StarSeries i-League Season 8 saatiin päätökseen eilen sunnuntai-illasta, kun Evil Geniuses kaatoi finaaliottelussa ruotsalaisen fnatic -joukkueen. Ottelu päättyi suoraan kahteen karttaan EGn napatessa turnauksesta 250,000 dollarin pääpalkinnon.

Evil Geniuses logoPohjois-Amerikkalainen EG nappasi toisen ison turnausvoiton nimensä alle, vaikka tiimillä onkin ollut käynnissä pieni alamäki ESL One New York -turnauksen jälkeen. Finaalissa vastassa ollut fnatic on puolestaan ollut hyvässä tikissä viime aikoina, joukkueen voittaessa DreamHack Masters Malmö -tapahtuman lokakuun alussa.

Finaali alkoi Dust2 -kartasta, jossa ruotsalaiset saivat heti alkuun kovan 9-0 -johtoaseman terroristien puolella. Evil Geniuses sai kuitenkin tasattua hieman peliä, ensimmäisen puoliajan päättyessä 5-10 -lukemin fnaticin voittoon.

Joukkueiden vaihtaessa puolia pääsimme näkemään aivan eri EGn, sillä tiimi murskasi täysin ruotsalaisten puolustukset. Fnatic sai siis voitettua ainoastaan kaksi kierrosta toisella puoliajalla, kartan päätyttyä EGn voittoon 16-12 -lukemin.

Seuraavana karttana pelattiin Mirage, joka alkoi samalla tavalla fnaticin ottaessa ensimmäisestä puoliajasta 9-6 voiton. Ruotsalaisjoukkueen bensa loppui kuitenkin täysin, sillä tiimi ei saanut otettua enää yhtään erävoittoa kartan toisella puoliajalla. Toinen mappi päättyi siis 16-9 -lukemin Evil Geniuses -joukkueen voittoon. Tiimi otti täten finaaliottelusta voiton 2-0 -karttalukemin, voittaen samalla StarSeries i-League Season 8 -turnauksen.

Evil Geniuses nappasi turnausvoiton mukana kivan 250,000 dollarin pääpalkinnon, fnaticin tyytyessä 80,000 dollarin palkintoon. Pääset tarkistamaan kaikki sijoitukset alapuolella olevasta listasta.