Los Angelesissa pelattavassa cs_summit 4 -turnauksessa on saatu ensimmäinen päivä pelattua. Suomalainen Counter-Strike: Global Offensive -joukkue ENCE on tällä hetkellä neljäntenä runkosarjassa.

Kaliforniassa, Los Angelesissa on tällä hetkellä käynnissä cs_summit 4 -turnaus, jossa on myös mukana suomalaisjoukkue ENCE. Ensimmäisen päivän jälkeen runkosarjaa johtamassa on ranskalainen Team Vitality, joka voitti kaikki neljä pelattua ottelua. 

Suomalainen ENCE kohtasi ensimmäisenä päivänä australialaisen Renegades -joukkueen. Ensimmäisessä matsissa tiimit kohtasivat train -kartassa ja ottelu päättyi tiukan taiston jälkeen australialaisten voittoon 16-14. ENCE piti kuitenkin ensimmäistä peliä lämmittelynä ja voitti toisessa pelissä Renegadesin 16-12 miragessa. Tällä hetkellä ENCE on runkosarjassa neljäntenä kolmella pisteellä, mutta Renegades tulee kovaa tahtia perässä viidentenä 15 kierroksen erolla.

Ranskalainen Team Vitality kohtasi avauspäivänä Ghost Gaming -joukkueen ja voitti kummatkin ottelut. Ensimmäisessä matsissa kovan taiston jälkeen ranskalaiset ottivat voiton jatkoajalla 22-20 ja toisessa ottelussa 16-9. Toinen tiimi, jonka Vitality sai vastaansa oli NRG Esports, josta he ottivat myös kummatkin voitot. Ensimmäinen peli päättyi myös heitä vastaan voittoon jatkoajalla nukessa 22-20 ja toinen peli infernossa 16-7.

Tästä pääset vielä näkemään kaikki ensimmäisen päivän tulokset:

Turnauksen toisen päivän ottelut

Ensimmäinen peli alkaa Suomen aikaa kello 19:00 perjantai-illasta. Pääsemme taas seuraamaan todella tiukkoja otteluita, kun ennakkosuosikki Team Liquid kohtaa vielä tähän mennessä voittamattoman Vitalityn. Vaikka Liquid onkin selvästi voittajasuosikki tähän kamppailuun, ovat ranskalaiset selvästi hyvässä vireessä tällä hetkellä.

Suomalaiset saavat vastaansa myös Team Liquidin illasta ja tätä kaksikkoa pidetään myös turnauksessa kahtena ennakkosuosikkeina. Voimme siis odottaa todella tiukat kaksi karttaa näiden tiimien välillä. Vitalityn lisäksi ENCE kohtaa myös NRG Esportsin, joka voitti eilen kaksi matsia Renegadesia vastaan, mutta hävisi kaksi ottelua Vitalityä vastaan.

Mikäli et päässyt katsomaan ensimmäisen päivän pelejä, voit katsoa tallenteet helposti Beyond the Summitin YouTube-kanavalta.