Näin kesällä aikaa jää opiskeluiden tai työn ohessa mukavasti muuhunkin, ellet jopa ole niin onnekas että kaikki kesäiset päivät täyttyvät lomailusta! Nyt kannattaakin olla korva tarkkana, sillä tästä operaattori poistettuin kampanjasta hyödytte niin sinä, kuin kaverisikin!

Matsi yhdessä, vedot yhdessä

Harvemmin otteluiden seuraaminen ja penkkiurheilu on yksilölaji, vaan illasta nautitaan ystävien tai pelikavereiden seurassa. Miksipä sitten vedonlyöntiäkin ei voisi yhtä lailla hoitaa yhdessä tuumin? operaattori poistettuin kampanjan avulla voitkin tienata helposti rahaa, kun värväät kavereitasi mukaan lyömään vetoa operaattori poistettuilla. Helpot massit siis tiedossa, sillä kukapa ei löisi betsejä sisään tulevien tapahtumien, kuten Confederations Cupin, alle 21-vuotiaiden em-kisojen, tour de Francen tai vaikkapa virtuaalipelien osalta? Yhdessä tuumin on hauska lähteä myös erikoisempienkin kohteiden matkaan, miltä kuulostaisi vaikkapa kaveriporukalla heittää betsit sisään e-sportsin puolella, vaikkapa Counter Logic Gamingissa?

Miten tämä tarjous sitten hyödynnetään?

Toimi seuraavasti: kutsu kaverisi mukaan lyömään vetoa Kutsu Kaveri -nappulan kautta operaattori poistettuin sivuilla. Checkaa kaverisi kanssa, että tämä uusi vedonlyöntikaverisi toteuttaa tarjouksen kierrätysehdot. Kaverikin tietenkin hyötyy tästä operaattori poistettuille liittymisestä, ethän muuten asaisi häntä värvättyä mukaan! Kaveri saa käyttöönsä 100 euron talletusbonuksen vedonlyönnin maailmaan, sekä 10 euron riskittömän mobiilivedon! Tällä jos jollain lähtee vedonlyönnit vauhtiin! Mitäs sinä sitten tästä hyödyt, lienee kiinnostavin kysymys. Jokaisesta kaverista, jonka saat värvättyä mukaan lyömään vetoa operaattori poistettuin puolella, ja joka täyttää kampanjassa mainitut kierrätysehdot, sinä ansaitset 100 euroa! Mikä parasta, voitkin kutsua tähän kampanjaan mukaan yhteensä jopa 30 kaveria, ja tienata tällöin itsellesi jopa 3000 euroa! Tämä 3000€ on käteistä, joten siihen ei ole mitään kierrätysvaatimuksia!

operaattori poistettuin kautta pääset tietenkin myös seuraamaan otteluita!

Tämä lienee helppoa, sillä kaikkihan jossain kohtaa kesää haluavat lyödä betsit sisän jonkin kiinostavan kohteen osalta. Yksi varteenotettava vaihtoehto on meneillään oleva Confederations Cup, jost anähdään tälläkin viikolla yhdeksän eri ottelua! operaattori poistettuillä onnistuu monenlaiset eri vedonlyöntityypit. Esimerkiksi keskiviikkoiltana pääset seuraamaan Venäjän ja Portugalin taistoa, sekä myöhemmin illalla vielä Meksikon ja Uuden-Seelannin ottelua. Kertoimet löydät näppärästi operaattori poistettuin sivuilta, ja heiltä löytyy hauskuuden maksimoimiseksi myös live-vedonlyöntipuoli, jotta saat vielä lisäjännitystä iltaan kesken matsien! operaattori poistettu TV:n kautta pääset myös streamaamaan ottelut!

 

Värvää kaverisi mukaan operaattori poistettuille täältä!