Se olisi taas UCL-viikon aika, eli tiistai- ja keskiviikkoillat ovatkin siis tuttuun tapaan täynnä huippufutista. Monien otteluiden ja vedonlyöntikohteiden oheen tarjolla onkin nyt myös lukuisia loistavia UCL-kampanjoita, joissa pääset muun muassa kilpailemaan ihkaoikeista rahapalkinnoista täysin ilmaisten vedonlyöntikisojen muodossa!

Eikä sovi tietty unohtaa myöskään helposti saatavia ilmaisvetoja, joita voit lunastaa juuri nyt itsellesi vain tehdä oikeita ennustuksia Atletico Madridin ja Dortmundin välisestä matsista. Tässä artikkelissa Urheiluveikkaus.com kertookin sinulle juuri nämä viikon parhaimmat tarjoukset ja kampanjat, joita sinun ei missään nimessä kannata jättää väliin.

Voit myös lukea sivuiltamme vedonlyöntivihjeitä tulevalle Mestarien liiga -ottelukierrokselle, ja tarjolla on toki myös yksittäinen, pidempi ennakko kuluvan viikon UCL-ottelukierroksesta muutaman pelipoiminnan kera.

Nyt kuitenkin niiden kampanjoiden kimppuun!

Coolbet - Veikkaa ilmaiseksi ja voita!

coolbet ucl-haasteCoolbet on tullut monille vedonlyöjille tutuksi Coolpickz-veikkauskilpailuistaan, joihin osallistuminen ei ole maksanut ikinä mitään. Nykyisin nämä Coolpicks-kisat tunnetaan paremmin Coolbet League -kisailuina, mutta periaate näissä on pysynyt samana. Osallistuminen näihin veikkauskisoihin on siis ilmaista, ja tarjolla on oikeita rahapalkintoja parhaille veikkaajille.

Löydätkin aina kaikki Coolbet League -veikkauskisat kätevästi Coolbetin verkkosivujen Kampanjat-osion kautta. Ja kuten voit tuolta huomata, on tämä peliyhtiö käynnistänyt yhden tällaisen ilmaisen veikkauskisan myös Mestarien liigan pariin.

Nyt sinulle onkin siis suotu mahdollisuus veikata tämänkin UCL-kierroksen otteluiden lopputulosta täysin maksutta, ja tavoitella täten mukaviin mittoihin kasvavia rahapalkintoja! Seuraavassa saatkin tarkat ohjeet siihen, kuinka pääset mukaan tähän ilmaiseen veikkauskisailuun.

Coolbet: Ilmainen UCL-veikkauskisa

 1. Siirry Coolbetin verkkosivuille.
 2. Avaa itsellesi pelitili, jos et sellaista vielä omista, ja hyödynnä Coolbetin veikkausbonukset ensitalletuksellasi.
 3. Valitse Coolbetin kampanjasivustolta "10 000€ jackpot - Mestarien liiga -veikkaus" -tarjous.
 4. Syötä omat veikkauksesi kampanjasivun ottelutaulukkoon (veikattavana on kaikki UCL-kierroksen 16 ottelua).
 5. Saat pisteitä oikeista veikkauksistasi seuraavalla kaavalla:
  - Täysin oikea lopputulos: 10 pistettä
  - Oikea ottelun voittaja + toisen joukkueen maalimäärä oikein: 6 pistettä
  - Vain oikea ottelun voittaja: 3 pistettä
  - Vain toisen joukkueen maalimäärä oikein: 1 piste
 6. UCL-kierroksen veikkauskisassa eniten pisteitä kerännyt pelaaja kuittaa 100 euron rahapalkinnon.
  - Jos onnistut ennustamaan kaikkien kierroksen otteluiden lopputulokset oikein, voit voittaa jopa 10 000 euroa puhtaana käteen!
 7. Coolbetin UCL-veikkauskisa sisältää myös 2. ja 3. kierroksen. Kokonaiskisan voittaja nappaakin 1 000 euron pääpalkinnon.

Osallistu Coolbetin ilmaiseen kisaan tästä!

Coolbet - Hyödynnä myös ilmaisveto!

coolbet ucl-ilmaisbetsitCoolbet tarjoaa kuitenkin asiakkailleen ilmaisten veikkauskisojen oheen myös täysin ilmaisia vetoja UCL-pelipäivinä. Ja mikä parasta, myös näiden ilmaisvetojen hyödyntäminen on tehty jokaiselle pelaajalle täysin maksuttomaksi!

