Tämän päivän kolmas vetovihje on myös Espanjan Cupiin, ja Copa del Reyssä on siis saavutettu neljännesvälierät. Ja sehän tarkoittaa sitä, että nyt illalla Valencia saa vieraakseen Deportivo Alavesin kello 22.00 Suomen aikaa. Valencialla olisi nyt hyvin varaa laittaa häkää pönttöön vahvemman hyökkäyksen kanssa tässä Cupissa, ja voisi olla että kotijoukkue saataisi tehdä ainakin kolme maalia.

Katsotaan vähän plussia ja miinuksia vähän tähän otteluun, niin voit sitten tietokoneen äärellä tai kioskilla päättää sen oikean raksin paikan.

Vetovihje tälle illalle

Valencia on ollut uskomattoman vahva tällä kaudella, onhan se sijoittunut tulostaulukossa kolmannelle sijalle, ja Mestarien Liiga -paikka on varmoissa käsissä, niin nyt olisi kyllä hyvä hetki. Viikonloppuna La Ligan puolella Valencialla on vastassa vain Las Palmas, joten ei ole mitään syytä lepuuttaa pelaajia. Marcelinolla on käsissään kentällä voimakas joukko miehiä, mainittakoon heistä muun muassa Guedes, Andreas, Vietto, Santi Mina, Zaza ja Rodrigo.

Kun on kyse Espanjan Cupista, niin tällaisissa kisoissa pitäisi kyllä näyttää parhaimmat puolet, kuten vaikka viimeisimmässä cup-ottelussa Las Palmasia vastaan, jossa vierailijat pöllytettiin kotikentällä luvuin 4-0.

Alaves on puolestaan herännyt nyt unestaan tähän maailmaan, kiitos siitä kuuluu ehdottomasti valmentajavaihdokselle. Seura on voittanut kolme viimeisintä liigamatsia viidestä viimeiseksi pelatusta, ja siten päässyt kiipeämään sijoitustaulussa sille turvalliselle puolelle.

Mutta siellä liigataulukon pohjalla on tiukkaa, niin emme usko että tässä ottelussa tulemme näkemään kovaa vastusta. Uumoilemme, että Abelardo tulee keskittymään viikonlopun liigamatsiin Leganesia vastaan. Alaves aina matkustaessaan vieraspaikkakunnalle leputtaa kapteeniaan Manu Garciaa, ja tässä kohtaamisessa olisi tärkeää pitää puolustusta kasassa. Koska seurat ovat niin eri tasoa, se on Alavesilta vähän kuin taistelisi tuulimyllyjä vastaan.

Eli hyvä kohde tähänikin olisi kotijoukkueelle vähintään yli 2,5 maalia, ja siihen tarjotaan kohteita varmasti kaikilla vedonvälittäjillä. Alapuolelta löydät taulukosta peruskertoimet, jota siis ovat vain suuntaa antavia, mutta kertoo siis jälleen karua kieltä tämänkin ottelun päättymisestä. Tarkastathan voimassaolevat ja oikeat kertoimet itse palveluntarjoajasi luota.

Mukavaa illan jatkoa ja onnea jälleen peleihin!
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
1,36 5,15 8,95
1,35 4,75 8,25
1,35 4,75 8,25
1,35 5,00 9,00
1,35 5,00 9,00
1,35 4,75 8,25