Tänään keskiviikkoiltana Mestarien Liigassa Chelsea saa vieraakseen AS Roman, ja ottelu potkaistaan käyntiin Stamford Bridgen kentällä kello 21.45 Suomen aikaa. Kun nopeasti katsoo vedonlyöntitoimistojen kertoimia, ovat ne selkeästi Chelsean puolella. Mutta ennen kuin laitetaan kupongit sisään, niin katsotaan asioita hieman syvällisemmin.

Ruksatakko ykkönen vai eikö ruksata -siinä vasta kysymys?

Chelseahan on viime kauden Valioliigan voittaja, ja vastaavasti AS Roma tuli oman maansa Serie A:ssa kärkeen, joten mistään pilipalijoukkueista ei ole kysymys, ja tälläkin kertaa on oikeasti mahdollisuuksia puolelle tai toiselle. Chelsea on aloittanut aika tasaisesti tämän Mestarien Liigan kauden, mutta seura ei ole ollut aivan tavallisessa iskussa, ja on esimerkiksi hävinnyt kaksi ottelua kotonaan, joka meidän mielestä on aika epätavallista.

Joten nyt ryhdistäydy Chelsea, jos mielit tämänkin Valioliiga -kauden ykkössijalle!

Rooman pojat ovat taas puolestaan loistaneet vieraisotteluissa, ja ovat voittaneet kolme matsia peräkkäin, ja kun kaavoilla on tapana toistaa itseään, niin mielenkiintoisia kohteita olisi esimerkiksijoukkue tekee ottelussa kaksi tai enemmän maalia, sillä kertoimet ovat siihen ovat kohdillaan, ja keskiarvo tehdyissä maaleissa lähentelee tätä kahta tehtyä maalia.

Chelsea lähtee siis kuitenkin tähän juttuun ennakkosuosikkina, mutta petraamista olisi siis kyllä tehtävä, sillä kaikki tasapelistä ylöspäin tarkoittavat meille roomalaisten puolesta veikkanneita aikalaisen mehukkaita kertoimia.

Olemme keränneet alapuolelle muutamia huippuvedonlyöntitoimistojen kertoimia esimerkiksi, ja ne ovat tässä vetovihjeessä vain suuntaa antavia. Tarkistathan oikeat, voimassaolevat kertoimet itse vedonvälittäjän tai pelioperaattorin sivuilta. Näiden vedonvälittäjien omille sivuille pääset suoraan klikkaamalla logoa. Muista myös tarkastaa vedonlyöntitoimistoilla  promo- ja kampanjasivut, voit löytää jotain kivaa ylimääräistä pelikassaasi!

 

Vedonlyöntisivustot 1 X 2
1.65 3.95 6.10
1.62 4.05 5.90
1.65 4.10 6.00
1.65 4.20 5.55
1.64 4.15 6.30