuolen verkkoon, mutta toisella puolikkaalla Düsseldorf onnistui kampeamaan ottelusta 2-1-voiton. Nürnberg onkin onnistunut voittamaan ottelun Bundesliigassa viimeksi 29.9.

Tästä ottelusta Nürnbergiltä puuttuu keskikenttäpelaajat Simon Rhein ja viime ottelussa punaisen saanut Pereira. Joukkueelta on myös poissa useita pelaajia erinäisten vammojen vuoksi, mutta näistä pahin miinus on eittämättä keskuspakki Georg Margreitterin poissaolo, sillä hänen paikalleen joukkueelta ei löydy lähimainkaan samantasoista paikkaajaa.

Leipzig pelasi viime viikolla Hoffenheimin kanssa kotonaan 1-1-tasapelin ottelussa, jossa Hoffenheim vei avauspuolikkaan nimiinsä selvästi, kun taasen toinen puolikas oli taasen Leipzig-merkkinen Hoffenheimin keskittyessä puolustamaan johtoaan. Ottelussa Leipzigin käyttämä 4-2-2 -formaatio näyttäisikin sopivan joukkueelle parhaiten hyökkäyspelin kannalta, ja sama pelisapluuna luulisi olevan käytössä myös huomattavasti heikompaa Nürnbergia vastaan.

Pienestä vammasta kärsinyt Timo Werner pitäisi palautua pelikuntoon jo viikonloppuun mennessä, joten vakio-runkopelaajista ainoastaan keskuspakki Dayot Upamecano jatkanee edelleen sivussa tositoimista Leipzigilla.

PELI-IDEA: Leipzig -1 - kerroin 1.89 (operaattori poistettu

Leipzig on löytänyt kauden edetessä otteisiinsa kaivattua tasaisuutta, eikä sillä olekaan enää varaa turhiin harha-askeliin ja pisteiden menetyksiin. Viimeisissä kolmessa vierasottelussaan Leipzig on pelannut juuri Bundesliigan alemman kastin joukkueita vastaan erittäin hyvällä menestyksellä, joten samaa dominointia voitanee odottaa myös sarjajumboa vastaan.

Nürnberg näyttääkin kaikkinensa sarjan heikoimmalta joukkueelta, ja kun siltä puuttuu ottelussa vielä lukuisia runkopelaajia, näyttää ottelun käsikirjoitus ennakkon tutun selkeältä.

Schalke 04 – Fortuna Düsseldorf

Schalke koki jälleen uusia pohjanoteerauksia viime viikolla, kun se kärsi tylyn 3-0-tappion niinikään isoissa ongelmissa painivalle Mainzille. Vaikka manageri Domenico Tedesco onkin saanut aikaan paljon hyvää Schalke-leirissä, alkaa miehellä varmasti käymään aika vähiin joukkueen peräsimessä näiden otteiden jälkeen. Joukkue onkin vajonnut Bundesliigassa jo 14. sijalle, joka on täysin käsittämätön paikka tällä materiaalilla varustetulle tiimille.

Etenkin hyökkäyksen osalta isoista loukkaantumishuolita kärsineen Schalken kannalta tilanne alkaa olla taas parempaan päin, kun sekä Guido Burgstaller että Breel Embolo ovat palanneet hiljalleen joukkueen treenivahvuuteen. Tedesco voikin vain toivoa tästä kaksikosta pelastajaa joukkueelle, joskin on vielä epävarmaa, milloin nämä nimet nähdään joukkueen avauskokoonpanossa.

2-1-voitto koko ottelun alivoimalla pelanneesta, sarjajumbo Nürnbergistä ei kuulosta millään tapaa vakuuttavalle, mutta voitto on aina voitto. Tuo pistepotti nostikin Düsseldorfin jo 12 pisteen päähän karsintarajasta.

