Tänään illalla kello 22.00 Suomen aikaa potkaistaan käyntiin Carabao Cupin ottelu Stamford Bridgessä, jossa Chelsea saa vieraakseen Arsenalin. Carabao Cup tunnetaan ehkä paremmin myös  Liigacupina, ja sitä ei pidä sekoittaa myös Briteissä pelattavaan FA- , eli Football Association Challenge Cupiin, jossa on hienoisia eroja.

Joka tapauksessa nyt illalla on luvassa revanssi Chelsean ja Arsenalin välillä, ja viime viikkoinen matsi jäi varmasti meidän jokaisen mieleen tältä kaudelta, kun mietitään niitä kaikkia maalintekopaikkoja, käsittämättömiä pelastuksia sekä kuutta maalia matsissa. Näin kovaa ottelua ei vähään aikaan ole ollut, joten tullaanko nyt näkemään samanlainen cliffhängeri.

Katsastetaan tilanne Chelsean päädyssä

Chelsea pelasi ottelun viime lauantaina FA-Cupissa Norwichia vastaan, joka päätyi tasapeliin luvuin 0-0, sillä Antonio Conte päätti jättää osan tärkeimpiä pelaajia pois, ja näin Fabregas, Hazard, Kante ja Morata saivat pelaamisesta vapaata. Heidät tullaan kuitenkin näkemään nyt tämän illan kokoonpanossa, kun Arsenalin pojat tulevat vierailulle.

Viime viikkoisessa matsissa Arsenalia vastaan pelattiin siis täyttä häkää koko 90 minuuttia pillin vihellykseen saakka. Morata hukkasi monet mahdollisuudet ja Kante sekä Bakayoko eivät näyttäneet oikeita kykyjään, kun pelissä mentiin rangaistusalueelta rangaistusalueelle.

Tämä viimeiseksi mainittu herrasmies teki kyllä niin heikon esityksen tuossa edellisessä ottelussa, että emme ihmettelisi ollenkaan jos hänet vaihdetaan Drinkwaterin Dannyyn kesken illan ottelun. Chelsean leirissä ei ole tällä hetkellä ainakaan meidän tietoomme tullut loukkaantumisia, joten Contella on käytössä parhaimmat mahdolliset miehet lontoolaista arkkivihollistaan vastaan.

Veitsi on siis Arsenalin kurkulla tänään illalla

Arsenal sai lähtöpassit nyt FA-Cupista nyt viikonloppuna, kun Nottingham Forest voitti hävyttömin luvuin 4-2. Joukkueen valmentaja Arsene Wenger sai voimakasta kritiikkiä, ja nyt hänellä ei todellakaan olisi varaa menettää toista titteliä perään.

Illan matsi on siis suoranainen kaikki tai ei mitään Arsenalille, ja varsinkin Wengerille. Jos Arsenal häviää nyt Chelsealle, alkaa tämän ranskalaismiehen olla korkea aika pakkaamaan kamojaan kasaan. Voitto puolestaan saisi jälleen joukkueeseen uutta puhtia, ja jotain uutta iloitsemista pitkän ajan jälkeen.

Kun seurat kohtasivat viime viikolla, Arsenal pelasi pitkästä aikaa hyvää jalkapalloa, ja jos puolustuspeli olisi toiminut kunnolla, voitto olisi ollut hyvinkin mahdollinen. Ihmiset ovat tietenkin tehneet tästä omat johtopäätöksen, ja vedonlyöntitoimistojen kertoimien perusteella, Arsenal lähtee tähän otteluun todellisena altavastaajana – kakkosen ruksiessa, ja voiton osuessa kohdalleen betsaajat saavat itselleen panoksensa viisinkertaisena takaisin.

Huomioimisen arvoista on kuitenkin se, että Chelsealla ei ole ollut helppoa tällä kaudella Valio- tai Mestarien Liigan puolella muita huippujoukkueita vastaan. Heidän pelastukseksi täytyy sanoa että Arsenalilla ei ole mennyt myöskään sen paremmin, varsinkaan vierasjoukkueena.

Koska tämä on nyt cupin ensimmäinen toisista kohtaamisista, uskomme että tämän illan matsissa nähdään hyvinkin varovaista peliä. Chelsea ei ole ei ole voittanut mitään huippuseuraa muulla kuin yhden maalin erolla, joten tasoitusvedot voisivat olla hyvin mielenkiintoisia tällekin illalle. Arsenal antoi kuitenkin viime viikolla hienon vastuksen, joten toivotaan kuitenkin että Arsene Wenger saisi käännettyä joukkueen pelit päinvastaiseen suuntaan – ei muuten olisi ensimmäinen kerta!

Tässä alapuolella vielä kerran perus yksi-risti-kakkoset eri vedonvälittäjillä, ne ovat jälleen vain suuntaa antavia, joten katsothan ne voimassa olevat kertoimet oman vedonvälittäjäsi sivuilta.Coska nyt on yksi Carabao Cupin mehukkaimmista otteluista, katso myös kaikki promosivut, jos sieltä irtoaisi jotain ylimääräistä pelattavaa kaupan päälle. Kertoimet ovat siis seuraavanlaisia:
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
1.64 4.00 5.50
1.62 4.05 5.25
1.65 4.10 5.00
1.65 4.20 5.55
1.64 4.20 5.70