Nyt maaleja, Atletico Madrid

Espanjan Cup sen kun jatkuu, ja tänään tiistaina 23. tammikuuta Sevilla saa vieraakseen Atletico Madridin, ja peli vihelletään käyntiin kello 22.30 Suomen aikaa Ramon Sanchez Pizjuanin Stadionilla.

Tässä uudelleen kohtaamisessa odotamme nyt Madridin poikien ottavan jarrun pois päältä, sillä edellinen matsi näiden joukkueiden välillä päätyi Sevillan voittoon luvuin 2-1. Tässä lounaskahvipaussilla ajattelimme näin illan matsista

Espanjan Cup Vetovihje

Sevillalla ei ole tällä kaudella nuo liigapelit menneet oikein putkeen, ja se onkin pistetaulukossa vaisulla kuudennella sijalla. Copa del Reyssä joukkueen pelit ovat kuitenkin hieman parantuneet, ja seuralla onkin hienoinen etulyöntiasema tämän illan uudelleen kohtaamiseen Ramon Sanchez Pizjuanilla.

Vierasmatkalla Espanjan pääkaupungissa matsi päättyi siis luvuin 2-1 kun Navas ja Correa saivat pelastettua ottelun viime hetken maaleillaan. Sevilla pelaa muutenkin hyvin aina kotiyleisönsä edessä, ja odotammekin että tänä iltana on talla pohjassa Atletico Madridia vastaan. Sevillan viimeisimmässä kotiottelussa Real Betisiä vastaan emme kuitenkaan nähneet kauhean taitavaa puolustuspeliä, mutta uskomme että joukkue pystyy satuttamaan Atletico Madridia uudelleen.

Atletico Madrid puolestaan on tällä hetkellä La Ligan pistesijalla kaksi, ja sillä on varma ote Champions Liiga -paikkaan. El Cholo pistää jätkät vierasmatsissa pelaamaan todella vahvaa puolustuspeliä, kuten viimeisimmässä liigaottelussa Gironaa vastaan, joka päätyi lukemin 1-1. Tuossa pelissä oli molemmilla joukkueilla runsaasti paikkoja maalien tekemiseen, mutta mistään ei siis tullut mitään. Atletico toisi siis hienoisen pettymyksen, ja vaikka puolustuspeli onkin ollut kovaa, se ei silti ole ollut kauhean vahvaa, tai tuottanut tulosta.

Atletico tarvitsisi nyt illan matsissa vähintään kaksi maalia, joka tarkoittaisi Simeonelta hyökkäävää kokoonpanoa Sevillaa vastaan.

Sevillalla on ollut hieman huolia maalivahdin suhteen, mutta se on tehnyt kuitenkin viisi maalia vimeisessä kahdessa ottelussa, joten uskomme tämän vielä jatkuvan. Atletico ei tehnyt hirveän suurta vaikutusta, tuossa edellisessä kohtaamisessa, eikä myöskään matsissa Gironaa vastaan.

Eli tässä illan ottelussa pitäisi siis maaliverkkojen heilua, ja yksi hyvä kohde olisi vaikkapa yli 2,5 maalia. Alla olevassa listassa näette jälleen peruskertoimet loistavien vedonvälittäjien luona, ne ovat vain suuntaa antavia, joten tarkastathan oikeat ja voimassa olevat kertoimet oman pelioperaattorisi, tai näiden mahtavien vedonvälittäjien luona.

Katso myös samalla niiden kampanjasivut, jolla voit saada pelikassaasi hieman jotain ylimääräistä. Mukavaa tiistaita kaikille, ja onnea matkaan!
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
2,90 3,40 2,40
2,90 3,30 2,40
2,90 3,30 2,40
2,90 3,35 2,45
2,90 3,35 2,45
2,90 3,30 2,40