Englannissa on parhaillaan meneillään jo 146. kertaa järjestettävät Golfin avoimet mestaruuskilpailut. Ne järjestetään brittien länsirannikolla, Royal Birkdalen upealla viheriöllä. Ehditkin vielä hyvin mukaan veikkaamaan golfin pariin, sillä kisat kestävät 16- heinäkuuta aina 23. heinäkuuta saakka.

Royal Birkdalen turnaus on vanhin ammattilaisgolfkilpailuista

Edustajia kisassa on useasta maasta, ja jotta tässä pelissä olisi jotain jännitystä, pääset veikkaamaan Open Championshipsien tuloksia operaattori poistettuillä. Heiltä löydät kattavasti eri pelaajien parhaillaan olevat kertoimet. Luonnollisinta on lähteä veikkaamaan golfkolmikon pelaajien kertoimia ensimmäisen kierroksen aikana. Ensimmäinen kierros 20. päivä pelataan jo klo: 8.30, Ja siinä ovat mukana seuraavat pelaajat seuraavilla kertoimilla (kertoimet 18.7.):
Soren Kjeldsen Billy Horschell Danny Willett
2.35 2.70 3.45
 

Viime vuoden voittaja, ruotsalainen Henrik Stenson lähteekin kierrokselleen samaisena torstaina kello 10.47, ja tämän hetkiset (18.7) kertoimet ovat:
Henrik Stenson Si Woo Kim Jordan Spieth
2.70 3.80 2.26
Kierrokskohtaisten voittajien lisäksi voit tietenkin lähteä veikkaamaan muun muassa koko kisan voittajaa, tai kumpi kahdesta eri pelaajasta tulee sijoittumaan paremmin kisassa.

Viekö Henrik Stenson tänäkin vuonna voiton?

Stenson on siis 41.vuotias ruotsalaisgolffaaja, jonka ammattilaisura alkoi vuonna 1998. Hän pelaa niin GPAn (Professional Golfer’s Assiciation of America) kuin Euroopankin kiertueilla.  Hän olikin European Tour Golfer of the Year vuosimallia 2013, ja Euroopasta voittoja on kertynyt jopa 11 kappaletta. Lähde siis veikkamaan operaattori poistettuille Stenssonin ja muiden matkasta Royal Birkdalen viheriöllä. Olitpa siis tässä asiassa naapurimaamme kannalla tai jonkin muun, niin löydät koko pelaajien ja edustajien kirjon operaattori poistettuiltä.

operaattori poistettu on oivallinen kasinovalinta

Tuskinpa löytyy suomalaista vedonlyöjää, joka ei ole vielä kuullut suuresta vedonlyöntisivustosta nimeltä operaattori poistettu. Heiltä löytyy kaikki mitä veikkaaja voi toivoa: niin kohteet kuin bonuksetkin. Vedonlyöntibonus on jopa kolmiosainen, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.
  • Ensimmäisellä talletuksellasi vedonlyönnin puolelle saat 100 prosentin bonuksen jopa 100 euroon saakka. Minimitalletus on vaivaiset 10 euroa, mutta järkevintähän olisi hyödyntää suurella summalla rahan tuplausbonus. Voitkin lunasta bonuksesi Minun bonukseni –kohdasta talletuksesi jälkeen.
  • Toisella talletuksella on myös luvassa bonuksia, nimittäin 50 prosentin bonus 50 euroon saakka. Saat lunastettua tämän samoin periaattein kuin ensimmäisen bonuksesi.
  • Kolmannella kerrallaan saatkin talletusbonuksen sijaan käyttöösi 20 euron ilmaisvetokupongin. Saat tämän, kun teet vähintään 10 euron talletuksen pelitilillesi. Saat aktivoitua ilmaisvetosi, kun rastitat sinisen ruudun vedossa ennen vedon vahvistamista.
 

Pääsetkin operaattori poistettuin pyörteisiin suoraan tästä!