Nyt on jenkkiurheilun ystäville loistava tilaisuus saada hieman kahisevaa rahaa, sillä Unibet vedonlyöntisivusto järjestää mahtavan viikkoarvonnan. Aseta vetosi jenkkiurheilun ytimiin, NBA:han tai NHL:ään, niin voit lisäksi voittaa riihikuivaa käteistä. Arvonnassa on viikottain jaossa yhteensä 10 000 € arvoinen käteispotti, joten ota haaste vastaan ja voita oma osuutesi tästä upeasta potista. Lue lisää alta, mistä tässä arvonnassa on kyse ja klikkaa itsesi Unibet* nettikasinolle asettamaan vetosi!

Näin voit voittaa

Tykkäsitpä sitten enemmän luistimista tai koristossuista, tai mikä parasta, jopa molemmista, voit päästä mukaan mahtavaan viikkoarvontaan. Joka viikko vedonlyöjien kesken jaetaan upea 10 000 € arvoinen viikkopalkinto. Oletko seuraava yksi kymmenestä onnekkaasta, joka saa itselleen jopa 1 000 € arvoisen käteispalkinnon? Arvonta suoritetaan maaanantaisin, jonka jälkeen 1 000 € arvoinen potti ilmestyy onnekkaan voittajan pelitilille kello 19:00 mennessä. Tämä kampanja on voimassa pudotuspelien loppuun saakka eli kesäkuun puoliväliin. Sinulla on siis vielä hetki aikaa osallistua!

Jotta pääset mukaan tähän viikkoarvontaan, rekisteröidy mukaan jenkkiurheiluskabaan. Tämän jälkeen panosta vähintään 10 € NBA:han tai NHL:ään, jolloin saat yhden arvontalipun arvontaan. Tämän jälkeen toivotaan vain hyvää arpaonnea.

Muista, että voit seurata otteluita myös Unibet* TV:stä. Jotta pystyt katsomaan Unibet* TV:tä, sinulla tulee olla rahaa pelitilillä tai veto pelissä, jota aiot katsoa. Näin voit katsella esimerkiksi NBA:n pudostuspelejä, missä vain. Jos et vielä ole liittynyt Unibetin sivustolle, lue lisää alta Unibetista sekä sen tarjoamista mahtavista tervetuliaisbonuksista vedonlyöjille.

Upea starttipaketti vedonlyöntiin!

Jotta matka Unibetin vedonlyönnissä alkaisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, tarjoaa Unibet* upean starttipaketin uudelle vedonlyöjälle. Unibet* tarjoaa jopa 110 € arvoisen starttipaketin, joka sisältää 100 € talletusbonuksen sekä lisäksi 10 € riskittömän mobiilivedon. Näin ollen Unibet* jopa tuplaa pelaajan tekemän ensitalletuksen 100 € saakka. 10 € riskitön mobiiliveto toimii puolestaan siten, että kun asetat 10 € vedon mobiilissa ja jos vetosi häviää, lisää Unibet* automaattisesti 10 € rahaa pelitilillesi seuraavana päivänä. Näin ollen voit asettaa ensimmäisen vetosi hieman huolettomammin.

Unibet* on Pohjoismaiden suosituimpia vedonlyöntisivustoja, jossa voi asettaa vetoja kaikkiin suosituimpiin urheilulajeihin kuten jalkapallo, jääkiekko, koripallo, tennis sekä moniin muihin. Unibet* hemmottelee aika ajoin pelaajiaan mahtavilla bonuksilla sekä ilmaisvedoilla.

Siirry tästä Unibetin vedonlyöntiin!