Düsseldorfin tilanne on kuitenkin nyt erittäin mielenkiintoinen maalivahtiosaston puolesta. Joukkueen ykkösvahti Michael Rensing on palaamassa vasta hiljalleen pelikuntoon, kun taasen kakkosvahti Jaroslav Drobny ehti loukkaantua ollen sivussa tositoimista koko loppukauden. Hänen lisäkseen myös joukkueen kolmos- ja nelosmaalivahdit ovat loukkaantuneiden kirjoissa, joten mikäli Rensing ei ehdi palautua pelikuntoon, joutuu Düsseldorf heittämään tolppien väliin täysin testaamattoman, nokkimisjärjestyksessä vasta viidentenä olevan maalivahtivaihtoehtonsa.

Borussia Mönchengladbach – Bayern München

Aiemmin voitosta voittoon kotikentällään kulkenut Gladbach kärsi sitten viime viikolla toisen perättäisen kotitappionsa, kun Wolfsburg haki pisteet matkaansa 0-3-lukemin. Ottelun loppulukemat eivät toki vastanneet aivan täysin kenttätapahtumia, mutta voitto oli Wolfsburgille jokatapauksessa hyvinkin oikeutettu.

Gladbach-manageri Dieter Hecking teki myös erikoisia muutoksia, joten on mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan joukkueen avaus viedään tällä kertaa. Joukkue kaatoi kuitenkin Bayernin aiemmin tällä kaudella vieraissa upeasti 0-3 ja tämä antanee varmasti lisäuskoa Gladbach-leiriin tähän otteluun.

Bayern voitti viime kierroksella Herthan 1-0, mutta ottelu ei ollut joukkueelta millään tapaa parasta mahdollista tasoa. Kyseessä olikin varsin tasaväkinen kamppailu, jossa Hertha onnistui puolustamaan Bayern-tähdet pois parhailta maalipaikoilta.

Nyt Bayernin suunnalta on myös kuultu hyvin mielenkiintoisia uutisia, kun peräti viiden pelaajan kerrotaan sairastuneen Hertha-matsin jälkeen. Nämä viisi peluria kerrotaan olevan Manuel Neuer, Sven Ulreich, Mats Hummels, Franck Ribery ja Robert Lewandowski, ja heidän lisäksi myös vammoista kärsineiden Thiagon sekä Leon Goretzkan pelaaminen on epävarmaa. Myös laitahyökkääjä Kingsley Coman on kärsinyt loukkaantumisesta. Kaiken kaikkiaan Bayern-leirin valmistautuminen tähän otteluun onkin ollut kaikkea muuta kuin parasta mahdollista laatua.

PELI-IDEA: Gladbach +1 - kerroin 1.94 (Pinnacle

Naiivia? Ehkäpä. Mutta siitä huolimatta, että allekirjoittanut on luottanut pelivalinnoissaan runsaan mitoin Mönchengladbachiin - ja vieläpä ilman menestystä - uskon vahvasti, että vedonlyöntiyhtiöt aliarvioivat sen tason tällä hetkellä. Gladbach onkin ollut tällä kaudella erittäin vahva juuri kotonaan, ja Bayernilla onkin ollut tällä areenalla usein vaikeuksissa.

Ja kun tähän lisää vielä Bayern-leiriä häiritsevät sairastumiset ja muut loukkaantumiset, vaikuttaa Gladbach +1,0 tällä kertoimella yksinkertaisesti liian korkealta.

VfB Stuttgart – Hannover 96

Ennakkokaavailut eivät luvanneet hyvää Stuttgartille viime kierroksella Werder Bremenia vastaan, mutta joukkue onnistui näistä kaavailuista huolimatta kaapimaan tililleen yhden pisteen 1-1-tasapelin myötä. Juuri karsintarajan alapuolla majaileva Stuttgart on kaksi pistettä Augsburgia perässä, joten nyt joukkue on kipeästi täyden pistepotin tarpeessa.

Keskuspakki Timo Baumgartl sekä hyökkääjä Nicolás González ovat edelleen sivussa tositoimista Stuttgartilta, mutta tämä tärkeä kaksikko on ollut poissa joukkueen vahvuudesta jo pidemmän aikaa. Joukkue onkin siis jo sopeutunut näiden herrojen poissaoloon.

