Huuhkajien menestys Kansojen liigassa viime vuonna on saanut toivottua pöhinää Suomen jalkapallomaajoukkueen ympärille ja seuraavaksi Huuhkajilla onkin ohjelmassa EM-karsinnat, jotka alkavat lauantai-iltana Italian Udinessa, kun Suomi yrittää pysäyttää ennakkosuosikki Italian karsinta-avauksessa. Vedonlyöntijätti Coolbetin tuoreen kampanjan ansiosta voit napata viikonvaihteessa pelattaviin EM-karsintoihin 10 euron arvoisen ilmaisvedon, jonka pääset käyttämään Coolbetin live-vedonlyönnissä!

Suomen jalkapallomaajoukkue oli vuosien ajan iso vitsi ympäri suomenniemen ja sinivalkoiselle futisjoukkueelle naurettiin työpaikkojen kahvipöydissä ja erilaisissa illanistujaisissa. Markku Kanervan aikakaudella joukkue on kuitenkin piristynyt huomattavasti ja Huuhkajat ovat esiintyneet todella vahvasti jo pidemmän aikaa. Viime syksynä Kanervan ja koko joukkueen kova työ palkittiin, kun Huuhkajat selvittivät tiensä Kansojen Liigan C-liigassa lohkovoittoon, jonka ansiosta nousu B-liigaan varmistui ja samalla joukkue pääsee tavoittelemaan EM-kisapaikkaa karsintojen lisäksi myös UNL-lopputurnauksesta.

Eilen torstaina EM-karsinnat käynnistettiin ympäri Euroopan, kun ohjelmassa oli kymmenen ensimmäistä karsintaottelua. Mitään suuria yllätyksiä avauskierroksella ei nähty, sillä valtaosa ennakkosuosikeista pitivät pintansa ja avasivat karsinnat voitoilla. EM-karsinnat jatkuvat heti tänään perjantaina seitsemän ottelun kierroksella, kun tositoimissa ovat sellaiset huippumaat kuin Englanti, Ranska sekä Portugali.

Huuhkajat joutuvat odottamaan oman karsintaurakkansa avausta lauantaille asti, mutta lauantai-iltana Huuhkaja-fanien pitkä odotus palkitaan, kun Suomi kohtaa karsinta-avauksessa Euroopan huippumaihin lukeutuvan Italian. Huuhkajille on todennäköisesti luvassa todellinen puolustustaisteilu, sillä Italian materiaali on koko Euroopan huippua ja saapasjalkamaa on koko J-lohkon suurin voittajasuosikki.

Ennakko, kerroinvertailu ja pelivihje: EM-karsintaottelu Italia - Suomi 23.3.

Vedonlyöntijätti Coolbet haluaa tuoda asiakkailleen lisäjännitystä tarjoamalla kaikille asiakkailleen markkinoiden parhaiden futiskertoimien lisäksi mahdollisuuden napata 10 € ilmaisvedon tämän viikon karsintaotteluihin. Ilmaisvedon lunastaminen on tehty todella helpoksi ja jos haluat lunastaa sen, niin katso alta tarkemmat ohjeet miten saat napattua oman ilmaisvetosi talteen!

Näin lunastat 10€ arvoisen ilmaisvedon EM-karsintojen live-vedonlyöntiin Coolbetilta!

Coolbet on halunnut, että kaikilla innokkailla Huuhkaja-faneilla sekä betsareilla on mahdollisuus osallistua tähän upeaan tarjoukseen ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vouden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis tervetulleita niin kaikki uudet kuin vanhatkin Coolbet-asiakkaat. 

Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Coolbet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole luotuna, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti tästä linkistä klikkaamalla.

Uutena Coolbet-asiakkaana saat lisäksi käyttöösi kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista voit valita juuri itsellesi sopivimman! Huomioi kuitenkin se, että jos sinulla on aktiivinen vedonlyöntibonus, jossa on kierrätysvaatimusta jäljellä, et voi lunastaa tätä EM-karsintatarjousta ennen kuin olet kierrättänyt aikaisemman bonuksen loppuun kokonaisuudessaan.

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen sinun tulee osallistua tähän EM-tarjoukseen rekisteröimällä bonuskoodi ”EC2020” pelitilisi kautta. Tämän jälkeen sinun tulee ainoastaan asettaa 25€ edestä oikealla rahalla live-vetoja jalkapallon EM-karsintojen otteluihin tai kansainvälisiin harjoitusotteluihin 20.3. – 27.3. välisenä aikana minimikertoimella 1,50. 

