Kuten jo suurin osa tietääkin, tänään Barcelonaa vastassa on ryhmä D:n listalla pohjimmaisena killuva Olympiakos. Itse kotijoukkue Barcelona löytyy pistelistan kärkisijalta, joten kuten arvatakin saattaa kallistuvat takuulla enemmistön veikkaukset kotijoukkueen eli Barcelonan suuntaan. Tänään 18. lokakuuta kello 21:45 pääsemme seuraamaan kyseistä ottelua.

Tehdäksesi ottelusta entistäkin jännittävämmän, voit vierailla Bethardin vedonlyönti osuudessa ennen pelialkua ja pistää oman vedon tulille. Bethardilta, saat elämäsi vedonlyöti elämyksen ja tämän lisäksi avatessasi uuden pelitilin ansaitset itsellesi 125% vedonlyönti bonuksen aina 125 euroon asti .”Verta, hikeä ja vetoja” kertoo myös Bethardin slogani.  Bethardilla puheena olevan pelin seuraaminen onnistuu myös live vedonlyönnissä, joten jos kiinnostuksesi sekä tietotaitosi urheiluun on kova, et pelkää ottaa riskejä ja haluat jännittää pelin lopputulosta enemmän kannattaa siirtyä Bethardin puoleen.

Tämä on ensimmäinen kertaa koskaan, kun FC Barcelona ja Olympiacos tapaavat toisensa kilpailumielellä. Olympiacosin matka tuloslistan huipulle ei ole alkanut täysin odotetulla tavalla, sillä he ovat hävinneet molemmat Champions Leaguen D ryhmän pelit. Tästä huolimatta joukkue odottaa innolla illalla suomen aikaan 21:45 alkavaa peliä. Vain aika näyttää, miten Olympiakosille käy Barcelonan kynsissä.

Olemme keränneet alapuolelle muutamia huippuvedonlyöntitoimistojen kertoimia esimerkiksi, ja ne ovat tässä vetovihjeessä vain suuntaa antavia. Tarkistathan oikeat, voimassaolevat kertoimet itse vedonvälittäjän tai pelioperaattorin sivuilta. Näiden vedonvälittäjien omille sivuille pääset suoraan klikkaamalla vedonlyöntitoimiston logoa.

Vedonlyöntisivustot 1 X 2
1.09 5.40 25.00
1.08 13.25 26.25
1.06 13.00 51.00
1.09 13.50 28.00
1.09 15.00 36.00