Hannover hävisi viime viikolla täysin ansaitusti kotonaan 0-3 Frankfurtille täysin ansaitusti, sillä vieraat olivat tuossa ottelussa isäntiä edellä jokaisella pelin osa-alueella. Hannoverilta puuttuikin tässä ottelussa kuria puolustuspelaamisen osalta, ja samoja ongelmia nähtiin joukkueelta aiemmin myös Hoffenheimia vastaan. Joukkueella onkin ollut vaikeuksia löytää sille sopivaa pelisapluunaa, eikä mikään kokeiltu tunnu toimivan kunnolla. Uusi manageri Thomas Doll ei olekaan vaikuttanut ainakaan vielä sopivalta vaihdokselta joukkueen nykyisten otteiden valossa.

VfL Wolfsburg – Werder Bremen

Viime kierros toi Wolfsburgille kerrassaan hienon tuloksen, kun se kaatoi vahvan kotijoukkueen Gladbachin vieraissa peräti 0-3. Tämä voitto tuo varmasti oman boostinsa Wolfsburg-leiriin, mutta joukkue ei kyllä voi luottaa samanlaiseen hyökkäystehoon ja lennokuuteen aivan jokaisessa tulevassa ottelussa.

Admir Mehmedi näytti ottelussa jälleen, miksi hän on erittäin arvokas lenkki Wolfsburgin hyökkäystä. Sveitsiläinen kellotti ottelussa vain 26 minuuttia peliaikaa tehden tänä aikana peräti kaksi maalia. Mehmedi napanneekin avauksen paikkansa nyt takaisin, eikä Wolfsburg-leirissä ole muutoinkaan sattunut nyt uusia poissaoloja. Joukkue onkin vain neljän pisteen päässä sarjataulukon nelospaikasta, joten Wolfsburg tarvitseekin nyt kipeästi täyttä kolmen pisteen pottia tuolle tontille yltääkseen.

Werder Bremen oli taasen viikko sitten niskan päällä Stuttgartia vastaan pelatussa ottelussa, mutta sen hallinta ei muuntunut kunnolla maalipaikoiksi. Joukkueen keskuspakille Sebastian Langkamp avautui yksi paikka, josta pallo olisi pitänyt naulata vastustajan verkkoon, mutta muutoin Bremenillä oli selkeitä vaikeuksia syvän Stuttgart-puolustuksen avaamisessa. Ottelu päättyikin 1-1-pistejakoon.

Wolfsburg-hyökkääjät Martin Harnik ja Fin Bartels ovat hiljalleen karistamassa loukkaantumispeikon kannoiltaan, mutta kaksikkoa tuskin nähdään vielä tositoimissa, tai ainakaan avauksessa.

PELI-IDEA: 1 - kerroin 2.20 (Coolbet

Bremen ei ole hävinnyt kertaakaan viimeiseen kuuteen Bunesliiga-matsiinsa, mutta se voi kiittää monissa näissä otteluissa onneaan hyvästä lopputuloksesta. Wolfsburg on taasen ollut parhaimmillaan vieraissa juuri silloin, kun se on saanut jättää aloitteiden teon vastapuolelle ja keskittyä itse vastaiskuin hyökkäämiseen.

Wolfburg onkin ollut kotonaan usein ongelmissa, mutta nyt matchup sopii sille hyvin, sillä Bremen haluaa ottaa tunnetusti pallonhallinnan suosiolla itselleen. Tältä osin ottelun kaava käynee siis ennakolta paremmin juuri kotijoukkueelle.

Vihjeiden ja peli-ideoiden tilastot tällä kaudella - Bundesliiga:

Viime kierros:

Vihjeet:
Lukumäärä: 2
Tuotto: -0,4
Palautus%: 78,50%

Peli-ideat:
Lukumäärä: 4
Tuotto: -2,10
Palautus%: 48,30%

Yhteensä:

Vihjeet:
Lukumäärä: 8
Tuotto: +0,8
Palautus%: 110%

Peli-ideat:
Lukumäärä: 22
Tuotto: -2,4
Palautus%: 89%

Kommentit

Palaute