Saat 10€ arvoisen ilmaisvedon Coolbetin live-vedonlyöntiin automaattisesti, kun 25€ arvoiset, aiemmin asettamasi live-vetosi on ratkennut. Palkinnoksi saamasi 10€ ilmaisveto live-vedonlyöntiin on voimassa 31.3. kello 23:59, joten muistathan käyttää ilmaisvetosi maaliskuun aikana, että se ei pääse vanhentumaan!

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

  • Siirry kipinkapin Coolbetin palkitulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä klikkaamalla.
  • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Coolbet-pelitili. Uutena asiakkaana saat käyttöösi kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista voit valita juuri itsellesi sopivamman käyttöön.
  • Osallistu EM-tarjoukseen rekisteröimällä bonuskoodi EC2020.
  • Aseta 25€ edestä live-vetoja Coolbetilla jalkapallon EM-karsintoihin tai kansainvälisiin harjoitusotteluihin aikavälillä 20.3. - 27.3.
  • Live-vedot tulee asettaa oikealla rahalla ja kohteiden minimikerroin tulee olla vähintään 1,50.
  • Saat 10€ ilmaisvedon live-vedonlyöntiin automaattisesti, kun vetosi on ratkennut.
  • Live-vedonlyönnin ilmaisveto on voimassa 31.3. kello 23:59 asti.
  • HUOM! Jos sinulla on aktiivinen vedonlyöntibonus, jossa on kierrätysvaatimusta jäljellä, et voi lunastaa tätä tarjousta ennen kuin olet kierrättänyt aikaisemman bonuksen.

Nappaa 10€ ilmaisveto EM-karsintojen live-vetoihin!

Coolbetilla uusi asiakas voi valita kahdesta eri vedonlyöntibonuksesta juuri itselleen sopivimman!

Coolbet on yksi markkinoiden ehdottomasti parhaista vedonlyöntibookkereista eikä vähiten siksi, että se tarjoaa asiakkailleen jatkuvasti erilaisia kilpailuja, arvontoja, kampanjoita & tarjouksia sekä paljon muuta oheistoimintaa perinteisen vedonlyönnin ohessa! 

Se on myös päättänyt, että heidän bookkerillaan pelaamisen voi aloittaa jokainen vedonlyöjä niin isolla kuin pienemmälläkin pelikassalla ja siksi se tarjoaa uusille vedonlyöntiasiakkailleen kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista uusi asiakas voi valita juuri itselleen sopivimman!

Vedonlyöntibonuksesta pienemmän pääsee lunastamaan jo 10 euron suuruisella talletuksella, joten tämä bonus sopii erinomaisesti vedonlyöntiä vasta aloitteleville urheiluniiloille, jotka haluavat aloittaa pelaamisen mahdollisimman pienellä riskillä. Pienestä alkupääomasta tällä 10 euron talletuksella saa varsin mukavan kokoisen pelikassan, sillä 10 euron suuruinen talletuksesi kokee Coolbetin toimesta mukavan 5-kertaisen boostin ja pääset aloittamaan pelaamisen 50 euron suuruisella pelikassalla. Jos haluat lunastaa tämän tarjouksen, niin sinun tulee tehdä 10 euron suuruinen ensitalletus Coolbetille bonuskoodilla 4XBONUS, niin saat 50 euroa pelirahaa. 

Tämän 4XBONUS-tarjouksen bonusrahat tulee kierrättää Coolbetin vedonlyönnissä 10-kertaisesti minimikertoimella 1,50 ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa tai käyttää muihin Coolbetin tuotteisiin.

Toinen bonus puolestaan sopii erinomaisesti hieman kokeneemmille betsareille, sillä toisen vedonlyöntibonuksen ansiosta voit lunastaa itsellesi jopa 150 euroa ylimääräistä vedonlyöntikassaa. Toinen bonus on suuruudeltaan 100% ja se on voimassa 150 euroon asti, joten maksimihyödyn tästä tarjouksesta saat, kun teet 150 euron suuruisen ensitalletuksen bonuskoodilla COOL150, jonka jälkeen Coolbet tuplaa pelikassasi ja pääset aloittamaan pelaamisen 300 euron suuruisella alkupääomalla. 

100 % ensitalletusbonus tulee kierrättää Coolbetin vedonlyönnissä kuusi (6) kertaa minimikertoimella 1,50. Coolbetin molempien ensitalletusbonusten tarkat säännöt ja ehdot löydät Coolbetin sivuilta.