Tänään illalla pelataan myös jälleen NHL:ää kello 22.00 suomen aikaa alkaen, ja otimme katsastukseemme Colorado Avalanchen ja Anaheim Ducksin välisen matsin.

Anaheimin Ducksithan on ollut suoraan sanottuna yksi tämän kauden suurimmista pettymyksistä, vaikka oikeille raiteille ollaan pikku hiljaa kipuamassa. Avalanche on kuitenkin pelannut tällä kaudella hyvin ja varsinkin omassa kotikaukalossaan, joten lue nyt lisää mitä asioita kannattaa jälleen miettiä, kun tyrkkää kuponkia vedonvälittäjällä sisään -Kotijoukkueen voittoon on olemassa hyvät tai ainakin hieman paremmat mahdollisuudet.

Illan NHL Vetovihje

Anaheimilla ei ole mennyt tällä kaudella sitten putkeen ollenkaan, ja vastoinkäymisiä on tullut vain vastoinkäymisten perään. Älkää käsittäkö väärin, meidän mielestä seura on loistava, mutta varsinkin loukkaantumiset ovat tuoneet joukkuetta alas, ja ilman niitä seura olisi varmasti pistetaulukossa paljon, paljon ylempänä sekä Western Conferencen ykkösjoukkue. Meidän mielestä olisi todella harmi jos seura ei pääsisi play offeihin asti.

Tällä hetkellä loukkaantuneiden kirjoilla ei ole kuin kanadalais -amerikkalainen Patrick Eaves, ja näyttäisi nyt vihdoinkin siltä, että joukkue on saamassa vanhaa mahtiaan takaisin.

Nyt tämän illan matsiin ei ole kuitenkaan helppo lähteä sillä Colorado Avalanchen pojat ovat hyvässä kunnossa, ja Anaheim saa tehdä kyllä voiton eteen paljon töitä.

Vaikkakin Anaheim on paperilla parempi joukkue, on Colorado osoittanut olevansa parhaimmillaan kotikentällä, ja vierasvoittoon ei kyllä moni ole pystynyt. Vaikka Coloradolla ei välttämättä ole samaa väriä ja monilahjakkuutta kuin Anaheimilla, niin joukkueella on ollut aikasen komeaa hyökkäyspeliä. Colorado elää samalla tapaa energiastaan kuten Rangersit tai Montreal, joten silloin kun pyyhkii hyvin, menee seuralla todella hyvin, mutta jostain syystä he ovat hieman aliarvostetun oloisia. Anaheim on parantamassa siis koko ajan peliään, muta ei silti onnistu vakuuttamaan.

Lisäksi Avalanchen puolesta puhuu kuuden ottelun voittoputki, sekä tuo jo aikaisemmin mainittu kotikenttäetu, jota ei voi olla huomioimatta. Ruotsalaiskapteeni Gabriel Lindeskog on vaikuttanut asiaan, tekemällä kovaa pohjatyötä, kuten myös Nathan MacKinnon yhdessä suomalaisen Mikko Rantasen kanssa.

Ducksit eivät vain ole samassa fyysisessä kunnossa kuin tämän illan kotijoukkue, joten tästä syystä meidän kuponki taitaa ruksiintua ykköseksi. Katso alla olevaa taulukkoa hyvien vedonvälittäjien kertoimista, ja muistathan että ne ovat vain suuntaa antavia. Oikeat ja voimassa olevat kertoimet voit tarkistaa oman, tai alla olevien vedonvälittäjien kautta. Muista käydä myös tarkistamassa kaikki kampanjat ja tarjoukset, jos sieltä iroaisi jotain ylimääräistä pelitilille.

Jälleen kerran, viihtyisää maanantai-iltaa ja onnea matkaan!

 
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
2.70 4.05 2.35
2.55 4.45 2.45
2.55 4.00 2.45
2.55 4.05 3.15
2.55 4.00 2.45
2.55 4.00 2.45