Täten asiakkaat voivatkin napsia tililleen jokaisena Mesterien liigan ottelupäivänä yhden 10 euron ilmaisvedon vain vastaamalla oikein Coolbetin esittämiin kysymyksiin. Nämä vastausksia kaipaavat kysymykset löytyvätkin Coolbetin omalta kampanjasivulta, ja ne liittyvät aina yhden UCL-matsin ensimmäisen puoliajan ottelutapahtumiin...

Kysymyksiä on joka pelipäivänä tarjolla viisi yhteen otteluun, ja jos onnistut vastaamaan näistä kysymyksistä oikein vähintään neljään, saat palkinnoksi ilmaiseksi saatavan 10 euron ilmaisvedon. Ja tämä palkinnoksi saatava ilmaisveto onkin sitten käytettävissä sen ottelun toisella puoliajalla, jota nuo avauspuoliajan kysymykset käsittelivät.

Coolbet: Hyödynnä myös 10€ ilmaisvedot!

 1. Siirry tästä Coolbetin sivustolle.
 2. Mene Coolbetin Kampanjat -sivun kautta "10€ ilmaisveto joka pelipäivälle" -tarjoussivulle.
 3. Vastaa kampanjasivulta löytyviin, viiteen kysymykseen.
  - Kysymykset käsittelevät aina yhden UCL-pelipäivän ottelun avauspuoliaikaa.
 4. Mikäli vastaat viidestä kysymyksestä vähintään neljään oikein, saat käyttöösi 10 euron ilmaisvedon talletusvapaasti samaisen ottelun toisen puoliajan tapahtumien veikkaamiseen.
 5. Osallistuminen ja 10€ ilmaisvedon voittaminen ei siis maksa sinulle mitään!
 6. Voitkin tienata siis tässä kampanjassa joka UCL-pelipäivänä yhden 10€ ilmaisvedon - täysin ilmaiseksi!

Nappaa ilmaisvedot talteen Coolbetilta!

operaattori poistettu - Ilmainen veikkausskaba 50 000€ pääpalkinnolla!

operaattori poistettu ucl-kisaoperaattori poistettu on rakennellut jo pidemmän aikaa suuriakin veikkauskisoja juuri Mestarien liigan pariin, ja tämäkään peliviikko ei ole suinkaan poikkeus tähän kaavaan. Tarjolla onkin nimittäin jälleen peräti 50 000 euron kokoisella rahapalkinnolla varustettu, täysin ilmainen veikkauskisa, jossa sinun täytyykin vain veikata oikein neljän UCL-matsin lopputulokset!

Ja näiden lopputulos-veikkausten jättäminen on siis sinulle täysin ilmaista ja maksutonta, eli osallistuminen ei vaadi mitään oikean rahan vetojen asettamista tai edes talletusta omalle pelitilillesi.

Jos joku pelaaja onnistuu ennustamaan kaikkien valittujen neljän ottelun lopputuloksen täysin oikein, kuittaa hän tililleen 50 000 euroa puhtaana lapaseen. Jos tämä pääpalkinto ei mene jakoon, jakaa operaattori poistettu 10 000 euroa sille pelaajalle, joka on onnistunut veikkauksissaan parhaiten. Kyseessä on siis poikkeuksellisen maukkailla palkinnoilla varustettu ilmaiskisa!

operaattori poistettu: 50 000€ jaossa - ilmaiseksi!

 1. Mene operaattori poistettuin verkkosivuille nyt ja kirjaudu pelitilillesi.
 2. Valitse sen kampanja-osiosta "Ilmainen tulosveikkaus Mestarien liigaan - voita 50 000 euroa" -tarjoussivu.
 3. Ennusta kampanjasivulla neljän operaattori poistettuin valitseman UCL-ottelun lopputulokset.
  - Kaksi näistä otteluista pelataan tiistaina, ja kaksi keskiviikkona.
 4. Se pelaaja, joka veikkaa kaikki neljän ottelutulosta oikein, voittaa 50 000 euron käteispalkinnon!
 5. Jos oikein veikkaajia on taasen useampi kuin yksi, menee 50 000€ voitto jakoon kaikkien näiden oikein veikanneiden pelaajien kesken.

OSallistu 50 000€ veikkauskisaan ilmaiseksi operaattori poistettuilla!