Jee jee! Viikonloppu se jo kolkutteleekin ovella ja tänään perjantaina pelataan jälleen Espanjan omaa ykkössarjaa eli La Ligaa, ja tänään Athletic Bilbao saa kotikentällään vieraaksi toisen baskijoukkueen Eidarin. Jos merkit pitävät paikkaansa, tänä iltana taitaa myös kortit viuhua, sillä ottelun erotuomarina on Mario Melerio Lopez, ja tämä herrasmies on suhteellisen herkkä jakamaan näitä.

Lue nyt tästä vihjeestä illan ottelun speksit, ja miltä kannalta tätä ottelua kannattaisi miettiä.

La Liga Vetovihje

Uumoilemme tänä iltana jälleen korttien viuhuvan, sillä baskiveri on todella herkkää kiehumaan, varsinkin kun kyseessä on vanhat kilpailija. Eli sähköä on siis jälleen ilmassa San Mamesin Stadionilla, siihen antaa merkkejä näiden seurojen statistiikkaa katsellessa. Athletic Bilbao on kerännyt jo 47 varoitusta tänä kautena, josta tulee keskiarvona laskettuna 2,5 kortti per pelattu ottelu. Eibar ei ole sen huonompi 44 44 varoituksellaan, ja siitähän tulee myös nopeasti laskettuna reilu kaksi korttia per ottelu.

Nämä luvut eivät siis keskiarvollisesti ole kauhean suuria, mutta potentiaalia siis korttipeliin on jälleen molemmilta joukkueilta, ja kun tuomarina illan matsissa on Mario Melero, on tämä soppa hämmennystä vaille valmis.

Melero on tällä kaudella jaellut varoituksia noin keskiarvollisesti noin 6,6 kertaa ottelussa, ja viimeisimmässä seitsemässä ottelussa kymmenestä korttien määräksi tulee 6,5. Hyvänä esimerkkinä toimii myös 14.1. pelattu Gironan ja liigan hännän huippuna olevan Las Palmasin välinen ottelu. Girona rökitti nuo saarelaiset luvuin 6-0 ja Melero pisti ilmoille seitsemän keltaista korttia.

Tästä ottelusta ei voi odottaa mitään muuta kuin kiivasta kamppailua vanhojen kilpailijoiden kesken, ja korttien viuhuntaa.

Tässä alapuolella näet kertoimet näiden loistavien vedonvälittäjien luona tämän illan otteluun, katsothan kuitenkin oikeat ja voimassa olevat kertoimet pelintarjoajan luona.

Tässä on vielä hyvin aikaa laittaa vedot sisään vedonlyöntitoimistosi luona, ja jos sinulla ei vielä ole sellaista, niin kokeile jotain näistä alla olevista operaattoreista. Muista myös että uutena betsaajana sinulla on mahdollista saada ylimääräistä pelattavaa erilaisten tarjousten ja kampanjoiden avulla, joten kurkkaa myös varmuuden vuoksi promosivut.

Matsi vihelletään käyntiin Bilbaossa kello 22.00 Suomen aikaa, joten katso mitä mieltä sinä olet ja älä unohda myös erikoisvetoja, kuten juuri tätä annettujen korttien määrää.

Mukavaa alkavaa viikonloppua, ja tulkaa katsomaan huomenna uudestaan vinkkejä!

 
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
1.93 3.45 4.20
1.95 3,50 4.35
1.90 3.35 4.20
1.94 3.40 4.20
1.95 3.45 4.20
1.95 3,50 4.45