Tänä iltana kello 21.45 AS Roma ja Chelsea kohtaavat toisensa jälleen, kun olemme edenneet Mestarien Liigan lohkopeleissä puoliväliin. Joukkueiden kohdatessa toisensa viimeksi noin pari viikkoa sitten ottelu päätyi Lontoon Stamford Bridgessä tulokseen 3 – 3, Kotikentällään pelaava AS Roma tarvitsisi kolme pistettä siirtyäkseen lohkon kärkeen, joten vastus ei missään nimessä tule olemaan helppo Chelsealle. Katsotaanpa siis mitkä asiat puhuvat jälleen puolesta ja vastaan, joten voit illalla ruksia sitten mielestäsi voittavia tuloksia kupongille.

Yksi – risti – kaksi

Kun verrataan pelaajia joukkueittain toisiaan vastaan, niin meidän mielestä tässä vastakkainasettelussa Chelsea vetää ehdottomasti pidemmän korren. Lisäksi AS Roma ei ole oikein löytänyt pallolle maaliverkkoa viimeisessä neljässä ottelussa, ja maalejakin kotona on viimeisessä kahdeksassa kotipelissä syntynyt van viisi. Roomalaisilla on kuitenkin illalla kotikenttä etu, joten se kannattaa pitää aina mielessä.

Jos puolestaan katsellaan Chelsean maalihistoriaa ja ruvetaan laskemaan keskiarvoja, on joukkue tehnyt ainakin yhden maalin 19 ottelussa Champions Leaguessa pelatussa ottelussa 20 pelatusta, joten vanhoja merkkejä tarkastelemalla yksi maali olisi tällä periaatteella taattu. Antonio Conten johtama puoli ei kuitenkaan ole ollut Italian visiiteillä mikään menestys, ja takkiin on tullut viisi kertaa saapasmaan vierailuilla putkeen. Eden Hazard on kuitenkin ollut hyvässä iskussa viime aikoina, ja hän on yksi Chelsean tähdistä, joten luotamme myös siihen että hän pystyy ratkaisemaan tämän ottelun tapahtumat.

Paljon on siis jälleen tämän illan lohkopelissä kiinni ja kertoimet ovat vedonvälittäjillä tasaväkisiä molemmille puolille, ainoastaan tasapeliin ei näytetä vedonlyöjien keskuudessa hirveästi uskovan. Puoleen tai toiseen voi mennä siis tässäkin ottelussa, joten suosittelemme vain omaan vaistoon luottamista. Tämä Mestareiden Liigan ottelu pelataan tänään tiistaina, 31. lokakuuta Roomassa Stadio Olimpicolla kello 21.45 Suomen aikaa alkaen.

Alapuolelta löydät jälleen kertoimia illan otteluun mahtavilta vedonlyöntitoimistoilta, ja ne ovat vain suuntaa antavia tässä vetovihjeessä, joten tarkistathan oikeat ja voimassa olevat kertoimet itse pelioperaattorin tai vedonvälittäjän sivuilta. Pääset vedonvälittäjän sivulle suoraan klikkaamalla taulukossa olevaa logoa. Kannattaa käydä myös katsomassa vedonvälittäjän omat kampanjasivut, sillä sieltä voi löytyä jotain ylimääräistä kivaa, tai rahan arvoisia etuja sinulle!

 

 
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
2.27 3.50 2.70
2.65 3.45 2.75
2.62 3.60 2.70
2.65 3.50 2.70
2.75 3.50 2.80