Kahvitauolla katsastelimme taas asiaan kuuluvasti iltapäivä- sekä muita erikoisalojen lehtiä, ja tälle perjantai illalle on luvassa oikein kunnollaetelän veren kiehuntaa, kun Espanjan La Ligassa  Alfonso Perezin Colosseumilla Getafe saa vieraakseen saa vieraakseen Malagan.

Peli vihelletään käyntiin kello 22.00 Suomen aikaa, ja luvassa ei siis ole mikään ottelu, vaan tappelu – ja kun tähän lisätään vielä vihellysherkkä tuomari, niin pitkästä aikaa on kunnon korttipelin ainekset kasassa.

Perjantai-illan La Liga Vetovihje

Jaa että mitenkö päädyimme tähän korttipeliin? Noh, jos lähdetään katsomaan molempien joukkueiden varoituksia pelkästään tällä kaudella, niin kyllä täytyy sanoa että molemmissa seuroissa on hihansa nopeasti polttavaa väkeä.

Getafe yksinään on saanut jo 66 varoitusta tälle kaudelle, mikä tekee nopealla matikalla laskettuna keskimääräisesti 3,5 korttia per matsi.

Malaga ei kauhean kauaksi jää tästä kyseenalaisesta kunniasta olla kärkipäässä tilastoja. Vaikka kortteja seuralla on Getafehen verrattuna tällä kaudella kuitenkin hieman vähemmän, vain  vaivaiset 56 kappaletta, eli keskiarvollisesti vähän reilu kolme varoitusta per ottelu.

Tuomarina illan matsissa toimii Juan Martinez Munuera, joka on pistänyt tämän kauden yhdeksässä tuomitsemassa ottelussa keskimääräisesti 5,9 korttia ilmaan, mutta nyt viime aikoina miehen käsi on alkanut ilmeisemmin hieman väsymään. Mutta nyt kun on kaksi rumasti pelaavaa joukkuetta niin emme yhtään epäile, etteikö herra tuomarin käsi taas höltyisi.

Mutta luvut ovat siis aika kovia, joten tästä saattaa saada kotikatsomossa aikaan vaikka minkälaisen juomapelin perjantai-illan kunniaksi, betsikupongeista puhumattakaan.

Getafe on tällä hetkellä nätisti sarjataulukon keskivaiheilla, 23 pisteellään, mutta Malagan täytyisi epätoivoisesti voittaa nyt tämä ottelu, jotta seura pääsisi kiipeämään pois putoavien joukkueiden sijoilta, ja siihen tarvittaisiin tällä hetkellä viisi pistettä.

Kaikki aikaisemmat merkit kuitenkin puhuvat Getafen puolesta, sillä Malagan oma Managerikin on kutsunut tilannetta katastrofaaliseksi joukkueen hävittyä Espanyolille viime maanantaina. Toivotaan että FC Portosta hankittu Alberto Bueno toisi lääkettä näille haavoille, sillä hän tuntee La Ligan hyvin ja hän on tehnyt viimeisen viiden kauden aikana 36 maalia neljälle eri seuralle. Bueno voisi hyvin näyttää vähän mallia vaikkapa Borja Bastonille, että miten niitä maaleja oikein tehtiin, kun mies on saanut kaudellaan aikaan vain kaksi.

Joka tapauksessa, Getafe on meistäkin vahvempi joukkue, mutta katso vedonvälittäjältäsi, tarjoavatko he vetoja korttien lukumäärään. Siinä olisi ainakin jotain erilaista.

Alla on jälleen tuo taulukko perinteisistä yksi-risti-kakkosista, joten siintä voi vähän funtsia, minkälaista kuponkia sitä pistäisi sisään. Kuten jo vanha tuttu laulu jo täällä meidänkin luona sanoo, ne ovat vain suuntaa antavia, joten tarkastathan oikeat, voimassa olevat kertoimet oman vedonlyöntitoimistosi luona. Ja katso myös jos vedonvälittäjillä olisi menossa jotain mehukasta kampanjaa menossa, muistaaksemme operaattori poistettuillä oli menossa tämän kuukauden aikana menossa siirtoikkuna, jolla pitäisi saada jotain kliffaa ja ylimääräistä.

Mukavaa perjantaita ja viikonlopun alkuja kaikille sinne teille verkon toiselle puolelle, toivoopi UuVee.

 

 
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
1.82 3.35 5.05
1.76 3.35 5.15
1.80 3.40 5.00
1.80 3.40 5.20
1.80 3.45 5.35